تحقیقات نشان داده است که بیش از ده هزار مشتری به صورت میلیونی برای محصولاتی که هرگز به دستشان نمی‌رسند، پول صرف می‌کنند.

تحقیقات نشان داده است که بیش از ده هزار مشتری به صورت میلیونی برای محصولاتی که هرگز به دستشان نمی‌رسند، پول صرف می‌کنند.
بازدید 18
۰

تحقیقات نشان داده است که بیش از ده هزار مشتری به صورت میلیونی برای محصولاتی که هرگز به دستشان نمی‌رسند، پول صرف می‌کنند.

به گزارش زوم ارز، بانک لویدز اعلام کرده است که ده ها هزار مشتری در انگلستان در حین خرید به دنبال وب‌سایت‌های تقلبی هستند.

برای اطلاع از تمامی اخبار کانال تلگرام ما را دنبال کنید

بانک اعلام کرده است که مشتریان خود که از کارت‌های اعتباری و نقدی استفاده می‌کنند، قربانی فریب شده‌اند و مجبور به خرید اقلامی شده‌اند که هیچگاه تحویل نمی‌شوند. به گزارش یاهو فایننس، فقط در سال گذشته کلاهبرداران موفق به سرقت ۸ میلیون دلار (۶ میلیون پوند) از مشتریان بانک‌ها شده‌اند.

کلاهبرداران در پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی خود را به عنوان برندهای محبوب معرفی می‌کنند تا افراد را فریب دهند و آن‌ها را به سایت‌های تقلبی جذب کنند تا محصولاتی را که اعتقاد دارند قانونی هستند، خریداری کنند.

به عنوان یک نمونه، یک شرکت از سیستم “کیف پول اس‌ام” برای فروش لباسهای لوکس فروشگاه House of Fraser، فروشگاه کفش آفیس، غول دارو Superdrug و سایر مکانها استفاده می کند.

بعد از انتشار تبلیغات تخفیف ویژه به منظور جلب توجه مردم به کلیک کردن، متوجه می‌شویم که بعضی از محصولاتی که آنلاین عرضه می‌شوند، در واقعیت وجود ندارند یا به قیمت‌های بسیار پایین‌تری آگهی شده‌اند، یا حتی سفارش داده شده اصلاً به موقع و یا به درستی ارسال نمی‌شود.

در یک حادثه، یکی از مشتریان اشتباها فکر کرد که سفارش عطر دیور خود را دریافت کرده است، اما به جای آن، یک حلقه برای یک کودک کوچک دریافت کرد.

بر اساس گزارش لویدز، این نوع فراموش کاری ها منجر به افزایش ۲۱۱ درصدی تضادات پرداخت با کارت های اعتباری شده است.

شاید دنبال کردن این اخبار برای شما مفید باشد:

گاوین ایوانز، مدیر ارشد کارت‌های مصرف‌کننده در بانک لویدز، به این موضوع تاکید می‌کند که هنگامی که یک معامله آنلاین را در نظر می‌گیریم، باید مواظب باشیم. وی هشدار می‌دهد که خرده‌فروشان ناشناس از طریق شبکه‌های اجتماعی می‌توانند محصولات با تخفیف های غیرقابل اعتماد را تبلیغ کنند و کاربران را فریب دهند.

یک ضرب المثل که قدیمی است و باید به آن توجه داشته باشید این است: “آنچه که بیش از حد خوب به نظر می‌رسد و معقول نباشد، معمولاً همینطور است.”

در گفتگو با لیزا وب، کارشناس حقوق مصرف‌کننده در تیم مصرف‌کننده، مطرح شد که به مصرف‌کنندگان توصیه می‌شود آدرس دامنه‌های وب‌سایت‌هایی که می‌خواهند از آن خرید کنند، دوباره بررسی کنند.

دامنه‌هایی با پسوند .net یا .org به ندرت برای خرید آنلاین استفاده می‌شوند، بنابراین ممکن است بخواهید با احتیاط و دقت بیشتری با آنها برخورد کنید…

ببینید که آیا پیشنهاد داده شده به واقعیت می‌پیوندد یا نه. اگر قیمت‌ها به طرز مشکوکی پایین است و شما تحت فشار یک تایمر شمارش معکوس قرار می‌گیرید که باید هشدار دهید.

منبع : dailyhodl.com


بیشتر بخوانید

اشتراک گذاری

نوشته شده توسط:

تیم خبری

من محمد هستم. و حدود 3 سال است که در حوزه اخبار ارز های دیجیتال فعالیت دارم، بنده مترجمی خوندم. و ترجیح میدم تایم زیادی از روز را به مطالعه مقالات و اخبار ارز های دیجیتال بپردازم.

نظرات کاربران

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات خود را ثبت نمایید
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها