آیا کریپتو در میان کاهش نرخهای فدرال به رشد خود ادامه خواهد داد؟
به گزارش زوم ارز، یک تحلیلگر ارزهای دیجیتال معتقد است که صنعت دارایی های دیجیتال به همراه کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو، همچنان ادامه رشد خود را خواهد داد و اهمیت آن رو به افزایش است.
برای اطلاع از تمامی اخبار کانال تلگرام ما را دنبال کنید
در یک ویدیو جدید، گای ترنر، میزبان Coin Bureau، به ۲.۵۲ میلیون دنبالکننده یوتیوب خود اعلام کرده که سهام و داراییهای ارزهای دیجیتال با سرمایه کم به احتمال زیاد ادامه افزایش خواهند یافت، در حالی که فدرال رزرو همچنان ادامه کاهش نرخ بهره را مد نظر قرار میدهد.
کاهش نرخهای کوتاه مدت ممکن است بازارها را تقویت کند، به ویژه سهام با سقف کوچک، زیرا آنها به نرخهای بهره بیشتر حساس هستند.
مطلب درباره ارزهای رمزنگاری شده، به ویژه آلت کوین ها، که به نظر می رسد دارای ارتباط زیادی با سهام با ارزش کوچک هستند. به همین دلیل، با پیشرفت آلتکوین ها، دیده میشود که باعث افزایش قابل توجهی در عرضه کریپتو افزایش یافته است و تا زمانی که فدرال رزرو به کاهش نرخ بهره ادامه دهد، این روند ادامه خواهد داشت.
با این وجود، گای به این نکته هشدار داده است که دیدگاه او تنها برای مدت کوتاه اعمال می شود، زیرا کاهش نرخ ها در طولانی مدت تنها منجر به دوباره زنده شدن تورم می شود.
این سناریوی رو به جلو تنها برای مدت کوتاه اجرا میشود. در طولانی مدت، نرخهای فدرال رزرو به کاهش خطر افزایش مجدد تورم منجر میشود، که در نتیجه خود به خطر افزایش نرخ بهره منجر میشود.
به گفته گای، برای ساز و کار بازار و اقتصاد در مقابل کاهش نرخ بهره، رویکردهای گوناگونی وجود دارد. او تحلیل میکند که اغلب بازارها تمایل دارند به سرعت و گاهی حتی پیش از کاهش نرخ، واکنش نشان دهند، اما این فرایند معمولا حدود دو سال زمان میبرد تا اثرات مثبت کاهش نرخ بر اقتصاد مشاهده شود.
شاید دنبال کردن این اخبار برای شما مفید باشد: |
اقتصاد و بازار دو مفهوم متفاوت هستند. بازارها به طور فوری واکنش نشان میدهند، به طوری که اغلب حتی پیش از وقوع افزایش نرخها، واکنش نشان میدهند.
به همین دلیل، در پایان سال ۲۰۲۱ بازارها به اوج رسیدند؛ زمانی که جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، اعلام کرد که بانک مرکزی نرخ بهره را افزایش خواهد داد، اما در اواسط سال ۲۰۲۲ بازارها افت کردند؛ زیرا فدرال رزرو واقعاً شروع به افزایش نرخ بهره کرد.
سرمایهگذاران نگران بودند که نمیتوانند پیش بینی کنند که نرخهای بهره به چه اندازه افزایش خواهد یافت و این نااطمینانی، علت اصلی سقوط بازار بود.
منبع: dailyhodl.com
بیشتر بخوانید
نظرات کاربران