معامله Voyager و بایننس به دلیل نگرانیهای امنیتی تحت بررسی است
اگر این تراکنش، منافع آمریکا را به خطر بیاندازد، امکان مسدود شدن آن وجود دارد.
به گزارش زوم ارز، دولت آمریکا در اعلامیه اخیر، اشاره کرد که ممکن است تصاحب Voyager توسط صرافی بایننس، به بررسی کمیته سرمایه گذاری خارجی در آمریکا (CFIUS) نیاز داشته باشد. اگر CFIUS تشخیص دهد که یک یا بیشتر از یکی از این تراکنشها تحت حوزه نظارتی آن است و یک خطر امنیتی به دنبال دارد، خطرات مرتبط با تراکنش مذکور را مورد تحلیل قرار خواهد داد.
زمانی که یک سرمایه گذار خارجی، یک تصاحب یا ادغامی را انجام دهد که با کنترل یک شرکت واقع در آمریکا ارتباط داشته باشد، این معامله باید در ابتدا توسط CFIUS مورد بررسی واقع شود تا از عدم وجود هرگونه مسائل مرتبط با امنیت ملی آمریکا، اطمینان حاصل شود. این پروسه داوطلبانه است و میتواند وابسته به تراکنش، از ۳۰ روز، تا بیش از ۱ سال به طول بیانجامد.
همچنین، اگر مذاکرات شکست بخورند، این کمیته امکان مسدود سازی هرگونه تراکنشی که منافع آمریکا را در معرض خطر قرار دهد را خواهد داشت.
CFIUS نقشی مهم در حفاظت از فناوری، مالکیت معنوی و زیرساخت حیاتی آمریکا در برابر سو استفاده توسط نهادها و اشخاصی که علیه منافع این کشور فعالیت میکنند، چه خارجی و چه داخلی، ایفا میکند.
در روز ۱۹ دسامبر، صرافی بایننس آمریکا، زیرمجموعهی آمریکایی بایننس، در اقدامی جهت ارائهی روشی برای دسترسی به دارایی به مشتریان پلتفرم Voyager، از خرید دارایی Voyager Digital به مبلغ ۱.۰۲۲ میلیارد دلار خبر داد. در ابتدا، این صرافی با واریز ۱۰ میلیون دلار، معامله را آغاز کرد. در مجموع، رقم پرداختی به ۲۰ میلیون دلار میرسد. بیشتر رقم معامله، شامل بدهی این پلتفرم به مشتریان خود میشود.
اعلام ورشکستگی پلتفرم Voyager در ماه ژوئیه، به دنبال معاملهای با FTX انجام شد، اما در نهایت خود صرافی مذکور، اعلام ورشکستگی کرد.
🟢زوم ارزی عزیز شما می توانید قیمت لحظه ای ارز های دیجیتال 📈 را در پایگاه خبری زوم ارز مشاهده نمایید🟢 |
منبع: U.today
سر تیتر اخبار:
نظرات کاربران