شرکت مانی گرام که شریک ریپل است با شکایتی بخاطر بیان ادعا های گمراه کننده و افشا نکردن وضعیت ریپل به عنوان یک اوراق بهادار بدون مجوز رو به رو شده است.
شرکت سرویس پرداخت بینالمللی مانی گرام به دلیل ادعا های نادرست در مورد همکاری با شرکت Ripple Lab و ارز دیجیتال ریپل مورد شکایت واقع شد.
سرمایه گذارانی که در بین 17 ژوئن 2019 تا 22 فوریه 2021 از مانی گرام اوراق بهادار خریداری کردهاند این دادخواست را در یکم مارچ 2021 در کالیفرنیا تشکیل دادند.
سرمایه گذاران جهانی ادعا میکنند که مانی گرام در مورد همکاری با Ripple Labs و وضعیت ریپل به عنوان یک اوراق بهادار دروغ گفته است.
طبق پستی در ژوئن 2019 مانی گرام اعلام کرد که با ریپل شراکتی استراتژیک را آغاز کرده است. مانی گرام گفت از ریپل به عنوان روشی برای پرداخت ها استفاده خواهد کرد.با این حال، در تاریخ 23 دسامبر سال 2020 این شرکت تصریح کرد که به سرویس xRapid ریپل وابسته نیست. این سرویس در سال 2019 به On-Demand-Liquidity یا ODL تغییر نام داد:
“مانی گرام از پلتفرم ODL یا RippleNet برای انتقال مستقیم وجوه کاربران یا … استفاده نمیکند. بعلاوه مانی گرام در شکایت سازمان بورس حضوری ندارد.”
مانی گرام در اواخر ماه فوریه پس از شکایت سازمان بورس آمریکا از شرکت Ripple Labs همکاری خود را با این شرکت به تعلیق در آورد.Rosen ادعا میکند که مانی گرام نتوانست آشکار کند که ریپل به عنوان یک اوراق بهادار ثبت نشده و غیرقانونی توسط سازمان بورس تلقی میشود.
علاوه بر این، اگر سازمان بورس آمریکا قوانین سخت گیرانه تری را علیه ریپل وضع کند، مانی گرام احتمالاً جریان سودآور هزینه های توسعه بازار که بخش بزرگی از درآمد خود بود را از دست میدهد.
روزن گفت: اظهارات متهمان نادرست و یا گمراه کننده بوده است. وقتی واقعیت افشا شد، سرمایه گذاران ادعا کردند که متحمل خسارت شدهاند.
وال استریت ژورنال گزارش داد که مانی گرام 38 میلیون دلار هزینه خالص توصعه بازار از ریپل در سال 2020 دریافت کرده است که حدوداً این رقم معادل 15 درصد از درآمد های شرکت است.
منبع: cointelegraph
گزیده اخبار
نظرات کاربران