اپیک گیمز به دلیل محدودیت‌های فروشگاه اپلیکیشن، شکایت خود را علیه گوگل و سامسونگ مطرح کرده است.

1727769357 595cc2bbd8a621eed83c09ce120329419c2c90c1
بازدید 22
۰

اپیک گیمز به دلیل محدودیت‌های فروشگاه اپلیکیشن، شکایت خود را علیه گوگل و سامسونگ مطرح کرده است.

به گزارش زوم ارز، Epic Games، شناخته شده به خاطر تنش‌های حقوقی خود، یک دعوای قانونی جدید با گوگل و سامسونگ آغاز کرده است. این اقدام ادعا می‌کند که هر دو شرکت مانع از نمایش فروشگاه‌های اپلیکیشن جدید یا جدیدی مثل Epic Games Store بر روی دستگاه‌های سامسونگ شده‌اند.

برای اطلاع از تمامی اخبار کانال تلگرام ما را دنبال کنید

شکایت شرکت Epic در مورد تغییر جدیدی که سامسونگ در Auto Blocker اعمال کرده است مربوط به این است که کاربران دیگر نمی‌توانند برنامه‌ها را از منابع تایید نشده نصب کنند. در حالی که این ویژگی در ابتدا اختیاری بود، اما در جولای ۲۰۲۴، یک ماه قبل از آغاز فروشگاه Epic Games بر روی دستگاه‌های تلفن همراه، به طور استاندارد فعال شد.

Epic اعلام کرد که این اقدام انجام شده تا رقابت محدود شده و Google Play فروشگاه بتواند سهمیه سود ۳۰ درصدی خود را حفظ کند. بر اساس درخواستی که ارائه شده است، این تغییر با همکاری Google انجام شده است که Play Store 30 درصد از درآمد برنامه‌ها را دریافت می‌کند.

سامسونگ فرآیند ۲۱ مرحله‌ای را برای غیرفعال کردن Auto Blocker اجرا می‌کند

با توجه به گزارش شرکت Epic، سامسونگ با تنظیم پیش‌فرض Auto Blocker، دانلود و استفاده از فروشگاه Epic Games را برای کاربران به چالش کشانده است. به گفته Epic، برای غیرفعال کردن Auto Blocker کاربران باید یک روش ۲۱ مرحله‌ای دشوار را انجام دهند که شرکت جزئیات آن را توضیح داده است. شرکت Epic اظهار کرده است که این سطح پیچیدگی تعداد زیادی از کاربران را از تلاش برای غیرفعال کردن این ویژگی باز می‌دارد و ممکن است به جای این کار به فروشگاه Play Google مراجعه کنند.

Samsung Auto Blocker یک ویژگی امنیتی است که طراحی شده تا کاربران را از دانلود برنامه‌های مخرب و خطرناک محافظت کند. با این حال، شرکت Epic اعتقاد دارد که این ادعا امنیتی فقط به عنوان یک بهانه به هدف نگه داشتن گوگل به عنوان تنها منبع توزیع برنامه‌ها بر روی دستگاه‌های اندروید مطرح شده است. به عبارت دیگر، Epic در دادخواهی خود ادعا کرده که Samsung در گذشته شرایط مشابهی را برای فروش برنامه‌ها در فروشگاه‌های شخص ثالث فراهم نکرده است.

شاید دنبال کردن این اخبار برای شما مفید باشد:

تیم سوینی، مدیرعامل شرکت اپیک گیمز، توضیح داد که این محدودیت‌ها چگونه برای توسعه‌دهندگان و مصرف‌کنندگان ضررآور است. طبق نظرات سوینی، پیوستن به مدل کمیسیون گوگل به‌ویژه زمانی که فروشندگان خارجی ناتوانند به مخاطبان یک رابط کاربری مناسب ارائه کنند، مشکل است. وی اظهار داشت که گوگل پلی ۸۸ درصد از درآمد را با توسعه‌دهندگان تقسیم می‌کند، اما وجود مانع‌هایی نظیر این باعث می‌شود که توسعه‌دهندگان کمتری از رقابت بهره‌مند شوند و کاربران را وادار به بازگشت به Google Play کنند.

دعوی حقوقی به دنبال پیروزی حقوقی اخیر علیه فروشگاه Google Play

سوئینی افزود که تغییرات Auto Blocker قبل از عرضه فروشگاه موبایل Epic انجام شده است. او ایضاً اظهار کرد که این شکایت نشان می دهد که این محدودیت با “سطوح ارتباط غیرمعمول” بین سامسونگ و Epic همخوانی دارد. Epic ادعا کرده است که سامسونگ این محدودیت را به عنوان یک پیش‌فرض اعمال کرده است.

این شکایت پس از یک پیروزی حقوقی اخیر است که اپیک علیه گوگل تضمین کرده است. در این پرونده، هیئت منصفه تصمیم گرفت که رفتار فروشگاه Play گوگل ضد رقابتی است. حتی اگر این قضاوت به اپیک اجازه داد تا فروشگاه خود را به طور قانونی بر روی دستگاه‌های اندروید راه‌اندازی کند، این شرکت ادعا می‌کند که گوگل و سامسونگ همچنان مانع رقابت می‌شوند.

دعوای قانونی Epic و تدابیر اپل در فروشگاه برنامه، به ویژه در اروپا، شباهت‌هایی دارند. طبق ضوابط بازارهای دیجیتال اتحادیه اروپا، اپل ممنوعیت نصب فروشگاه‌های شخص ثالث بر روی دستگاه‌های iOS را بر کاربران تحت تاثیر خود اعمال کرده است.

منبع: cryptopolitan.com


اشتراک گذاری

نوشته شده توسط:

تیم خبری

من shlhk هستم. عاشق ترید ارز های دیجیتال. البته ترید از طریق اخبار. من با دنبال کردن اخبار رمز ارز ها، با پروژه های خوب و مناسب آشنا می شوم و در زمان مناسب توکن آن پروژه را خریداری می کنم.

نظرات کاربران

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات خود را ثبت نمایید
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها