رییس فدرال رزرو به احتمال توقف افزایش نرخ بهره اشاره کرد

رییس فدرال رزرو به احتمال توقف افزایش نرخ بهره اشاره کرد
بازدید 17
۰

رییس فدرال رزرو به احتمال توقف افزایش نرخ بهره اشاره کرد

وی گفت که سطح فعلی نرخ بهره برای کمک به رشد کلی اقتصاد، کافی است.

به گزارش زوم ارز، جروم پاول، رییس فدرال رزرو آمریکا اشاره کرده است که احتمالا بانک مرکزی آمریکا پس از ۱۰ بار افزایش نرخ بهره به طور متوالی به این اقدام پایان دهد. یک سال پیش، نرخ سرمایه‌ی فدرال از نزدیک به صفر به ۵-۵.۲۵ درصد افزایش یافت که بالاترین سطح در ۱۶ سال گذشته محسوب می‌شود. آخرین افزایش در ماه مارس و به میزان ۰.۲۵ درصد رخ داد.

پاول در صحبت در کنفرانسی در واشنگتن در کنار رییس سابق بانک مرکزی آمریکا گفت: ما در سختگیری سیاست‌ها خیلی پیش رفته‌ایم و موضع ما محدود کننده است… ما به سنجش سیاست‌های مناسب برای بازگردانی تورم به ۲ درصد با گذر زمان، ادامه خواهیم داد.

پاول توضیح داد که سطح فعلی نرخ بهره‌ی بانک مرکزی که بر روی وام‌های شخصی و کسب‌وکاری گوناگون تاثیرگذار است، برای کاهش استقراض، مخارج و کمک به رشد کلی اقتصاد کافی است.

رییس فدرال رزرو تاکید کرد که نسبت به تاثیرات سیاست‌های سختگیرانه تاکنون تردید وجود دارد. وی افزود: ریسک انجام کار بیش از حد در برابر کم‌کاری به تعادل بیشتری رسیده است.

افزون بر آن، پاول تاکید کرد که بحران اخیر در حوزه‌ی بانکداری که بر اثر فروپاشی سه بانک برجسته رخ داد، می‌تواند منجر به بازگشت فعالیت‌های وام‌دهی بانک‌ها شود. این کاهش در سرعت وام‌دهی می‌تواند اقتصاد را تضعیف کند.

باید منتظر باشیم و ببینیم که آیا سیاست‌های فدرال رزرو آمریکا تغییری خواهند کرد و در صورت تغییر، تاثیر آن بر روی بازار ارزهای دیجیتال چه خواهد بود.

🟢زوم ارزی عزیز شما می توانید قیمت لحظه ای ارز های دیجیتال 📈 را در پایگاه خبری زوم ارز مشاهده نمایید🟢 

منبع: Bitcoin.com


سر تیتر اخبار:

اشتراک گذاری

نوشته شده توسط:

تیم خبری

حدود یک سال در بازار رمز ارز فعالیت داشته‌ام و به تازگی وارد حوزه ی نوشتن در این عرصه شده‌ام. به بازی های ویدیویی، ورزش فوتبال و نوازندگی علاقه‌مندم و از یک سال گذشته هنرجوی ویولن هستم. همچنین در دانشگاه فرهنگیان رشته ی آموزش زبان انگلیسی تحصیل می‌کنم. از دیدگاه من رمز ارز می‌تواند محل بسیار مناسب و رو به رشدی برای ذخیره ی پول، خصوصا در شرایط اقتصادی حال حاضر کشور باشد.

نظرات کاربران

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات خود را ثبت نمایید
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها