انقلاب ارزهای دیجیتال در آسیا، شرکت‌ها برنامه‌های جدیدی را اعلام می‌کنند

انقلاب ارزهای دیجیتال در آسیا، شرکت‌ها برنامه‌های جدیدی را اعلام می‌کنند
بازدید 16
۰

انقلاب ارزهای دیجیتال در آسیا، شرکت‌ها برنامه‌های جدیدی را اعلام می‌کنند

به گزارش زوم ارز، یک نظرسنجی اخیر توسط SBI Digital Assets Holdings، فرعی از SBI Holdings، یک شرکت مدیریت دارایی در ژاپن، نشان می‌دهد که تقاضای سازمانی برای ارزهای دیجیتال در حال افزایش است. این مطالعه نشان داد که حدود ۶۰ درصد از سرمایه‌گذاران نهادی آسیایی در سال گذشته درگیر یک نوع دارایی دیجیتال بوده‌اند.

تقریباً ۴۰ درصد از این ادغام‌ها اعلام کردند که تصمیم دارند تا سال ۲۰۲۴ به طور جدی به این حوزه وارد شوند، در حالی که ۲۵ درصد اعلام کردند که “افزایش قابل توجهی” را برنامه ریزی کرده اند. تنها ۱۵٪ از این مؤسسات اعلام کردند که هیچ برنامه‌ای برای سرمایه‌گذاری یا انجام تجارت در حوزه دارایی‌های دیجیتال ندارند.

به تدریج، این گزارش نشان می‌دهد که دارایی‌های دیجیتال به صورت روزافزون در تنوع سبد سرمایه‌گذاری تاثیر می‌گذارند.

علایق این فرد به شیوه‌های مختلفی بود. ۶۷ درصد از سازمان‌ها که در حال حاضر در زمینه دارایی‌های دیجیتال فعالیت می‌کنند، اعلام کردند که بیشترین علاقه را به ارزهای دیجیتال دارند. با این حال، ۳۳ درصد از آن‌ها پیش‌بینی کردند که ارزهای دیجیتال بانک مرکزی در طی سه سال آینده بیشترین تاثیر را خواهند داشت.

توکن‌سازی دارایی‌های موجود در دنیای واقعی نیز به عنوان یک اولویت مهم شناخته می‌شود. حدود ۶۲٪ از مؤسسات اعلام کرده‌اند که مشتریانشان درخواست توکن‌سازی دارایی‌های مالی خود را دارند.

شاید دنبال کردن این اخبار برای شما مفید باشد:

وقتی از آنان پرسیده شد که در توکن‌سازی، چه نوع دارایی‌هایی را در اولویت قرار می‌دهند، ۴۰ درصد مؤسسات املاک را، ۱۴ درصد وجوه را، ۱۴ درصد زیرساخت‌های فیزیکی را، ۱۰ درصد اوراق قرضه را و ۱۰ درصد موارد کلکسیونی مانند آثار هنری را انتخاب کردند. باقی دارایی‌ها بین سهام و فلزات گرانبها تقسیم گردید.

وقتی درباره مزایای توکن سازی دارایی های واقعی صحبت می‌شود، بسیاری از افراد به کاهش واسطه‌ها به عنوان عامل اصلی اشاره می‌کنند، در حالی که مزایا مانند تسویه سریع‌تر، کارایی هزینه، بهبود شفافیت و افزایش نقدینگی نیز به عنوان عوامل مهم دیگر مورد بحث قرار می‌گیرند. این موارد در گزارش نیز ذکر شده است.

به هر حال، شرکت‌کنندگان نیز موانعی برای پذیرش مشاهده کردند. ۶۰ درصد از افرادی که پاسخ دادند اظهار کردند که بزرگ‌ترین مانع برای آن‌ها “عدم وجود یک اکوسیستم قابل اعتماد برای پردازش یکپارچه تراکنش‌ها” است. به طور دیگر، سازمان‌ها نگران این موضوع هستند که زیرساخت‌های فعلی ارزهای دیجیتال اجازه‌ی مدیریت بهینه کسب و کارهای خود را به آن‌ها نمی‌دهد.

تنها ۲۰ درصد از سازمان‌ها اعلام کرده‌اند که تهدیدات سایبری به این میزان خطرناک هستند، در حالی که ۱۸ درصد به نبود شفافیت در نظارت بر این حوزه اشاره کرده‌اند.

منبع: en.bitcoinsistemi.com


اشتراک گذاری

نوشته شده توسط:

تیم خبری

من حامد هستم و 5 سال در حوزه اخبار ارز های دیجیتال فعالیت دارم. روزانه اخبار اقتصادی و مالی و همچنین کریپتو را دنبال می کنم. فردی ماجراجو و پیگیر هستم.

نظرات کاربران

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات خود را ثبت نمایید
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها