مرد ۶۰ ساله بیش از ۵۰ نفر را با رمز ارز های تقلبی فریب داده است 😆

scam cryptocurrency 2 zoomarz
بازدید 19
۰

 یک مرد ۶۰ ساله توسط گروه جرائم اقتصادی پلیس دهلی دستگیر شده است. متهم که به Umesh Verma معروف است ، در ارتباط با کلاهبرداری که بیش از ۵۰ نفر را به بهانه فروش ارز رمزنگاری شده جدید به آنها  ، تحت بازداشت قرار گرفت.

پلیس اندکی پس از ورود وی از دبی ، متهم را از فرودگاه بین المللی ایندیرا گاندی دستگیر کرد. Verma با استفاده از  کارتی که توسط وب سایت خود پشتیبانی می شد ، به برنامه ای تعریف شده به نام “صرافی پلوتو” متصل کرد تا پرداخت خریدهای ارز رمزنگاری جدید خود را (Coin Zarus) تسهیل کند.

میشرا مامور عالی رتبه ی پلیس دهلی گفت : “آنها به بهانه دادن بازده بالاتر ، مردم را وادار به سرمایه گذاری کردند و اطمینان دادند که سرمایه آنها چندین برابر خواهد شد. حداقل ۴۵ بازرگان  از دهلی فریب خورده اند .

پلیس شکایت های زیادی از مردم را در مورد متهم دریافت کرده بود. قربانیان ادعا کردند که Verma و پسرش  (Bharat Verma) و دیگران ، آنها را وادار به سرمایه گذاری در طرح رمزنگاری کرده اند که توسط آنها تحت “صرافی پلوتو” اداره می شود. متهم تضمین می کند که قربانیان بازده ثابت بین ۲۰ تا ۳۰ درصد در ماه را در سرمایه گذاری خود دریافت میکنند.

با این حال ، سود وعده داده شده عملی نشد و چک ها پس از تاریخ صادر شده به مشتریان نقد نشدند. برای پیچیده شدن موضوع ، Verma برای جلوگیری از لورفتن ، آدرسهای مسکونی خود را تغییر می داد و در نهایت به دبی نقل مکان کرد.

تحقیقات پلیس Verma را به عنوان تنها مالک صرافی پلوتو مشخص می کند. پلیس گفت که متهم پس از بازجویی جامع دستگیر شد زیرا وی نتوانست برنامه تجاری رمزنگاری خود را توجیه کند. پلیس متهم را به مدت سه روز برای بازجویی بازداشت کرده است.

تحقیقات پلیس بیشتر نشان می دهد که Verma دفتر خود را در نوامبر ۲۰۱۷ در محل Connaught در دهلی نو افتتاح کرد و شرکت تجاری خود را مانند یک طرح صندوق کوچک راه اندازی کرد.

پلیس همچنین فاش کرد که در دسامبر ۲۰۱۷ ، اداره اطلاعات درآمد Verma را به جرم دست داشتن در یک پرونده قاچاق طلا دستگیر کرده است.

با کلاهبرداری ارزهای رمزنگاری سریع ثروتمند شوید …

موارد کلاهبرداری رمزنگاری در حال افزایش است زیرا کلاهبرداران از این واقعیت سو استفاده می کنند به دلیل اینکه بسیاری از افراد علاوه بر پتانسیل های “سریع ثروتمند شدن” با ارزهای رمزنگاری شده کاملاً آشنا نیستند. چنین کلاهبرداری هایی برای حل مشکلات مردم پدیدار می شود اما درعوض فقط پول آنها می دزدند. این کلاهبرداری ها افراد را ناخواسته به سرمایه گذاری در شرکت های فریبنده فریب می دهد ، که باعث می شود از قربانیان بی گناه ، کلاهبرداری شود. مجرمان از هر دو روش جدید و فنون قدیمی استفاده می کنند تا در طرح های مبتنی بر ارزهای رمزنگاری شده کلاهبرداری کنند.

در نتیجه ، میلیون ها سرمایه گذار ارز های رمزنگاری شده به وعده ی پول دار شدن ، فریب خوردند.

منبع : بلاک چین نیوز


گزیده اخبار

اشتراک گذاری

نوشته شده توسط:

تیم خبری

نظرات کاربران

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات خود را ثبت نمایید
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها