VARA دبی درخواست افزایش انطباق از VASPهای فعال در امارات را دارد

1731538099 881cba680b9d5fb20b9f3f69fd20d2ca398ba6ed
بازدید 1
۰

VARA دبی درخواست افزایش انطباق از VASPهای فعال در امارات را دارد

به گزارش زوم ارز،منبع تنظیم مقررات دارایی های مجازی در دبی (VARA) یک بخشنامه منتشر کرده است که از ارائه دهندگان خدمات تبادل دارایی های مجازی (VASP) درخواست کرده است که الزامات مرتبط با جلوگیری از شوی پول و تامین منابع (AML) را به منظور رفع ابهامات در لیست به روز شده حوزه های قضایی پرخطر که توسط گروه اقدام مالی بین المللی (FATF) تعیین شده، رعایت کنند.

برای اطلاع از تمامی اخبار کانال تلگرام ما را دنبال کنید

VARA از ارائه دهندگان خدمات دارایی مجازی (VASP) خواسته است که تمام مقررات و قوانین الزامی، به خصوص کتاب قوانین انطباق و مدیریت ریسک را رعایت کنند.

با توجه به بیانیه، این بخش از وظایف VARA به منظور تضمین پایداری بازار می‌باشد که به طور مستقیم به استحکام مالی و رفتار مسئولانه هر فعال در بازار وابسته است. این قوانین به طور کلی صنعت را تشویق می‌کند که با رعایت بهترین استانداردهای بین‌المللی عمل نماید.

VASPها برای رعایت تعهدات AML و CFC مورد نیاز هستند

بنا به این اصل، VASPها مکلفند به صورت دقیق تمام تعهدات نظارتی مرتبط با مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم را که توسط کمیته ملی مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم و سازمان‌های غیرقانونی (کمیته) صادر شده، رعایت کنند. علاوه بر این، از آن‌ها خواسته می‌شود که به صورت دوره‌ای فهرست‌ها و اطلاعات منتشر شده توسط گروه ویژه اقدام مالی (FATF) و کمیته که در آن زمان اصلاح شده و اجرا می‌شود، بازبینی و بررسی نمایند.

VARA به ویژه به کشورهای پرخطر و تدابیر مقابله ای اشاره می کند. گروه ویژه اقدام مالی (FATF) حوزه‌های قضایی پرخطر را به عنوان دارای کمبودهای استراتژیک قابل توجهی در رژیم‌های خود برای مقابله با پولشویی (ML)، تامین مالی تروریسم (TF) و تامین مالی اشاعه (PF) طبقه‌بندی می‌کند.

FATF از تمام کشورهای پرخطر، درخواست دارد تا دقت خود را افزایش دهند و از همه بخش‌های قضایی می‌خواهد که دقت لازم را به کار بگیرند. در موارد بحرانی، FATF از کشورها درخواست دارد که اقدامات تصحیح‌کننده‌ای اتخاذ کنند تا سیستم مالی جهانی را در برابر خطرات پول‌شویی، تروریسم مالی و تأمین مالی تروریسم که از کشورهای پرخطر پیش می‌آید، حفاظت کنند. این کشورها اغلب به عنوان عضوان فهرست سیاه FATF شناخته می‌شوند.

بر اساس این سند، همه تشکیلات مالی غیربانکی، ارائه دهندگان خدمات برای دارایی‌های مجازی و سازمان‌های غیرانتفاعی موظف به انجام اقدامات دقیق برای تمامی روابط تجاری و معاملات با حوزه‌های قانونی موجود در فهرست سیاه، از جمله اشخاص حقیقی و حقوقی، هستند و باید اقدامات لازم را انجام دهند.

شاید دنبال کردن این اخبار برای شما مفید باشد:

درباره امارات متحده عربی، تمام مقامات نظارتی در این کشور باید به همه مؤسسات مالی (FIها)، اشخاص یا شرکت‌هایی که فعالیت‌های غیرمالی و غیربانکی دارند (DNFBPها)، و ارائه‌دهندگان خدمات دارایی‌های مجازی، الزامی برای اجرای مقررات تحریم‌های مالی مطابق با قطعنامه‌های قابل اجرای شورای امنیت سازمان ملل متحد و تصمیمات شمارهٔ کابینه را رعایت کنند. این اقدام از سال ۲۰۲۰ به عنوان یک تدابیر حفاظتی در امارات متحده عربی به منظور محافظت از بخش‌های مالی و غیر مالی در این کشور در برابر خطرات خشونت‌آمیز پولشویی (ML)، تروریسم مالی (TF) و گسترش سلاح‌های هسته‌ای اعمال می‌شود.

باید توجه داشت که تمام مقامات نظارتی در امارات متحده عربی موظفند در برابر تبادل اطلاعات مالی (FI)، اشخاص مشمول تحریم (DNFBP)، و ارائه‌دهندگان خدمات ارزهای دیجیتالی، اعم از مدیران و مدیریت ارشد آنها، برخورد قانونی انجام دهند اگر اقدامات لازم را نپیش بینند.

VARA برنامه اجرایی خود را سخت تر می کند

در ماه اکتبر سال ۲۰۲۴، سازمان تنظیم مقررات دارایی‌های مجازی (VARA)، به منظور تشدید حمایت از امنیت عمومی و پیشگیری از فعالیت‌های غیرقانونی، اقدام به صدور دستور توقف و توقف همراه با تعیین جریمه برای هفت نهاد کرد که بدون مجوز فعالیت می‌کردند و مقررات بازاریابی را نقض می‌کردند.

اعلان اجرایی به وب‌سایت VARA اشاره دارد که این شرکت از افراد درخواست دارد که از تعامل با شرکت‌های بدون مجوز خودداری کنند. این نوع تعاملات ممکن است افراد و مؤسسات را در معرض خطرات مالی و اعتباری قابل توجهی قرار دهد.

در تاریخ ۱۰ ژوئیه ۲۰۲۴، دفتر اجرایی مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم امارات (EO AML/CTF) شروع به انجام بیش از ۱۰۰ توصیه ارزیابی ریسک ملی امارات متحده عربی (NRA) کرد. این جلسه، که پس از برگزاری بیست و یکمین جلسه کمیته عالی نظارت بر استراتژی ملی مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم به ریاست حضرت شیخ عبدالله بن زاید آل نهیان، معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه برگزار شد، برگزار شد.

با توجه به اعلامیه، تمرکز تلاش‌ها بر کاهش ریسک‌های مرتبط با بخش‌های بحرانی، افزایش شفافیت در فعالیت‌های اشخاص حقوقی و حمایت از پروژه‌ها در زمینه دارایی‌های مجازی خواهد بود.

منبع: cryptopolitan.com


بیشتر بخوانید

اشتراک گذاری

نوشته شده توسط:

تیم خبری

من زهرا هستم. کارشناسی کامپیوتر خوندم. من حدود 4 سال است که با مارکت ارز های دیجیتال آشنا شدم. و ترجیح دادم به دنبال کردن اخبار کریپتو. همچنین عاشق نقاشی و هنر هستم

نظرات کاربران

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات خود را ثبت نمایید
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها