تعریف مفاهیم اولیه تتر به زبانی ساده

تتر
بازدید 26
۰

شاید این روزها در کنار شنیدن اخبار نوسانات دلار، نام تتر هم به گوشتان رسیده باشد. در این مقاله ما قصد داریم مفاهیم اولیه ارز دیجیتال تتر را به زبانی ساده، مختصر و مفید برای شما خوانندگان گرامی تعریف کنیم. بدیهی است پوشش کامل و جامع مفاهیم و ویژگی‌های این ارز دیجیتال در یک مقاله‌ی تنها نمی‌گنجد؛ بنابراین ما سعی کردیم اصلی‌ترین مفاهیم در خصوص این رمز ارز را برای شما توضیح دهیم.

در ادامه، فهرست مطالب این مقاله به صورت تیتروار با هم مرور می‌کنیم:

تعریف ارز دیجیتال(رمز ارز) به زبان ساده و خودمانی

حتما تا بحال برای یک بار هم که شده به فکر خرید ارزهای دیجیتال مثل بیت کوین افتاده‌اید. دلیلش می‌تواند هر چیزی باشد. بحث‌های دوست و آشنا، خواندن مطلب در شبکه‌های اجتماعی یا حتی شنیدن صحبت‌های درون تاکسی! ارز دیجیتال در واقع یک نوع دارایی است که منشا آن دنیای دیجیتال است؛ یا به عبارتی یک نوع دارایی دیجیتال است. حالا این ارز دیجیتال باید اصولا یک پشتوانه‌ی با ارزش هم داشته باشد. مثلا اگر زمانی پشتوانه‌ی پول کاغذی، طلا بود؛ پشتوانه‌ی ارز دیجیتال بیت کوین هم شبکه‌ی دیجیتال آن است. ما این شبکه‌ی دیجیتال را بلاکچین می‌نامیم.

ارز تتر چیست؟

در دنیا ما چندین ارز داریم. مثل دلار، یورو، پوند و ریال خودمان. این ارزها هرکدام یک نماد استاندارد دارند، مثلا نماد دلار USD و نماد یورو EUR است. مبادلات و معاملات جهانی یک ارز مرجع دارد که آن هم دلار است. سوال اینجاست که ارز تتر چیست؟ در دنیای ارزهای دیجیتال هم ما یک یا چند ارز مرجع داریم که ارز تتر (Tether) یکی از آنهاست. نماد تتر نیز USDT است. ارزهای دیجیتال مرجع دیگری هم وجود دارند، اما تتر در بین اکثریت افراد و نهادها کاربرد دارد(شاید نزدیک به نود و نه درصد).

پشتوانه‌‎ی ارز دیجیتال تتر، دلار آمریکاست. پس می‌توان گفت که تتر، در واقع همان دلار است که بصورت رمزارز درآمده است. شباهت نماد دلار (USD) و نماد تتر(USDT) هم بی‌دلیل نیست.

تتر چیست و چه کاربردی دارد؟

حالا تتر چیست و چه کاربردی دارد؟ اگر همین امروز با دنیای ارز دیجیتال آشنا شده باشید و بخواهید اولین معامله‌ی خود را در این بازار انجام دهید. قطعا اولین کاری که باید بکنید این است که پول عادی خود را به ارز دیجیتال مرجع تبدیل کنید. برای این کار باید دارایی ریالی خود را در برابر ارز  تتر مبادله کنید. پس از اینکه ریال را تبدیل به تتر کردید، حالا به راحتی می‌توانید یک معامله‌ی رمزارزی انجام دهید. مثلا تتر خود را فروخته و در ازای آن بیت‌کوین خریداری کنید.

وقتی هم که بخواهید رمز ارز خود(مثلا بیت کوینی که قبل‌تر خرید کردید) را بفروشید، در ازای فروش بیت کوین، تتر دریافت می‌کنید.

یک کاربرد دیگر ارز تتر، ذخیره‌ی دارایی بصورت نسبتا کم دردسر است. بعنوان مثال، با خرید تتر(که معادل دلار است) دیگر لازم نیست دردسرهای خرید دلار کاغذی را تحمل کنید. شما براحتی می‌توانید ریال خود را پشت لپتاپ یا گوشی در عرض چند دقیقه تبدیل کنید و با خیالی آسوده به زندگی روزمره‌ی خود رسیدگی کنید.

کیف پول تتر

اگر تتر خریداری کردید، شما احتمالا نیاز دارید آن را در کیف پول تتر به شکلی امن نگهداری کنید. نگهداری ارز رمزارزها به چند روش کلی انجام می‌شود:

  • نگهداری در حساب صرافی

هنگامی که شما در یک صرافی ثبت نام کردید و ارز مورد نظر خود را خریداری کردید، دارایی شما در حساب شما نگه‌داری می‌شود. معمولا صرافی‌های معتبر از چندین روش امنیتی برای ایمن نگه داشتن حساب شما استفاده می‌کنند. به این صورت که دسترسی شما به حسابتان در گام اول وارد کردن نام کاربری(ایمیل یا شماره همراه) و رمز عبور است. شما هر بار که بخواهید وارد حساب صرافی مورد نظرتان شوید، باید نام کاربری و رمز عبور خود را به درستی وارد کنید.

سپس یک کد موقتی هم از طریق ایمیل به شما ارسال می‌شود تا شما آن را برای ورود وارد کنید. این ساز و کار برای به حداکثر رساندن امنیت حساب شما انجام می‌شود.

  • نگهداری در کیف پول نرم افزاری

شاید شما مایل نباشید دارایی‌های دیجیتال خود مانند ارز تتر را در حساب صرافی خود نگهداری کنید. پس اولین و مرسوم‌ترین روش جایگزینی که در دسترس شماست، استفاده از کیف پول مجازی است. یک کیف پول مجازی فقط محل نگهداری از ارز دیجیتال شماست و در آن امکان خرید و فروش وجود ندارد. کیف پول مجازی معمولا به صورت یک اپلیکیشن موبایلی است. همچنین بر بستر وب نیز قابل دسترسی می‌باشد.

کیف پول مجازی ارز دیجیتال نیز دارای یک مجموعه کلید است گه فقط یک بار برای شما نمایش داده می‌شود. شما باید این مجموعه کلید را بصورت مطمئن نگه‌داری کنید، چرا که در صورت گم شدن کلید کیف پول شما، دیگر به هیچ وجه به محتوای کیف پولتان دسترسی نخواهید داشت.

  • نگهداری در کیف پول سخت افزاری یا فیزیکی

یکی دیگر از امن‌ترین روش‌های نگهداری از ارزهای دیجیتال، استفاده از کیف پول سخت افزاری است. کیف پول سخت افزاری برخلاف کیف پول نرم‌افزاری، نیازی به اینترنت ندارد. البته کار با این دست گیف پول‌ها نیازمند اندکی آموزش و آشنایی با کارکرد آن هست. ضمن اینکه استفاده از کیف پول سخت افزاری نیازمند صرف هزینه‌ی اولیه است.

کلاه‌برداری تتر

خب، رسیدیم به قسمت هیجان انگیز و البته ترسناک ماجرا؛ یعنی کلاه‌برداری تتر!

مثل هر بازار و هر ارز و هر کالایی که در آن کلاه‌برداری و تقلب هست، کلاه‌برداری ارز دیجیتال تتر هم وجود دارد. البته جنس تقلب در این بازار کمی با بازار سنتی فرق دارد. همچنین اگر شما فعالیت نسبتا استانداردی در بازار ارز دیجیتال داشته باشید و از مراجع معتبر فعالیت‌های خود را پیگیری کنید، ممکن است هیچوقت با موقعیت کلاه‌برداری برخورد نکنید.

اما بیایید بصورت خلاصه روش‌های جلوگیری از کلاه‌برداری و تقلب ارز تتر را مرور کنیم:

  • بررسی لوگوی تتر
  • بررسی آدرس قرارداد ارز تتر
  • بررسی آدرس کانترکت(قرارداد) تتر
  • بررسی وضعیت بازار تتر

در مقالات سایت، به تفصیل راه‌های کلاه‌برداری در بازار ارز دیجیتال را خواهیم شکافت. در ادامه، با ما همراه باشید.

قیمت تتر چیست؟

قیمت تتر حتما باید مراجع معتبر استعلام شود. پیشنهاد ما به شما چک کردن و بررسی صرافی‌های معتبر ایرانی(مانند اکس نوین که میتواند قیمت تتر به تومان را در هر لحظه به شما نمایش دهد، فقط کافیست روی این لینک کلیک کنید) است. باز هم یادآوری می‌کنیم که قیمت تتر معمولا با قیمت دلار یکی است و ممکن است کمی بالاتر یا پایین‌تر باشد. چرا که گاها ممکن است نوسان قیمتی بین تتر و دلار هم پیش بیاید.

بنابراین، استعلام قیمت تتر نیازی به پیگیری اخبار رسمی و حضور در بازار ندارد و براحتی بصورت آنلاین، شدنی است.

برچسب‌ها

اشتراک گذاری

نوشته شده توسط:

واحد تبلیغات

واحد تبلیغات پایگاه خبری زوم ارز

نظرات کاربران

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات خود را ثبت نمایید
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها