قیمت ارز دیجیتال | قیمت لحظه ای ارز های دیجیتال
# | ارز | قیمت | تغییرات روزانه | ارزش بازار | جزئیات قیمت |
---|
معرفی صفحه قیمت لحظه ای ارز دیجیتال
امروزه با گسترش ارزهای و افزایش محبوبیت رمز ارزها در جهان و پیشترفت در حوزه فناوری و پیوند آن با ارزهای دیجیتال هر روز شاهد ورود پلتفرم های جدید به این حوزه می باشیم. هر یک از این پروژه ها برای رفع نواقص و یا ارائه خدمات جدید طراحی و ایجاد می شوند.
در حال حاضر بیش از ۳۰۰۰ ارز دیجیتال در بازار کریپتو در حال فعالیت می باشند و کاربران با اغلب این رمز ارزها آشنا نیستند، تیم زوم ارز برای آشنایی با این رمز ارزها صفحه ای را به نام قیمت لحظه ای ارزهای دیجیتال فراهم آورده است.
- صفحه اصلی
کاربران براحتی می توانند در صفحه اصلی قیمت ارزهای دیجیتال در بالای صفحه ترند ترین، جدیدترین و پر بازدید ترین ارزها را به صورت لحظه ای مشاهده کنند. در این صفحه جدولی طراحی شده است که قیمت رمز ارزها هم به دلار و تومان، قابل مشاهده می باشد. علاوه بر قیمت شما کاربران زوم ارزی می توانید حجم معاملات بازار و نمودار قیمتی هر رمز ارز را ملاحظه کنید. برای اینکه شما براحتی بتوانید با این صفحه کار کنید امکاناتی همچون شخصی سازی، اعمال فیلتر و جستجو رمز ارز برای شما فراهم شده است.
ارزهای موجود در بازار به صورت یک لیست در این جدول به نمایش گذاشته شده است اما شما می توانید با کلیک بر روی دسته بندی های همچون دیفای، ان اف تی، متاورس، پولکادات، بایننس اسمارت چین، سولانا، آولانچ ارز های زیر مجموعه آنها را مشاهده نمایید.
بهتر است بدانید دو گزینه نمای بازار ارزهای دیجیتال و دامیننس نیز در این صفحه برای شما کاربران در دسترس می باشد.
- صفحه ارز مربوطه
با کلیک کردن بر روی ارز مدنظر شما وارد صفحه مربوط به آن ارز خواهید شد. در این قسمت اطلاعات با جزئیات بیشتری برای شما کاربران فراهم آمده است.در ادامه قصد داریم به معرفی و بررسی هر یک بپردازیم.
در بالای صفحه ارز مربوطه شما کاربران زوم ارزی لگو، نام ، رتبه و دسته بندی رمز ارز به عنوان مثال کوین یا توکن بودن و قیمت رمز ارز را به تومان و دلار مشاهده می کنید.
در ادامه صفحه قیمت لحظه ای ارز دیجیتال سعی کردیم مقاله ای برای آشنایی هر چه بیشتر شما کاربران عزیز با رمز ارز مربوطه فراهم کنیم، به طور کلی در این مقاله به تاریخچه رمز ارز و هدف اصلی از ایجاد این پروژه ، قابل استخراج بودن این رمز ارز و آینده آن سخن به میان آمده است.
اطلاعات
بعد از این مقاله شما سربرگ هایی همچون قیمت، بازار ها، تکنیکال، هولدر ها، عمق بازار و تاریخچه قیمت، را مشاهده خواهید کرد، که با کلیک بر روی هر گزینه اطلاعات ذیل برای شما نمایان می شود.
- در سربرگ قیمت، شما نمودار قیمتی رمز ارز مربوطه را مشاهد ه خواهید کرد.
- در سربرگ بازار، شما لیست صرافی هایی که این رمز ارز در آنها معامله می شود را خواهید مشاهده کرد.
- در سربرگ تکنیکال، کاربران روند بازار را نسب به عرضه و تقاضا موجود در بازار ارز مربوطه مشاهده خواهند کرد.
- در سربرگ هولدر ها، کاربران زوم ارزی میزان سرمایه گذاری تعداد کل هولدر ها، تعداد هولدر های فعال، ده هولدر برتر، پنجاه هولدر برتر و صد به نمایش گذاشته شده است.
- در سربرگ عمق بازار، با کلیک بر روی این سربرگ کاربر به اطلاعاتی همچون عمق خرید و فروش، تاثیر قیمت، درصد تاثیر و میانگین قیمت دسترسی پیدا خواهد کرد.
- در سر برگ تاریخچه قیمت، کاربران زوم ارزی به اطلاعات دقیقی از روند قیمتی در روزهای گذشته اطلاع خواهند یافت.
-.ماشین حساب ارز
شما کاربران زوم ارزی در قسمت ماشین حساب ارز، به اطلاعاتی همچون قیمت کنونی ارز به دلار و تومان، حجم کل بازار، رتبه در بازار، حجم معاملات روزانه، رتبه رمز ارز دربازار و غیره با جزئیات کامل دسترسی دارید.
-.ترندها
در این قسمت رمز ارزهایی که در حال حاضر از نظر کاربران پرکاربرد می باشند، در این قسمت به صورت یک لیست با ذکر رتبه فعلی در بازارکریپتوکارنسی قابل ملاحظه می باشد و ممکن است این ارزها به صورت لحظه ای تغییر یابند.
-.ارزهای مرتبط
در این قسمت ارزهایی که با این رمز ارز مرتبط هستند با میزان حجم معاملات و قیمت لحظه ای برای شما کاربران عزیز قابل مشاهده می باشد.
در ادامه قصد داریم محتوایی را برای آشنایی بیشتر درباره ارزهای دیجیتال و چگونگی خرید و فروش و نحوه ترید و استخراج آنها صحبت کنیم. اگر شما قصد دارید به جای خواند چندین مقاله به اطلاعات جامع و کامل درباره رمز ارزها دست پیدا کنید توصیه می کنیم در تا پایان مقاله تیم زوم ارز را همراهی کنید.
ارز دیجیتال چپیست؟
ارزهای دیجیتال در واقع یک نوع پول خاص و دیجیتال هستند که بر پایه علم ریاضی رمز نگاری شده اند و در بستر بلاکچین به صورت غیر متمرکز در حال فعالیت هستند.امروزه گرایش زیادی در افراد به بازار ارزهای دیجیتال و یا همان کریپتوکارنسی مشاهده می شود. در واقع عملکرد اصلی این بازار مشابه بازار بورس و سهام در گذشته می باشد که برای سرمایه گذاری و دریافت سود گزینه مناسبی به شمار می رفت.علاوه بر آن توانسته تراکنش ها و مبادلات مالی را در بستر بلاکچین از یک نقطه از دنیا به نقطه ای دیگر فراهم کند. با توجه خدماتی که توسط ارزهای دیجیتال ارائه می شود، در حال حاضر افراد زیادی جذب بازارهای ارز دیجیتال شده اند.
اکثر افراد تنها ارز بیت کوین را می شناسند، زیرا اولین رمز ارزی بود که به بازار ارزهای دیجیتال عرضه شد و بعد از آن رمز ارزهای دیگری همچون اتریوم، ریپل، استلار و غیره به این بازار پر طلاتم ورود پیدا کردند. در ادامه قصد داریم برای آشنایی هرچه بیشتر شما را با انواع ارز دیجیتال آشنا کنیم.
قبل از آنکه با انواع ارزهای دیجیتال آشنا شوید بهتر است، با اصطلاحات مربوط در این حوزه مانند کوین، توکن و ارز فیات آشنایی پیدا کنید تا در ادامه با مشکل روبه رو نشوید.
-
کوین
در واقع کوین یکی پول دیجیتال است که توسط الگوریتم های خاص و فناوری های پیشترفته رمز نگاری و در بستر بلاکچین فعالیت دارند، بهتر است بدانید ارزهای دیجیتال یا همان کوین ماهیت فیزیکی ندارند. این پول های دیجیتالی توسط کامپیوتر ها قابل مبادله با ارزهای دیگر و پول فیات می باشند. لازم است بدانید برخی از کوین ها از قابلیت استخراج برخوردار هستند.
-
توکن
توکن نیز یکی دیگر از دارایی های ارز دیجیتال محسوب می شود که در ابتدا به عنوان یک مجوز در رمزنگاری در حوزه ارزهای دیجیتال مطرح گردید. توکن ها توسط کمپانی های مختلف در بستر بلاکچین برای ارائه یکسری از خدمات و کاربرد های خاص طراحی می شوند. بهتر است بدانید توکن ها از بلاکچین دیگر پلتفرم ها برای انجام تراکنش های خود استفاده می کنند. به عنوان مثال توکن ها از بلاکچین های پلتفرمی همچون بایننس، اتریوم و کاردانو که قابلیت ساخت برنامه های غیر متمرکز را توسط قراردادهای هوشمند را دارند استفاده می کنند.
-
ارز فیات
ارز فیات در واقع همان پول رایج کشور هاست که به صورت اسکانس های کاغذی و سکه های فلزی در اختیار مردم هر کشور می باشد. بهتر است بدانید بیشتر مردم فکر می کنند پشتوانه ارز فیات طلا و نقره است در حالی که این طور نیست. اعتبار اصلی این پول از طریق میزان عرضه و تقاضا و ثبات اقتصادی مشخص می گردد. به طور کلی می توان گفت دولت هایی که این اسکناس ها را چاپ و عرضه می کنند اعتبار آن را تعیین می نمایند. این ارز به عنوان یک جایگزین مناسبی برای طلا و کالاها به وجود آمد تا مردم بتوانند، به راحتی در سرتاسر جهان با یکدیگر مبادله داشته باشند.
انواع ارز دیجیتال
ارز های دیجیتال به دو دسته بیت کوین و آلت کوین ها تقسیم می شوند.
-
بیت کوین
بیت کوین اولین ارز دیجیتال رمزنگاری شده است. که بعد از آن ارز های دیجیتال دیگر وارد بازار شدند.
-
آلت کوین
در دنیای ارز های دیجیتال به رمز ارزهایی به غیر از ارز بیت کوین، آلت کوین می گویند. همانطور که می دانید بیت کوین اولین و مشهورترین رمز ارز از ابتدا عرضه تا کنون محسوب می گردد. توسعه دهندگان با توسعه بخشیدن به شبکه بلاکچین اتریوم و ایده گرفتن از بلاکچین بیت کوین توانشتند ارزهای دیگری را به وجود بیاورند که به آنها آلت کوین می گویند. در واقع توسعه دهندگان آلت کوین ها با برطرف کردن نواقص و اضافه کردن فناوری های جدید به بلاکچین بیت کوین توانستند آلت کوین هایی را برای رقابت با بیت کوین ایجاد کنند. اتریوم، ریپل مونرو از جمله آلت کوین های مشهور در دنیای ارزهای دیجیتال به شمار می روند.
ما در ادامه انواعی از آلت کوین ها را به شما معرفی می کنیم.
-
میم کوین
میم کوین یک نوع ارز دیجیتال است که برای اولین بار در سال ۲۰۱۳ با راه اندازی دوج کوین مفهوم میم کوین در بازار ارزهای دیجیتال رواج پیدا کرد. گفته می شود، میم کوین ها برای تمسخر دیگر ارزهای به وجود آمدند. با گذشت زمان میم کوین ها مورد حمایت افراد بنام و محبوب در حوزه ارزهای دیجیتال قرار گرفتند. از جمله رمز ارز های میم کوین می توان به دوج کوین و شیبا اینو اشاره کرد. براساس گزارش واصله از کوین مارکت گپ Coin Market Cap تا اکنون بیش از ۲۰۰ میم کوین در بازار ارزهای دیجیتال وجود دارد.
-
استیبل کوین
استیبل کوین ها نیز یکی دیگر از انواع ارزهای دیجیتال هستند که به منظور کاهش و تثبیت نوسانات قیمت به وجود آمدند. همچنین از استیبل کوین ها به عنوان یک ذخیره کننده ارزش و یک ارز برای مبادله کارایی دارد. بهتر است بدانید استیبل کوین ها به یک دارایی خاص به عنوان مثال طلا، ارز فیات وابسته هستند. هر یک از استیبل کوین ها دارای یک تاریخچه مخصوص به خود می باشند، به طور کلی استیبل کوین ها عمر چندانی ندارند، اولین استیبل کوین به نام ریل کوین در سال ۲۰۱۴ وارد بازار ارزهای دیجیتال شد، که بعد از گذشت چند سال به نام تتر شهرت یافت و در حال حاضر به عنوان سومین ارز در بازار کریپتوکارنسی در حال فعالیت می باشد.
-
پرایوسی کوین
پرایوسی کوین ها در واقع برای رفع اشکال ها و نواقص موجود در الگوریتم بیت کوین به وجود آمدند. اکثر کاربران در ابتدا بر این عقیده بودند که ارز بیت کوین کاملا ناشناس است اما تمامی اطلاعات مربوط به تراکنش ها از سمت فروشنده و خریدار توسط یک دفتر کل توزیع شده جمع آوری و منتشر می گردد. بهتر است بدانید تمام تراکنش های بیت کوین به صورت همتا به همتا انجام می گیرد و در زمان کوتاهی می توانیم به مالیکیت هر آدرس ثبت شده دسترسی پیداکنیم.
پرایوسی کوین ها نیز مانند بیت کوین از یک دفتر کل توزیع شده استفاده می کنند، اما هیچ گونه اطلاعاتی نظیر آدرس گیرنده و فرستنده و مقدار تراکنش به صورت عمومی به نمایش گذاشته نمی شود. به طور کلی دستیابی و ردیابی اطلاعات در پرایوسی کوین ها کاملا غیر ممکن است.
پرایوسی کوین ها به دو دسته پیش فرض و قابل تنظیم تقسیم بندی می شوند. در حالت پیش فرض حریم خصوصی به صورت خودکار فعال است و اطلاعات کاربران به صورت عمومی انتشار داده نمی شود. به عنوان نمونه می توان به ارز مونرو به عنوان یک پرایوسی کوین پیش فرض اشاره کرد.
در حالت قابل تنظیم کاربران می توانند، اطلاعات خود را پنهان و یا نمایان کنند. به عنوان نمونه می توان ارز زی کش را یکی از پرایوسی کوین های قابل تنظیم نام برد.
-
شت کوین
شت کوین به توکن هایی اطلاق کی شود که هیچ گونه هدف خاص را دنبال نمی کنند و برای مطرح شدن از کوین های معتبر در بازار کمک می گیرند. شت کوین ها بعد از ورود به بازار ممکن است به صورت ناگهانی رشد چشمگیری داشته باشند و به شرمایه گذارن اولیه سود کلانی را اهداکنند، اما پس از مدتی این توکن ها کاملا از بین می روند. بنابراین توصیه می کنیم قبل از خرید توکن جدید اطلاعات کافی را در مورد آن بدست بیاورید.
نیم نگاهی به ارزهای دیجیتال
اکنون که با تمام انواع ارزهای دیجیتال آشنا شدید. در ادامه مقاله قصد داریم چند نمونه از ارزهای مطرح در بازار کریپتوکارنسی مطرح کنیم و شما را با اهداف و تاریخ عرضه هرکدام آشنا کنیم.
بیت کوین
همانطور که می دانید بیت کوین اولین ارز دیجیتالی بود که وارد بازار ارزهای دیجیتال شد. این رمز ارز توسط فرد یا گروهی به نام ساتوشی ناکاموتو در سال ۲۰۰۹ در بازار کریپتو کارنسی فعالیت خود را آغاز کرد. ارز بیت کوین تنها در بستر اینترنت خرید و فروش و مبادله می شود. بیت کوین یک ارز غیرمتمرکز می باشد، یعنی توسط هیچ سازمان و یا نهادی مدیریت و نظارت نمی شود. این رمز ارز از ابتدا عرضه تاکنون رتبه اول را در بازارهای ارزدیجیتال به علت بالابودن حجم معاملات برخوردار می باشد.جهت مشاهده قیمت بیت کوین روی این لینک کلیک نمایید.
مزایای ارز بیت کوین
- امنیت بالا
- غیر متمرکز بودن
- سرعت بالا
- بدون واسطه بودن سیستم پرداخت
معایب ارز بیت کوین
- نوسان قیمت در بازار بیت کوین
اتریوم
همانطور که می دانید ارز اتریوم به عنوان اولین آلت کوین و به عنوان دومین رمز ارز در دنیای کاریپتوکارنسی مورد توجه بسیاری از کاربران قرار گرفته است. این رمز ارز توسط فردی به نام ویتالیک بوترین به دنیای ارزهای دیجیتال با گذشت ۴ سال بعد از راه اندازی بیت کوین در سال ۲۰۱۵ به بازار ارزهای دیجیتال عرضه شد. این ارز نیز مانند ارز بیت کوین در بستر بلاکچین و به صورت غیر متمرکز فعالیت دارد. هدف اصلی که رمز ارز اتریوم دنبال می کند تبدیل شدن به یک ابر کامپیوتر قدرتمند می باشد. جهت مشاهده قیمت اتریوم روی لینک آن کلیک نمایید.
مزایای ارز اتریوم
- غیر متمرکز بودن پروژه اتریوم
- قابلیت توسعه پروژه اتریوم
- امنیت بالا پروژه اتریوم
- سریع بودن تراکنش ها در پروژه اتریوم
معایب ارز اتریوم
- زبان برنامه نویسی پیچیده
- کارمزد بالا
تتر
تتر یک ارز دیجیتال است که در حال حاضر سومین رتبه در لیست کریپتوکارنسی را به خود اختصاص داده است. تتر یک نوع استیبل کوین می باشد، یعنی دارای پشتوانه ای مانند کالا یا دارایی است، پشتوانه این رمز ارز دلار است و ارزش تتر برابر با قیمت دلار آمریکا برابر می باشد. این رمز ارز توسط گروهی از توسعه گران و گروهی از متخصصان در حوزه ی ارزهای دیجیتال در سال ۲۰۱۵ به حوزه ارزهای دیجیتال ورود پیدا کرد. این رمز ارز یا استیبل کوین با هدف ایجاد ثبات در بازار ارزهای دیجیتال به وجود آمد. برخی از تریدرها از ارز تتر به عنوان منبع سود آور یاد می کنند.
مزایای ارز تتر
- دارایی نرخ تورم صفر
- قابلیت تبدیل ارزهای دیجیتال به یکدیگر
- دارای امنیت بالا
- قابلیت توسعه پلتفرم تتر
- خرید و فروش آسان رمزارز تتر
- امکان انتقال پول
معایب ارز تتر
- عدم تولید تتر توسط کاربران
- نیاز به احراز هویت کاربر
آیا همه ارزهای دیجیتال استخراج می شوند؟
همانطور که می دانید یکی دیگر از انواع کسب و کار در حوزه ی ارزهای دیجیتال ماینینگ یا همان استخراج رمز ارزها می باشد. امروزه به علت افزایش سختی شبکه و افزایش قیمت تجهیزات تا حدودی از فعالان در این حیطه کاسته شده است. اما برخی از افراد هستند که به دنبال کسب اطلاعات در باره استخراج رمز ارز ها هستند و ذهن خود را با سوال آیا همه ارزهای دیجیتال قابل استخراج می باشند؟ ارزهای دیجیتال را چگونه استخراج کنیم؟ میزان درآمد زایی حاصل از استخراج چقدر است؟ و غیره ذهن خود را آشفته ساخته اند. در ادامه مقاله قصد داریم به بررسی این سوال بپردازیم که آیا همه ارزهای دیجیتال قابل استخراج هستند؟
همانطور که می دانید همه ارزهای دیجیتال قابل استخراج نیستند و تنها برخی از آنها قابل استخراج هستند. ارزهای دیجیتال از یکسری الگوریتم رمز نگاری شده تشکیل شده است و این الگوریتم ها هنگام استخراج توسط فرمول های ریاضی رمز گشایی می شوند و به یکسری ازحروف و اعداد تصادفی تبدیل می شود که با آن هش می گویند.
پس برای استخراج ارزهای دیجیتال نیاز به ماینر ها و دستگاهیی داریم که از الگوریتم هش ریت مدنظر ارز پشتیبانی کند. در ادامه قصد داریم به الگوریتم های موجود در دنیای ارزهای دیجیتال اشاره کنیم.
- الگوریتم SHA- 256 :
همانطور که می دانید نسخه اولیه الگوریتم SHA- 256 توسط آژانس امنیت ملی ایالات متحده در سال ۲۰۰۲ طراحی گردید و بعد از چندماه پروتکل رمزنگاری شده توسط دانشگاه ملی سنجش شناسی منشر گردید. بهتر است بدانید این پروتکل با اطلاعاتی که به قطعات ۵۱۲ بیت تقسیم بندی شده است کار می کند، عملیات رمز نگاری به این صورت انجام می گیرد.
الگوریتم SHA- 256 به صورتی طراحی شده است که تنها از طریق دستگاه های اسیک قابل ماین می باشند. بهتر است بدانید واحد سرعت هش ریت الگوریتم SHA – 256 (TH/s) می باشد.
ارزهایی همچون بیت کوین، بیت کوین کش، تترکوین،بایت کوین، بتا کوین و غیره از الگوریتم SHA – ۲۵۶ تبعیت می کنند.
- الگوریتم Scrypt:
الگوریم دیگری ماینر ها برای فرآیند ماین ارزهای دیجیتال از آن کمک می گیرند، الگوریتم Scrypt می باشد. هدف اصلی این الگوریتم رمز گشایی ارزهای دیجیتالی است که توسط این الگوریتم هش شده اند و عملیات رمز گشایی را برای ماینر ها سخت تر کند تا بتواند دسترسی هکر ها را به حداقل برساند. این الگوریتم با سخت تر کردن این مرحله نیازمند به ظریفیت بیشتری از حافظه می باشد. واحد سرعت هش ریت الگوریتم Scrypt ( KH/s) می باشد.
ارزهایی همچون لیت کوین، دوج کوین، ورد کوین، لیتیوم، تاج کوین، تاج کوین و پاندا کوین از الگوریتم Scrypt پشتیبانی می کنند.
- الگوریتم X11
X11 یکی از الگوریتم های استخراج مخصوص شبکه ارز دیجیتال دش DASH است، امنیت بالایی دارد. این الگوریتم در سال ۲۰۱۴ توسط یک توسعه گر نرم افزار به نام Evan Duffield طراحی گردید. او با هدف رفع نواقص بیت کوین مانند مقیاس پذیری، نام مستعار،حریم خصوصی و استخراج توسط ماینر های بزرگ الگوریتم X11 را طراحی کرد. این الگوریتم توسعه گران زیادی را به خود جلب کرده است و آنها در حال بررسی این الگوریتم می باشند و الگوریتم هایی نظیر X13 و X17 با پیروی از این الگوریتم به وجود آمدند، اما از توابع هش ریت بیشتری را به کار می گیرند.
بهترین کیف پول های ارز دیجیتال
برای ذخیره و نگهداری ارزهای دیجیتال می بایست یک کیف پول دیجیتالی که از رمز ارز مدنظر پشتیبانی می کند، تهیه نمایید. توصیه می کنیم هنگام تهیه کیف پول ارز دیجیتال وسواس بالایی به خرج دهید. زیرا قرار است دارایی های دیجیتالی خود را در آن ذخیره کنید. کیف پول های دیجیتالی به سه دسته اصلی کیف پول های سخت افزاری، نرم افزاری و کاغذی تقسیم بندی می شوند.
- کیف پول های سخت افزاری
- کیف پول ترزور مدل وان Terzor one
- کیف پول ترزور مدل تی Terzor T
- کیف پول لجر نانو اس Ledger Nano S
- کیف پول لجر نانو اسLedger Nano X
- کیف پول کیپ کی KeepKey
- کیف پول های نرم افزاری
- کیف پول اکسودوس Exodus
- کیف پول اتمیک Atomic
- کیف پول کوینومی Coinomi
- کیف پول متامسک Metamask
- کیف پول الکتروم Electrum
- کیف پول مای سلیوم Mycelium
- کیف پول مای اتر ولت Myether wallet
- کیف پول تراست ولت Trust Wallet
- کیف پول بلاکچین Blockchain
- کیف پول ارز دیجیتال کاغذی
شما می توانید از طریق وب سایت BitcoinpaperWallet.com تمامی اطلاعات مربوط به تهیه کیف پول کاغذی مخصوص ارز بیت کوین را به دست آورید. سایت دیگری به نام به صورت کاملا اتوماتیک آدرس کیف پول را ایجاد می ند و تمامی اطلاعات را در یک فایل PDF چاپ می نماید.
بهترین صرافی های معتبر ارز دیجیتال
صرافی های ارز دیجیتال چیست و چه کاری را انجام می دهد؟ این سوال ممکن است برای افراد تازه وارد در این حوزه پیش بی آید. در واقع صرافی های ارز دیجیتال برنامه های کاربردی هستند که کاربران با ثبت نام در آنها می توانند به معامله ارزهای دیجیتال و فیات بپردازند. در واقع این نوع برنامه های کاربردی به عنوان یک واسطه گر بین خریدار و فروشنده عمل می کنند و کارمزد مشخصی را بنا بر مبلغ معامله از دو طرف دریافت می نماید. امروزه بیش از ۴۰۰ صرافی ارز دیجیتال در سرتاسر جهان در حال فعالیت می باشند، اما کاربران باید در انتخاب این صرافی ها بسیار دقت بخرج دهند و صرافی معتبری را برای تراکنش های دیجیتالی خود انتخاب نمایند. در ادامه چندین روش برای انتخاب یک صرافی معتبر معرفی خواهیم کرد با ماهمراه باشید.
- بررسی کامل از نظر امنیتی
- حجم معاملات بالا
- ارائه پایین ترین کارمزد
- پشتیبانی از بیستر رمز ارزها
- رابط کاربری آسان
- ارائه تیم توسعه دهنده در وب سایت اصلی
- فعالیت در شبکه های اجتماعی
همانطور که می دانید امروزه صرافی های آنلاین بسیاری در سرتاسر دنیا در حال فعالیت می باشند ابتدا قصد داریم به چند نمونه از صرافی های معتبر خارجی و بعد صرافی های ایرانی بپردازیم.
- معرفی معتبرترین صرافی های ارز دیجیتال خارجی
- صرافی کوین بیس( Coinbase)
- صرافی بایننس (Binance)
- صرافی کوکوین(KuCoin)
- صرافی اف تی ایکس(FTX)
- صرافی کراکن(Kraken)
- صرافی هابی(Huobi)
- صرافی بیت مکس(BITMEX)
- صرافی اوکی اکس(OKEx)
- صرافی فینکس(BitFinex)
- معرفی معتبر ترین صرافی های ارز دیجیتال ایرانی
- صرافی رمزینکس
- صرافی والکس
- صرافی ارز پایا
- صرافی بینگ ایکس
- صرافی نیک پرداخت
روند قیمتی ارز های دیجیتال از ابتدا تاکنون
در این قسمت قصد داریم به بررسی روند قیمتی و حجم معاملات ارزهای دیجیتال بپردازیم. شما می توانید با مراجعه به وب سایت تردینگ ویو و سرچ Total نمودار روند قیمتی بازار ارزهای دیجیتال را مشاهده کنید.
بازار ارزهای دیجیتال از فوریه ۲۰۱۴ با محدوده قیمتی ۷دلار فعالیت خود را آغاز کرد. در آوریل ۲۰۱۴ روند قیمتی بازار ارزهای دیجیتال کاملا نزولی شد تا جایی که به کف قیمت حدودا ۴ دلار رسید و پس از آن بازار روندی صعودی به خود گرفت و دیری نبپایید که توانست در می ۲۰۱۴ دوباره سطح ۸ دلاری را تجربه کند. این روند خیلی پایدار نبود و در نهایت سیرنزولی را آغاز کرد تا در ژوئن سال ۲۰۱۵ محدوده قیمتی ۲ دلاری نیز بازار افت پیدا کرد و از این به بعد بازار سیر نزولی را در پیش گرفت و توانست در ژوئن سال ۲۰۱۸ محدوده قیمتی ۷۶۱ دلاری را به ثبت برساند. در دسامبر سال ۲۰۱۸ شاهد ریزش قیمت ارزهای دیجیتال تا محدوده ۹۱ دلاری بودیم. در ژوئن سال ۲۰۱۹ با پیش گرفتن روند صعودی محدوده قیمتی ۳۳۸ دلاری برای بازار ارزهای دیجیتال رقم خورد و پس از آن شاهد روند قیمتی چشمگیری نبودیم و با شروع سال ۲۰۲۱ بازار روند کاملا صعودی به خود گرفت و سرمایه گذاران زیادی را به سود های کلان رساند آخرین پله صعودی ثبت شده در بازار ارزهای دیجیتال قیمت۳۰۰۰ دلاری می باشد و بعد از آن بازار ارزهای دیجیتال سیر نزولی را در پیش گرفته است.
تحلیل ارز دیجیتال
یکی از نکاتی که می بایست در بازارهای ارز دیجیتال نسبت به یادگیری آن اقدام کنید، تحلیل بازار ارزهای دیجیتال می باشد. زیرا کاربران باید نسبت به شرایط بازار در هنگام ترید تسلط کافی داشته باشند. تا بتوانند در این بازار فعالیتی پرسودی را داشته باشند. زیرا افزایش قیمت و کاهش قیمت در بازارهای ارزدیجیتال به صورت لحظه ای می باشد. تحلیل بازار ارزهای دیجیتال می تواند یکی از کاربردی ترین نکات در امر ترید می باشد زیرا تحلیل یک گزارش کامل با توجه به عوامل تاثیر گذار بر بازار و بررسی نمودار ها و کندل های نسبت به روند قیمتی در ساعات و روزهای آینده را ارائه می دهد.
بهتراست بدانید امروزه تحلیل بازار ارزهای دیجیتال به سه روش تحلیل تکنیکال و تحلیل فاندامنتال و سنتیمنتال انجام می شود. در ادامه به بررسی هر یک خواهیم پرداخت.
- تحلیل تکنیکال ارز دیجیتال
تحلیل تکنیکال علاوه بر بازار ارزهای دیجیتال در بازار بورس و اوراق بهادار نیز قابل استفاده می باشد. تحلیل گران با استفاده از ابزارهایی همچون حجم معاملات، نمودارها و تاریخچه قیمت در روزهای گذشته گزارشی مبنی بر صعودی یا نزولی بودن روند قیمتی بازار ارزهای دیجیتال ارائه می دهند.
- تحلیل فاندامنتال ارز دیجیتال
تحلیل گران در روش تحلیل فاندامنتال به جای استفاده از حجم معاملات و کندل ها و نمودارهای قیمتی و تاریخچه قیمت ارزهای دیجیتال به بررسی اخبار و حواشی مرتبط به ارزهای دیجیتال می پردازند. بهتر است بدانید تحلیل گران در ارائه تحلیل فاندامنتال به بررسی عوامل سیاسی و اقتصادی تاثیر گذار بر قیمت ارزهای دیجیتال نیز می پردازند. به عنوان مثال ممکن است صحبت یک شخصیت عالی رتبه و یک توسعه گر در حوزه ارزهای دیجیتال درباره ارزهای دیجیتال بر بازار تاثیر بسزایی بگذارد.
- تحلیل سنتیمنتال ارزهای دیجیتال
تحلیل سنتیمنتال با به کارگیری ابزارهای تحلیل تکنیکال و فاندامنتال به بررسی و رصد بازار می پردازد. تحلیل سنتیمنتال یه نوع تحلیل جدید و خلاقانه برپایه علم اقتصاد و بررسی رفتارهای سرمایه گذاران بازارهای معاملاتی می باشد. از جمله عواملی که ممکن است بر بازار تاثیر بسزایی بگذارد اخبار و حواشی پیرامون ارزهای دیجیتال می باشد.
عوامل موثر بر کاهش و افزایش قیمت ارز دیجیتال
در این قسمت قصد داریم به بررسی عوامل تاثیر گذار برقیمت ارزهای دیجیتال دیجتال بپردازیم. عواملی نظیر استخراج، عرضه و تقاضا، رقبا، تحلیل گران و ارزش شبکه های ارز دیجیتال بر افزایش و کاهش قیمت ارزهای دیجیتال تاثیر گذار هستند. در ادامه به بررسی هریک خواهیم پرداخت.
- ارزش شبکه ترون:
همانطور که می دانید هر یک ارزهای دیجیتال دارای یک شبکه اصلی می باشند. هرگاه میزان حجم معاملات در شبکه های اصلی افزایش یابد. روند قیمتی آن ارز نیز افزایش خواهد یافت و بر عکس هرگاه حجم معاملات در شبکه های اصلی کاهش یابد روند قیمتی آن ارز نیز کاهش می یابد.
- میزان عرضه و تقاضا:
عرضه و تقاضا دو عامل مهم و تاثیر گذار در بازار های مالی می باشد. هرگاه میزان تقاضا نسبت به عرضه افزایش یابد قیمت کاهش می یابد و هرگاه میزان تقاضا افزایش و میزان عرضه کاهش یابد قیمت کالا افزایش می یابد.
- رقبا:
در بازار های مالی بخصوص بازار ارزهای دیجیتال توسعه دهندگان با ارائه خدمات جدید و کاربردی در پی افزایش مشتری و بالابردن حجم معاملات در نتیجه افزایش قیمت رمز ارز خود هستند. اما بسیاری از رقیبان برای جلوگیریی و سد شدن راه پیشترفت ارزهایی که در فکر ارتقاء جایگاه خود هستند با انتشار اخبار دروغ مانع پیشترفت آنها می شوند و روند قیمتی این ارز نزولی می شود.
- استخراج:
بسیاری از ارزهای دیجیتال قابلیت استخراج دارند، اما امروزه به دلیل افزایش سختی شبکه و افزایش هزینه تجهیزات استخراج، عملیات استخراج با قیمت تمام شده بالاتری انجام می شود و این امر باعث افزایش قیمت ارز یجیتال نیز می گردد.
- تحلیلگران:
همانطور که گفتیم تحلیلگران با بررسی ابزارهای و عوامل تاثیر گذار به ارائه گزارشی مبنی بر صعودی بودن و یا نزولی بودن قیمت در روزهای آتی ارائه می دهند. گاهی اوقات کاربران با مطالعه این گزارش ها برای افزایش سود در زمان صعودی بودن روند قیمتی یک ارز یا برالعکس باعث افزایش یا کاهش حجم معاملات می شوند و بر روند قیمتی تاثیر بسزایی می گذارند.
محاسبه قیمت ارز دیجیتال به تومان
شما کاربران زوم ارزی می توانید با مراجعه به صفحه قیمت لحظه ای ارزهای دیجیتال با کلیک بر روی هر یک از ارزهای دیجیتال می توانید از قیمت لحظه ای ارز دیجیتال به تومان مطلع گردید. در ضمن شما می توانید برای محاسبه قیمت ارزهای دیجیتال از ماشین حساب ارز دیجیتال در وب سایت زوم ارز نیز کمک بگیرید.
رابطه قیمت ارزهای دیجیتال با متغیر های اقتصادی
همانطور که می دانید برخی از ارزهای دیجیتال برپایه دلار و یا طلا می باشند به عنوان مثال ارزهای استیبل کوین برای ثبات قیمت در بازارهای ارز دیجیتال بکار گرفته می شوند که پشتوانه اصلی آنها قیمت دلار می باشد و با قیمت دلار افزایش یا کگاهش می یابند، برخی نیز هیچ گونه سنخیتی با متغیرهای اقتصادی ندارند و روند قیمتی خود را طی می کنند.
آیا قیمت طلا بر ارزهای دیجیتال اثر دارد؟
اگر شما جزء آن دسته از افرادی هستید که بازار ارزهای دیجیتال و بازار طلا را مدام رصد می کنید، احتمالا مشاهده کرده اید که گاها ارزهای دیجیتال و طلا روندی هم سو و گاها مسیری بالعکس به یکدیگر پیش می گیرند، پس نمی توانیم بگوییم کاهش یا افزایش قیمت هر یک از آنها موجب تغییر در قیمت دیگری می شود.
آیا قیمت دلار بر ارزهای دیجیتال اثر دارد؟
همانطور که می دانید کاربران ایرانی برای ورود به بازار های ارز دیجیتال ابتدا باید پول ملی کشورمان را به دلار یا تتر تبدیل نمایند و بع اقدام به خرید ارز دیجیتال نمایند. به همین علت هنگامی که قیمت دلار با کاهش یا افزایش مواجه شود، ما شاهد تغییر قیمت ارزهای دیجیتال نیز خواهیم بود.
آینده قیمت ارزهای دیجیتال
همانطور که می دانید هر وز رمز ارز جدیدی وارد بازار ارزهای دیجیتال می شوند. اغلب رمز ارزها برای برطرف ساختن نواقص رمز های دیگر و یا برای افزایش خدمات و دسترسی بیشتر برای کاربران ایجاد می شوند. اگر این بازار همچنان به رونق خود ادامه دهد، شاهد افزایش رمزارزها و گره خوردن با زندگی بشر هستیم؛ همانطور که می دانید در تعداد کمی از کشورها کاربران ارزهای دیجیتال می توانند با رمز ارزهای خود در فروشگاهایی که دستگاهای مخصوص دریافت ارز دیجیتال دارند خرید روزمره خود را انجام دهند. این فرآیند ممکن است همه گیر شود و حجم معاملات در بازار ارزهای دیجیتال بیش از بیش افزایش یابد.
قیمت هر ملیون همستر چنده
بسیار عالی . ممنون از زحمات و تلاش و پیگیری بی وقفه برای آسایش کاربران .مطالب خیلی کمک کرد چون من در حال گذراندن دوره آموزشی هستم بسیار زیاد برای من بار آموزشی مثبت و عالی داشت. اگر امکان داره ادامه مطلب بالا رو هم بذارید. یه دنیا سپاس