کارشناسان میگویند ساخت راه حل هایی برای خدمات سرمایه گذاری امن بسیار مشکل است اما با رشد ارز های دیجیتال بسیار اهمیت پیدا کرده است.
همانطور که چندین بانک در حال آماده سازی خدمات امن هستند. سرمایه گذاران بیت کوین این سوال قدیمی برایشان پیش میآید که آیا بالاخره بانک ها میتوانند روی پای خودشان بایستند؟
هفته BNY Mellon، قدیمی ترین بانک ایالات متحده اعلام کرد که راه حل هایی برای سرمایه گذاری امن ارائه خواهند کرد تا از فشار سرمایه گذاران موسسه ها در امان باشند. به همین ترتیب، اسناد ماه دسامبر نشان میدهد که دویچه بانک نیز در حال برنامه ریزی برای راه حل های سرمایه گذاری امن، تجارت ارز های دیجیتال و خدمات صدور توکن ها میباشد.
با اینکه هر دو بانک، بانک های بسیار قدیمی و مشهوری هستند و تجربه استفاده از طیف وسیعی از دارایی ها را داشته اند اما این لزوماً به این معنی نیست که آنها برای خدمات امن ارز دیجیتال آماده باشند.
ژان میشل پائیلون در مصاحبه با Cointelegraph گفت: دارایی های دیجیتال کاملاً متفاوت از اوراق بهادار، سهام و … هستند. دارایی های دیجیتال ذاتشان اینگونه طراحی شده که غیر متمرکز باشند و به همین ترتیب مالکیت آنها به یک مدل کاملاً متفاوت متکی است که نمیتواند از زیر ساخت های موجود در بانکداری سنتی استفاده کند. برای نگهداری ارز های دیجیتال به یک زیرساخت کاملاً جدید نیاز داریم.
حتی برای موسسه هایی که بصورت بومی برای رمزنگاری ساخته شده اند، ارائه راه حل های سرمایه گذاری امن بسیار پیچیده است. در سال گذشته هکر ها صرافی KuCoin را هک کردند که که در این هک ۲۰۰ میلیون دلار از این صرافی دزدیده شد.
ارائه سرویس سرمایه گذاری امن در مبالغ هنگفت، یک عسل بسیار شیرین برای هکر هاست و به گفته بسیاری از کارشناسان، بسیاری از صرافی های ارز دیجیتال به این سرویس سرمایه گذاری امن حتی نزدیک هم نخواهند شد.
دیما بودورین مدیرعامل شرکت Hacken سال گذشته به Cointelegraph گفت: فقط چند صرافی مثل Kraken، Gemini و Binance در حال سرمایه گذاری بسیار هنگفت برای اثبات کنترل بر روی پروتکل های امنیت شخصی کاربران هستند.
پائیلون گفت که اگر بانک های بزرگ بخواهند به درستی به امنیت نزدیک شوند فقط سه گزینه دارند.
“آنها میتوانند با یک متولی برای این کار قرارداد ببندند، میتوانند زیرساخت خدمات امن خود را بسازند و یا اینکه میتوانند فناوری این زیرساخت را از شرکتی خریداری و از آن استفاده کنند.”
به خصوص اگر بانک ها تصمیم بگیرند که زیرساخت خود را بسازند، هزینه ها و زمان زیادی تلف خواهند شد. بانک ها باید توسعه دهندگانی را استخدام کنند و سرمایه کلانی را برای زیر ساخت ها از جمله مراکز داده و سرور ها و … اختصاص بدهند. که این روند به تنهای ۶ الی ۱۲ ماه طول خواهد کشید.
صرف نظر از مسیری که بانک ها طی میکنند، پائیلون میگوید که این کار نشانه ای از مشروعیت رو به رشد ارز های دیجیتال است. علاوه بر این، با رشد ارز کل بازار ارز های دیجیتال و افزایش دارایی موسسه ها و حتی برخی از نهنگ ها، راه حل های سرمایه گذاری امن بیش از پیش حائز اهمیت میشوند.
منبع: Cointelegraph.
گزیده اخبار
نظرات کاربران