استرالیا بهتری هدف برای گروه های کلاهبرداری تماس های تلفنی، اما چرا؟

استرالیا بهتری هدف برای گروه های کلاهبرداری تماس های تلفنی، اما چرا؟
بازدید 19
۰

استرالیا بهتری هدف برای گروه های کلاهبرداری تماس های تلفنی، اما چرا؟

به گزارش زوم ارز،

  • مراکز تماس از هدف قرار دادن آمریکایی ها اجتناب می کنند زیرا نمی خواهند اف بی آی آنها را دنبال کند
  • استرالیایی‌ها مورد هدف قرار می‌گیرند زیرا خبرگزاری فرانسه کمتر به دنبال کلاهبرداران است

یک کارمند پیشین از مرکز تماس در اوکراین بیان کرد که افراد استرالیایی در تماس‌های کلاهبرداری رمزارز به عنوان قربانیان مناسب شناخته می‌شوند، زیرا آنها به عنوان “طعمه آسان” شناخته می‌شدند.

برای اطلاع از تمامی اخبار کانال تلگرام ما را دنبال کنید

مارک، به عنوان یک مهاجر جدید در اوکراین – که نام واقعی او مشخص نیست – در ابتدا به دلیل دریافت حقوق بیشتر، به یک شرکت کلاهبرداری رمزارز پیوست. او در نهایت تصمیم گرفت از سازمان جدا شود اما اذعان کرد که هدف اصلی تماس‌های متعدد کلاهبرداری، طی فعالیت‌هایش در این شرکت، به استرالیایی‌ها در طول زمان او بود.

در یک گفتگو با شبکه ABC News، او اظهار کرد: “من با اینکه استرالیایی ها دارای سطح درآمد و حقوق مناسبی هستند، مطلع شده ام.”

از زمانی که من در این صنعت حضور داشته‌ام، تاکنون هرگز آمریکایی‌ها را هدف نکرده‌اند. آنها به این عقیده دست یافته‌اند که حملات به آمریکا می‌تواند واکنش‌های نامطلوبی از سوی دولت آمریکا به همراه داشته باشد. به همین دلیل، آن‌ها پیش‌بینی کرده‌اند که شما در چند ماه آینده وضعیت‌تان به خطر خواهد افتاد.

در طول یک روز کاری ۹ ساعته، یک کارمند از مرکز تماس اعلام کرد که آنها برنامه‌ریزی کرده‌اند تا صبح را صرف تعامل با مشتریان استرالیا، نیوزلند و کشورهای آسیایی کنند و در بعدازظهر به سمت اروپا متمرکز شوند. مارک در گفتگوی خود با حدود ۲۰ شهروند استرالیایی اشاره کرد که بسیاری از آن‌ها به خطرات کلاهبرداری و سرمایه‌گذاری متقلبانه، نیمی از دارایی‌های خود را از دست داده‌اند.

گرفتن آن سخت تر

کن گمبل، یک محقق خصوصی است که مدیریت شرکت بازیابی کلاهبرداری IFW Global را بر عهده دارد. او اعلام کرد که بعضی از مراکز تماس در سراسر جهان آمریکا را در لیست سیاه خود قرار داده‌اند. این موضوع به دلیل “ترس از اینکه سازمان اف بی آی به دنبال آنها باشد” می‌باشد.

گمبل اظهار کرد که در استرالیا هیچ ترسی وجود ندارد، زیرا بر اساس سنت، پلیس فدرال استرالیا (AFP) هرگز این کلاهبرداران را پیگیری نکرده است.

به گفته گمبل، تصوری که استرالیایی‌ها آسان قربانی کلاهبرداری می‌شوند، مانع از مقابله مؤثر با گسترش این پدیده می‌شود. اطلاعات ارائه شده توسط ScamWatch دولت استرالیا نشان می‌دهد که در سال ۲۰۲۳ تعداد حدود ۸۶۰۰ گزارش از جرایم کلاهبرداری و رمزنگاری در این کشور ثبت شده است. به طور متوسط، مبلغ حدود ۲۰۶ میلیون دلار به دلیل فعالیت‌های کلاهبرداری وارد شده است.

پیتر بوئل، یکی از مردان سالخورده استرالیایی است که قربانی شده است. این آقا ۸۲ ساله که از زندگی بازنشستگی خود در سیدنی لذت می برد، اخیرا یک ایمیل دریافت کرده است که نشان می دهد یک خبرنگار از یک پلتفرم معاملات ارز دیجیتال حمایت می کند.

شاید دنبال کردن این اخبار برای شما مفید باشد:

متأسفانه بوئل به مدت زمان زیادی به این مطلب جعلی باور کرد که تا زمانی از وضعیت اسیب‌پذیری آن آگاه نشد که خیلی دیر شناخت. او به تلفات نزدیک به ۷۰۰،۰۰۰ دلار متحمل شد و اظهار کرد: “تنها من مسئولم که بدون آگاهی از خطرات آن، به این ماجرا روی آوردم.”

با وجود موانع موجود در مقابله با کلاهبرداری‌های رمزنگاری شده، AFP تلاش می‌کند تا این گروه‌های جنایتکار را به‌چالش بکشد. برای انجام این امر، AFP از چندین راهکار استفاده می‌کند که شامل مشارکت در مرکز هماهنگی جرایم سایبری پلیس (معروف به JPC3) و اجرای عملیات طوفان آتش می‌باشد که به تازگی آغاز شده است.

به هر حال، طبق گفته گمبل، با وجود عملکرد برجسته JPC3، این سامانه قادر به مقابله با حجم زیاد تقلب‌هایی که روزانه وارد استرالیا می‌شود، نمی‌باشد.

منبع: coinjournal.net


 

اشتراک گذاری

نوشته شده توسط:

تیم خبری

من محمد هستم. و حدود 3 سال است که در حوزه اخبار ارز های دیجیتال فعالیت دارم، بنده مترجمی خوندم. و ترجیح میدم تایم زیادی از روز را به مطالعه مقالات و اخبار ارز های دیجیتال بپردازم.

نظرات کاربران

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات خود را ثبت نمایید
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها