تغییر بازی در بازارهای مالی؛ بیت‌کوین دیگر فقط با طلا رقابت نمی‌کند

تغییر بازی در بازارهای مالی؛ بیت‌کوین دیگر فقط با طلا رقابت نمی‌کند
بازدید 5
۰

تغییر بازی در بازارهای مالی؛ بیت‌کوین دیگر فقط با طلا رقابت نمی‌کند

به گزارش زوم ارز، در دنیای امروز، وقتی صحبت از سرمایه‌گذاری در دارایی‌های امن به میان می‌آید، بیت‌کوین دیگر فقط با طلا رقابت نمی‌کند. هانتر هورسلی، مدیرعامل شرکت بیت‌وایز، اخیراً گفته است که اصلی‌ترین رقیب بیت‌کوین در واقع اوراق قرضه دولتی آمریکاست، نه طلا.

او توضیح داده که اگرچه طلا نوسان کمتری دارد و بیت‌کوین نوسان بیشتری، اما هر دو برای سرمایه‌گذارانی که به دنبال جایگزین‌هایی برای دارایی‌های سنتی هستند، جذاب‌اند. علاوه بر این، بیشتر افراد املاک و مستغلات را به عنوان بهترین گزینه برای حفظ ارزش سرمایه خود می‌شناسند و این ممکن است باعث شود بازار واقعی بیت‌کوین، بیش‌تر به سمت حفظ ثروت ملموس گرایش پیدا کند تا فقط ابزارهای مالی.

هورسلی همچنین گفته که بزرگ‌ترین مانع برای سرمایه‌گذاری در بیت‌کوین دیگر «عدم قطعیت‌های قانونی» نیست، بلکه اکنون کمبود وقت و پیچیدگی در درک ارزش این رمزارز است که باعث می‌شود بسیاری از سرمایه‌گذاران در میان گزینه‌های مختلف سردرگم شوند.

با توجه به این تغییرات، به نظر می‌رسد بیت‌کوین در مسیر تثبیت جایگاه خود در کنار اوراق قرضه دولتی و دارایی‌های سنتی قرار گرفته است و باید منتظر بود که در آینده چگونه این رقابت ادامه پیدا می‌کند.

اشتراک گذاری

نوشته شده توسط:

محمد حسین میرزایی

میرزایی هستم دانشجوی رشته کامپیوتر علاقمند به ارزهای دیجیتال و تکنولوژی

نظرات کاربران

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات خود را ثبت نمایید
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها