ویزای بیزینس استرالیا مثل هر ویزای دیگری دارای شرایط و الزاماتی است. به دست آوردن آن به همین آسودگیها نیست. به قول قدیمیها، بهشرط ها و شروطها است. شما باید در ایران کسبوکاری داشته باشید که ۲ سال از مدت آن میگذرد، دارایی شما یا همسر شما حدود ۴ میلیارد تومان باشد، کسبوکار شما فروش نسبتاً خوبی داشته باشد. اگر شرایط بالا را دارید، میتوانید برای ویزای بیزینس کشور استرالیا اقدام کنید.
شاید اول فکر کنید که شرایط قدری دشوار است، اما واقعیت این است که عبور کردن از این فرازوفرود ارزشش را دارد. حالا چرا؟
شما با گرفتن این ویزا میتوانید به مدت ۵ سال ویزای استرالیا را داشته باشید. به استرالیا مهاجرت کنید و در آنجا بیزینس خود را راهاندازی کنید. مهمتر از همه بعد از ۳ سال میتوانید اقامت دائم خود را دریافت کنید. پس دیدید که ارزشش را دارد!
این از مذاکره شرایط؛ و اما برویم پیگیری شناسایی انواع ویزای بیزینس در کشور استرالیا.
معرفی انواع ویزای بیزینس استرالیا
درمجموع، ویزای بیزینس استرالیا را میتوانیم به دو دسته ویزای کارآفرینی ۱۸۸ استرالیا و ویزای سرمایهگذاری دستهبندی کنیم.
ویزای کارآفرینی استرالیا
ویزای کارآفرینی شرایط شایستهای را برای افراد تقاضاکننده مهیا میکند. به همین خاطر، نامکذاری شده است. در این روش شما بعد از مهاجرت به استرالیا، باید در این کشور بیزینسی را راهاندازی کنید. نکته مهم این است که باید حداقل ۲۰۰.۰۰۰$ سرمایه از ایران به بیزینس مدنظر انتقال دهید.
البته ناگفته نماند که شما حتی میتوانید در استرالیا بیزینس آماده خریداری کنید. در این حالت، هزینه خرید هم جزو آورده ۲۰۰.۰۰۰$ شما به حساب خواهد آمد.
ویزای سرمایهگذاری استرالیا
در این روش، شما باید مبلغی بالغبر ۲.۵$ میلیون دلار را به مدت ۵ سال در استرالیا سرمایهگذاری کنید. بعد میتوانید برای اقامت استرالیا اقدام کنید.
لیست عناوینی که در این مقاله برای شما زوم ارزی عزیز آماده کرده ایم:
شرایط مهاجرت به استرالیا و اولین قدم
مهاجرت به استرالیا یکی از اولویتهای بیشتر کسانی است که عزم مهاجرت به خارج از کشور دارند؛ اما اولین سؤالی که به ذهن این افراد میآید این است که چگونه میتوانم به کشور استرالیا مهاجرت کنم؟ افراد گوناگون با توجه به چگونگی رده سنی، تحصیلات، سابقه کار، رشته و سابقه تحصیلی، سرمایه شخصی و بیزینس و … شرایط گوناگونی را برای مهاجرت به استرالیا و گرفتن ویزای استرالیا دارند.
در بعضی حالات برای افراد هیچ راهکاری وجود ندارد و برعکس زمانی است که شخص از چند جنبه گوناگون میتواند ویزای استرالیا را دریافت کند. اداره مهاجرت به استرالیا در حدود ۱۵۰ مدل ویزای استرالیا برای افراد تقاضاکننده به مهاجرت به استرالیا عرضه میدهد، بنابراین انتخاب ویزایی که بهترین شرایط را برای هر فرد داشته باشد نیاز به آگاهی و شناخت کامل از انواع ویزای استرالیا دارد. در این مقاله خلاصه کاربردی از انواع روشهای مرسوم و شرایط مهاجرت به استرالیا برای شما آوردهایم.
هزینه مهاجرت به استرالیا
خرج و مخارج مهاجرت به کشور استرالیا حاوی طیف بزرگی و پهناوری از هزینهها خواهد بود که بسته به نوع هر ویزا باهم متفاوت میباشد. این هزینهها از ترجمه مدارک گرفته تا هزینههای آزادسازی مدارک تحصیلی و در وهلههای بعدی هزینههای قانونی و ویزا و تهیه بلیت و اجاره مسکن و سایر هزینههای پیش رو میباشد.
تمامی هزینههای بالا که ذکرشده برای شما چه از راه وکیل و چه خودتان کار را انجام دهید باهم برابر خواهد بود و همه این هزینهها در انتها باید از طریق شما انجام شود. در واقع فارغ از اینکه پرونده شما را به صورت قانونی وکیل انجام دهد یا خیر این هزینهها را شما باید پرداخت کنید.
هشدار حیاتی و بسیار مهم درباره هزینه مهاجرت به استرالیا و وکیل
متأسفانه اطلاعرسانی شفافی در این زمینه صورت نگرفته است و وقتی شما میخواهید برای قرارداد با وکیلی اقدام کنید متوجه میشوید که اختلاف هزینههای زیادی وجود دارد و اگر در این زمینه ناآگاه باشید ممکن است اشتباه افراد بسیاری را کنید که بیاطلاع با آینده خود بازی کردهاند. قبل از قرارداد با هر وکیلی فارغ از هرگونه شعار حتماً پافشاری کنید که میخواهید شخص وکیل امور شمارا انجام دهد.
اصرار کنید که میخواهید با شخص وکیل جلسهای حداقل ۱ ساعته داشته باشید و بدون میانجی با شخص ایشان صحبت کنید. به شما پیشنهاد میکنیم قبل از هرگونه تصمیم و اقدامی به صفحه وکیل مهاجرت به استرالیا مراجعه کنید و مطالب داخل این صفحه را مطالعه نمایید تا خداینکرده بعداً پشیمان نشوید.
شرایط سنی مهاجرت به استرالیا
درمجموع شرایط سنی مهاجرت به استرالیا وابسته به ویزایی دارد که از طریق آن در حال اقدام هستید.
- اگر برای ویزای تحصیلی اقدام میکنید هرچقدر سن شما کمتر و دوره تحصیلی شما کمتر باشد شانس شما بیشتر خواهد بود.
- اگر با ویزای مهارتی اقدام میکنید بهترین سن ۲۵ تا ۳۳ سال است. این سن بالاترین امتیاز ممکن را خواهد داشت.
- اگر با ویزای سرمایهگذاری استرالیا اقدام میکنید، بهترین سن برای شما ۳۰ تا ۵۰ سال میباشد. البته با سنهای پایینتر و بالاتر هم امکان اقدام وجود دارد.
- اگر با ویزای تلنت اقدام میکنید بهتر است همزمان هم تحصیلات شما در سطح دکتری باشد و هم تازه فارغالتحصیل شده باشید. اگر تازه فارغالتحصیل نشدهاید بهتر است سن شما کمی بیشتر باشد تا بتوانید سابقه کاری خوبی نشان بدهید.
با توجه به شرایط فوق دیدیم شرایط سنی مهاجرت به استرالیا کاملاً وابسته به نوع ویزا میباشد.
شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کار و هزینههای پیش رو برای مهاجرت به کشور استرالیا هزینههای زیر را باید در نظر داشته باشید. تمام هزینهها به دلار استرالیا است.
- هزینه معادلسازی مدارک یا همان برآورد مدارک که بسته به رشته و سازمان موردنظر شما گوناگون است و در مورد بیشتر رشتهها میتواند از ۵۰۰$ دلار تا ۱۵۲۷$ دلار باشد. هرچند در اغلب رشتههای خاص هزینه معادلسازی مدارک بالغبر ۳۰۰۰$ تا ۴۰۰۰$ هزار دلار استرالیا میشود. این هزینه را در آغاز پروسه مهاجرت خود باید انجام دهید.
- هزینه ترجمه مدارک که حدود ۲ تا ۵ میلیون تومان خواهد بود.
- هزینه تست های پزشکی و پلیس چک حدود ۱ میلیون و پانصدهزار تومان برای هر نفر
- هزینه اسپانسر ایالتی که در صورت نیاز باید پرداخت کنید. این هزینه البته بستگی به روند پرونده شما نیز خواهد داشت. هزینه اسپانسر ایالتی از ۰ تا ۳۰۰$ دلار میباشد.
- هزینههای ویزا درصورتیکه موفق به اخذ دعوتنامه شوید حالا باید هزینههای ویزای را پرداخت کنید. هزینههای ویزا عبارتاند از:
- برای نفر اصلی ۴۱۱۵$ دلار برای نفر اصلی
- برای همسر ۲۰۶۰$ دلار
- برای هر فرزند ۱۰۳۰$ دلار
- هزینههای وکیل مهاجرت به استرالیا که بستگی به وکیل بین ۳۰۰۰$ تا ۴۰۰۰$ دلار استرالیا میباشد.
بعدازاینکه ویزا دریافت شد. هزینه های مهاجرت به استرالیا عبارتاند از:
- هزینه خرید بلیت برای مهاجرت به استرالیا برای هر نفر حدود ۱۵۰۰$ دلار استرالیا
- متوسط هزینه زندگی برای یک نفر حدود ۳٬۰۰۰$ دلار استرالیا در ماه
سرمایهگذاری در استرالیا و کلام آخر
کشور استرالیا، یکی از بهترین کشورها برای مهاجرت است. این کشور چند سالی است که از کسانی که میتوانند مهاجرت کنند استقبال میکند. همان زور که خواندید: مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای بیزینس، مناسب صاحبان مشاغل، کارآفرینان و تاجرانی است که در کسبوکارشان موفق بودهاند.
اگر شما هم قصد مهاجرت از طریق سرمایهگذاری رادارید. فرصت را غنیمت شمارید. برای به دست آوردن اطلاعات بیشتر در خصوص شرایط ویزای بیزینس استرالیا میتوانید با مشاورین مجرب ویزاپیک در ارتباط باشید.
نظرات کاربران