نسل زد؛ مخاطبان هدف اوامپیفینکس
ساحل اختری، مدیر بازاریابی صرافی ارز دیجیتال اوامپیفینکس در گفتوگو با تریبوننیوز مطرح کرد:
شانزدهمین نمایشگاه صنعت مالی ایران از روز ۱۹ تا ۲۲ مردادماه در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار شد. در این نمایشگاه، شرکتهای بسیاری در زمینههای مرتبط با صنایع مالی اعم از بورس، بانک، بیمه و صرافیهای رمزارزی حضور داشتند. یکی از شرکتهایی که در این نمایشگاه حاضر شد و توجه مخاطبان بسیاری را به خود جلب کرد، صرافی ارز دیجیتال اوامپیفینکس بود. اگر سری به نمایشگاه زده باشید، احتمالاً متوجه غرفه شلوغ اوامپیفینکس و توجه جوانان علاقهمند به بازار ارزهای دیجیتال شدهاید. در همین راستا، خبرنگار تریبوننیوز، گفتوگویی اختصاصی با ساحل اختری، مدیر بازاریابی صرافی ارز دیجیتال اوامپیفینکس داشت که در ادامه آن را میخوانید.
خانم اختری، امسال چندمین سالی است که در نمایشگاه صنعت مالی ایران (بورس، بانک و بیمه) حضور داشتهاید؟
امسال برای نخستین بار است که در این نمایشگاه غرفه داریم.
هدفتان از حضور در نمایشگاه صنعت مالی ایران چه بوده است؟
ما در نمایشگاههای متعددی مانند نمایشگاه آیتکس که در شهرهای مختلف برگزار میشود، نمایشگاه اینوتکس و دیگر نمایشگاهها حضور داشتهایم اما تاکنون نمایشگاه بورس، بانک و صنعت مالی حضور نداشتهایم. امسال برای ارتباط با علاقهمندان حوزه ارزهای دیجیتال و شرکتهای فعال در صنایع مالی به این نمایشگاه آمدهایم. بهنظر من اگر همبستگی و پیوستگی در صنعت مالی وجود نداشته باشد، نمیتوانیم شاهد رشد این صنعت باشیم. برای همین است که به این نمایشگاه آمدهایم تا علاوه بر بازدید شرکتهای متخصص در صنایع مالی و فناوریهای این حوزه، با این شرکتها ارتباط برقرار کنیم. همچنین، میخواستیم از نزدیک با علاقهمندان حوزه رمزارزها و کاربرانمان گفتوگو کنیم.
بازیگران بازار ارزهای دیجیتال در سالهای اخیر رشد چشمگیری داشتهاند و هر روز به تعداد پلتفرمهای تبادل ارز دیجیتال افزوده میشود. پلتفرمهایی که بسیاری از آنها پس از مدت کوتاهی تعطیل میشوند. به نظر شما مزیت رقابتی اوامپیفینکس در این صنعت چیست و چه چیزی باعث تمایز شما میشود؟
ما در اوامپیفینکس سعی کردهایم تمامی ابزارهای مربوط به بازارهای مالی را برای کاربرانمان ارائهکنیم. ابزارهایی که در صرافیهای معتبر رمزارزی جهان بهصورت پراکنده وجود دارد را ما به صورت یکپارچه ارائه میدهیم. بهطور مثال، ۱۸ شبکه رمزارزی را در اوامپیفینکس داریم. از دیگر خدمات ما در اوامپیفینکس، معاملات تعهدی، استخر مشارکت، مسترکارت مسافرتی پشتیبانی بیستوچهارساعته در هفتروز هفته و دیگر خدمات رمزارزی است که ما تمام این ویژگیها را به صورت متمرکز ارائه میکنیم.
بهنظر شما، اوامپیفینکس در ایران و جهان چه جایگاهی دارد؟
برای مقایسه جهانی بهنظر من خیلی راه داریم اما در ایران اگر بخواهم بگویم، باید ببینیم که کدام عامل مقایسهای مدنظر ماست. بهطور مثال، حجم معاملات، اعتبار، اعتماد یا تعداد کاربران را در بین صرافیها مقایسه میکنیم.
شاید اگر بخواهیم تعداد کاربران را در نظر بگیریم، مقایسه درستی انجام ندادهایم و در این زمینه ما از چند تا از رقبایمان عقب هستیم اما در خصوص کیفیت خدمات و اعتماد کاربرانمان، فکر میکنم رتبه یک و دو را داریم.
برنامهتان برای سال آینده چیست؟ منظورم برنامههای توسعهای شما تا نمایشگاه سال بعد است.
قطعاً بهروزرسانی مستمر پلتفرم، ارتقای کیفیت، افزایش تعداد کاربران و ایجاد یک کلوب مشتریان برای ارائه
خدمات ویآیپی به مشتریانی خواهد بود که حجم معاملات زیادی دارند.
با توجه به تخصص شما بهعنوان مدیر بازاریابی صرافی ارز دیجیتال اوامپیفینکس، برنامههایتان در حوزه بازاریابی به چه صورت خواهد بود؟ درک میکنم که در حال حاضر درباره کمپینهای تبلیغاتی و برنامههای اینچنینی نمیتوانید صحبت کنید.
همانطور که خودتان اشاره کردید، در حال حاضر امکان ارائه برنامههای کمپینهای تبلیغاتی فراهم نیست. از طرفی، لازم است بدانیم که مارکتینگ در حوزه مالی با دیگر حوزهها متفاوت است و اگر بخواهید در این زمینه بازاریابی موفقی داشته باشید، باید اعتمادسازی داشته باشید و بستری را برای رضایت و آرامش مشتری فراهم کنید. ما هم در اوامپیفینکس تلاش کردهایم تا در زمینه آگاهسازی و معرفی برند و هویتمان قدمهای خوبی برداریم. یکی از پایههای کمپینهای مارکتینگی ما اعتماد است و با اعتمادسازی توانستهایم کاربرانی واقعی را جذب کنیم.
برای سوال آخر، فکر میکنم بهتر است سراغ آمار و ارقام برویم. اوامپیفینکس چه تعداد کاربر دارد و مخاطبان این صرافی در چه بازه سنیای هستند؟
ما یک میلیون و پانصد هزار کاربر داریم که این کاربران فعال هستند. باز هم تاکید میکنم که کیفیت یک صرافی رمزارزی به تعداد کاربرانش نیست. ممکن است یک صرافی ارز دیجیتال کاربران زیادی داشته باشد اما این کاربران فعال نباشند یا بهاصلاح کاربران روح باشند. از طرفی، چون معیار مشخصی برای اعتبارسنجی در این زمینه وجود ندارد، برخی از صرافیها اعدادی را اعلام میکنند که حقیقی نیستند. ما براساس حجم معاملات و کیفیت خدماتی که ارائه میکنیم، یک و نیم میلیون کاربر فعال داریم.
بازه سنی کاربران ما ۱۸ تا ۲۵ سال و نهایتاً ۳۰ سال است. هدف ما در اوامپیفینکس، نسل زد است که تازه وارد بازارهای مالی شدهاند و برای این قشر، بسترهای آموزشی را در برنامههای بازاریابیمان فراهم میکنیم.
نظرات کاربران