آزمایشگاه تجهیزات استخراج ارز های دیجیتال در دانشگاه صنعتی شریف

بازدید 18
۰

آزمایشگاه تجهیزات استخراج ارز های دیجیتال در دانشگاه صنعتی شریف

به گزارش زوم ارز و به نقل از ایسنا، رئیس سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف در مراسم افتتاح نخستین آزمایشگاه تجهیزات استخراج فراورده‌‎های پردازشی رمزگذاری شده رمز ارزها (ماینرها) گفت: راه‌اندازی و افتتاح این آزمایشگاه، از ورود و استفاده از تجهیزات مستعمل و مستهلک به کشور جلوگیری و این فرایند را استانداردسازی می‌کند. تجهیزاتی که وارد کشور می‌شوند و تجهیزاتی که از قبل به کشور وارد شده و درحال استفاده هستند، اگر به درستی ساماندهی شوند، قطعاً روی شبکه تامین و توزیع برق کشور تأثیر خود را نشان خواهند داد.

نخستین آزمایشگاه تجهیزات استخراج فراورده‌‎های پردازشی رمزگذاری شده رمز ارزها (ماینرها) به عنوان نخستین و تنها مرجع آزمون معیار مصرف انرژی در ماینرها (تجهیزات استخراج رمز ارزها)، در آزمایشگاه سامانه‌های الکترونیکی و هوشمند مرکز خدمات تخصصی پدافند غیرعامل سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف افتتاح شد.

در این مراسم، پرویز محمد نژاد، رئیس کمیته نیرو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، حسن نژاد، معاون مدیرکل طرح و برنامه وزارت صمت، دکتر خدادادی، مجری طرح رمزارزها از وزارت نیرو، دکتر ابراهیم نژاد از وزارت نیرو، دکتر عفت نژاد، معاون مدیرکل نظارت و انتقال برق کشور وزارت نیرو، دکتر علیرضا آخوندی، رئیس سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف، دکتر سید محمد طباطبایی قمی، رئیس پژوهشکده توسعه تکنولوژی سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف، حمیدرضا عابدی، مدیر آزمایشگاه سامانه‌های الکترونیکی و هوشمند مرکز خدمات تخصصی پدافند غیرعامل جهاد دانشگاهی صنعتی شریف حضور داشتند.

دکتر علیرضا آخوندی، رئیس سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف در حاشیه این مراسم در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص ضرورت راه‌اندازی نخستین آزمایشگاه تجهیزات استخراج فراورده‌‎های پردازشی رمزگذاری شده رمزارزها (ماینرها) گفت: این آزمایشگاه از ورود تجهیزات مستهلک و اسقاطی کشورهای دیگر به داخل جلوگیری می کند. یکی از مشکلات در این زمینه، میزان مصرف برق و انرژی تجهیزاتی است که از کشورهای دیگر مانند چین وارد کشور می شوند. این دستگاه‌ها معمولاً بعد از اتمام دوره بهره‌وری، از طریق مبادی قانونی و غیرقانونی وارد کشور شده و به کار گرفته می شوند، بدون اینکه هیچ نظارت و آزمایش کیفیت روی آنها صورت گرفته باشد که پیامد آن مشکلات عدیده‌ایست که اتفاق افتاده است.

دکتر آخوندی افزود: قطعاً میزان مصرف انرژی در این دستگاه ها (مستهلک و اسقاطی) مشکلاتی را ایجاد می‌کند. شاید بتوان گفت قطعی برق در تابستان کاملاً به این موضوع مربوط نبوده است، اما براساس گزارش ها، استفاده از این دستگاه‌ها قطعا تاثیر منفی در نمودار مصرف شبکه برق کشور داشته است. راه‌اندازی و افتتاح این آزمایشگاه، از ورود و استفاده از تجهیزات مستعمل و مستهلک به کشور جلوگیری و این فرایند را استانداردسازی می‌کند. تجهیزاتی که وارد کشور می‌شوند و تجهیزاتی که از قبل به کشور وارد شده و درحال استفاده هستند، اگر به درستی ساماندهی شوند، قطعاً روی شبکه تامین و توزیع برق کشور تأثیر خود را نشان خواهند داد.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف خاطر نشان کرد: از مجموعه وزارت صمت و وزارت نیرو و مجلس تقاضا و طرح درخواست داشته‌ایم که به این موضوع به صورت یک فرایند قانونی نگاه کنند و یکی از الزامات ورود ماینرها به کشور، داشتن استانداردهای لازم باشد که این استانداردها توسط مراجع آزمایشگاهی مانند نخستین آزمایشگاه استخراج فراورده‌‎های پردازشی رمزگذاری شده رمزارزها (ماینرها) سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف مورد ارزیابی قرار می‌گیرند. این موضوع باید به شکل یک الزام و فرایند قانونی در کشور صورت پذیرد تا اگر سیاست بر آنست که ماینرها در کشور مورد استفاده قرار بگیرند، از شرایط مناسب و استاندارد بالایی برخوردار باشند.

دکتر آخوندی تصریح کرد: در خصوص راستی آزمایی بکارگیری و واردات تجهیزات مناسب و نو با دو موضوع مهم روبرو هستیم؛ یکی بحث دستگاه‌های مستعملی است که شکل مرتبی به آنها داده شده و به عنوان دستگاه‌های نو وارد کشور می شوند و دیگری، پروانه بهره‌برداری که در داخل برای تولید این تجهیزات صادر می شود. بعضاً پیش می‌آید که دستگاه های مستعمل ظاهرسازی شود و برچسبی از شرکت سازنده داخلی روی آن نصب شده و به عنوان دستگاه نو استفاده شود. در این خصوص ضروریست که ساز و کار بازدارندگی این موضوع پیش بینی شود به طور مثال ما امکان بازرسی قطعات درونی این ماینرها را از لحاظ نو و یا مستعمل بودن آنها را داریم و این مهم با الزام قانونی دولت و مراجع ذیربط امکانپذیر است. لازم به ذکر است که ما در این آزمایشگاه گزارش تست بر اساس استاندارد مورد نظر را به مراجع ذیربط متقاضی می‌دهیم و تصمیم گیری برای تایید/ رد/ پذیرش موقت، به عهده آنها و مراجع دیگر میباشد.

برای اطلاع از تمامی اخبار دنیای ارز دیجیتال به کانال تلگرامی ما به نشانی @zoomarz98 بپیوندید.

منبع: Isna


بیشتر بخوانید:

اشتراک گذاری

نوشته شده توسط:

دبیر خبری

بنده تجربه ۲ سال فعالیت در بازار رو به رشد ارز های دیجیتال را داشته و در دانشگاه فرهنگیان رشته آموزش زبان انگلیسی تحصیل میکنم و به ورزش فوتبال علاقه‌مند هستم و تمایل به یادگیری بیشتر نسبت به ارز های دیجیتال دارم آرزومند پیشرفت روز افزون این صنعت در میهن عزیزمان هستم و باور دارم صنعت ارز های دیجیتال روز به روز مورد استفاده بیشتر واقع خواهد شد.

نظرات کاربران

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات خود را ثبت نمایید
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها