هشدار اف بی آی در خصوص سرقت ۳۰ میلیون دلار از یک پلتفرم جعلی

با افزایش موارد کلاهبرداری، کلاهبرداری های فیشینگ از ارزهای دیجیتال ژاپن سوء استفاده می کنند
بازدید 34
۰

هشدار اف بی آی در خصوص سرقت ۳۰ میلیون دلار از یک پلتفرم جعلی

به گزارش زوم ارز،  با توجه به گزارش انتشار یافته توسط ABC13، FBI اخطاری مبنی بر فعالیت‌های غیرقانونی Ichcoin، یک پلتفرم ارزهای دیجیتال کلاهبرداری‌آمیز که از سرمایه‌گذاران در سرتاسر ایالات متحده بهره‌برداری نموده است، صادر نموده است.

برای اطلاع از تمامی اخبار کانال تلگرام ما را دنبال کنید

دفتر FBI در هیوستون به صورت فعال در حال تلاش برای شناسایی بیشترین تعداد ممکن از قربانیان این عملیات غیرقانونی است که از دسامبر ۲۰۲۳ حدوداً ۳۰ میلیون دلار از آن سرقت شده است.

کلاهبرداران از طریق بحث‌های مربوط به سرمایه‌گذاری در ارزهای دیجیتال، قربانیان را متقاعد می‌کنند و پس از این مرحله، آنها را به استفاده از واتس‌اپ برای ارتباطات بیشتر هدایت می‌کنند.

بعد از انتخاب به عنوان نامزد، افراد مورد نظر تحت فشار قرار می‌گیرند تا مبالغ سنگینی را به واحد پول دیجیتال Ichcoin منتقل کنند و از آن‌ها خواسته می‌شود که به بانک‌های خود دروغ بگویند و درباره جزئیات تراکنش‌ها سکوت کنند.

قربانیان می‌توانند بازده‌های فرضی را در یک پلتفرم به نام Ichcoin پیگیری کنند، اما پس از آن، هیچ بازدهی واقعی ارائه نمی‌شود. زمانی که آنها تصمیم به برداشت پول خود می‌کنند، متوجه می‌شوند که مواجه با یک کلاهبرداری هستند. در نتیجه، تمام دسترسی به سرمایه های خود را از دست می‌دهند و بسیاری از افراد به دلیل این تقلب و دغدغه، تمام پس‌انداز‌های خود را از دست داده‌اند.

با توجه به گزارش اخیر Chainalysis، جرم سرقت های رمزنگاری در سال ۲۰۲۴ به طرز چشمگیری افزایش یافته است. میزان پول دزدیده شده نیز از ۸۵۷ میلیون دلار به ۱.۵۸ میلیارد دلار تا پایان جولای تقریبا دو برابر شده است.

شاید دنبال کردن این اخبار برای شما مفید باشد:

تعداد حملات باج‌افزاری در حال افزایش است، به طوری که در نصف اول سال ۲۰۲۴، مبلغ ۴۵۹.۸ میلیون دلار به طور مقایسه‌ای با مبلغ ۴۴۹.۱ میلیون دلار در همان دوره در سال ۲۰۲۳ افزایش یافته است. این نشان‌دهنده یک حداقل رکورد جدید برای باج‌افزار در این سال می‌باشد.

تهدیدات جدیدی مانند قصابی خوک یا کلاهبرداری‌های عاشقانه، توانسته‌اند توجه بیشتری را به خود جلب کنند. این نوع کلاهبرداری‌ها از دستگاه‌هایی بهره می‌برند که از جمله دستکاری عاطفی در رسانه‌های اجتماعی یا برنامه‌های دوستیابی می‌باشد. این افراد هویت جعلی ایجاد کرده و قبل از مطرح کردن موضوع سرمایه‌گذاری، قربانیان را درگیر می‌کنند. به طور معمول، قربانیان دچار شک و تردید می‌شوند و در اطلاع‌رسانی کمتر تاثیرگذار هستند.

منبع: u.today


بیشتر بخوانید

اشتراک گذاری

نوشته شده توسط:

تیم خبری

من shlhk هستم. عاشق ترید ارز های دیجیتال. البته ترید از طریق اخبار. من با دنبال کردن اخبار رمز ارز ها، با پروژه های خوب و مناسب آشنا می شوم و در زمان مناسب توکن آن پروژه را خریداری می کنم.

نظرات کاربران

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات خود را ثبت نمایید
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها