استفاده از تصاویر لوییس برای کلاهبرداری توسط مجرمین
به گزارش زوم ارز و بنا به گزارش Independent، علیرغم اینکه سالها پیش، مارتین لوییس از کمپانی متا، به دلیل استفادهی غیرقانونی از تصاویر وی در کلاهبرداریها شکایت کرد، مجرمین به استفاده از تصاویر بنیانگذار Money Saving Expert، مارتین لوییس، جهت فریب سرمایه گذاران از طریق تبلیغات فیس بوک ادامه میدهند.
بنا به این گزارش، مجرمین از تبلیغات فیس بوک، جهت فریب قربانیان خود به سوی وبسایتی که شامل مقالاتی با ادعاهای جعلی، پیرامون چگونگی کسب بیش از ۳۴۰۰ پوند سود، با سرمایهی ناچیز ۱۹۰ پوند، به واسطهی ربط دادن آنها به متخصصان این صنعت، همچون لوییس، استفاده میکنند.
بنا به Independent، یکی از سخنگوهای فیس بوک گفت این غول شبکهی اجتماعی، پیش از اینکه رسانههای خبری، توجهها را به این موضوع جلب کنند، این تبلیغات فریب دهنده را حذف کرده است. هرچند، واضح نیست که این کلاهبرداران، پیش از حذف تبلیغات توسط فیس بوک، به چه مدت در حال فعالیت بودهاند.
بنا به گزارش پیشین CryptoSlate، مقامات استرالیا شکایات قانونی علیه متا، به دلیل ناتوانی در جلوگیری از تبلیغات فیک رمز ارز در فیس بوک، انجام دادهاند. همچنین، ثروتمندترین فرد این کشور، اندرو فارست، شکایتی علیه این کمپانی فناوری بزرگ، به دلیل عدم موفقیت این پلتفرم در توقف کلاهبرداران از استفاده از تصویر وی، جهت فریب مردم، تنظیم کرد.
کلاهبرداری رمز ارز در پلتفرمهای فضای مجازی، اتفاق جدیدی نیست. گزارشی از کمیسیون معاملات فدرال، به طور ویژه، اشاره کرد که پلتفرمهای فضای مجازی تحت مالکیت متا، یعنی فیس بوک و اینستاگرام، سایتهای اصلی استفاده شده توسط این کلاهبرداران، برای قربانی کردن مردم، به شمار میروند.
برای اطلاع از تمامی اخبار دنیای ارزهای دیجیتال به کانال تلگرامی ما به نشانی @Zoomarz98 بپیوندید.
منبع: Cryptoslate
سر تیتر اخبار:
نظرات کاربران