شرکت کنندگان مسابقه زیبایی هوش مصنوعی با حضور داوران اینفلوئنسر رونمایی شدند
به گزارش زوم ارز، اولین رقابت زیبایی معروف در جهان، در سال ۱۸۲۵ در بالاتونفورد مجارستان برگزار شد. اما از آن زمان، تاکنون تغییرات زیادی در این صنعت رخ داده است. در طول حدود ۲۰۰ سال گذشته، یک نوع جدید از رقابتهای زیبایی ظاهر شده است که بهنام “Miss AI” شناخته میشود. این رقابت به عنوان اولین مسابقه رسمی و رونمایی شده برای مدلهای هوش مصنوعی برگزار شد.
Fanvue، یک پلتفرم رسانهای اجتماعی که به تکنولوژی هوش مصنوعی اختصاص داده شده، در ماه آوریل با همکاری جوایز جهانی AI Creator Awards (WAICA) اعلام کرد که این مسابقه برگزار خواهد شد. اعضای هیئت داوران شامل دو اینفلوئنسر تولید شده توسط هوش مصنوعی، یعنی آیتانا لوپز و امیلی پلگرینی، و دو داور انسانی، یعنی اندرو بلوچ و سالی آن فاوست میباشند.
لوپز یک اینفلوئنسر محبوب است که توسط هوش مصنوعی ساخته شده و مقر او در بارسلون اسپانیا است. او بیش از ۳۰۰۰۰۰ پیرو دارای اینستاگرام است و به گزارشات، ماهیانه تقریباً ۱۰۰۰۰ دلار درآمد دارد. با این حال، پلگرینی، که در ژانویه ۲۰۲۴ شکل گرفت، به سرعت محبوبیت جلب کرد و گفته میشود هفتهای تا ۱۰۰۰۰ دلار درآمد دارد.
بلوچ یک کارآفرین و مشاور روابط عمومی، در حالی که فاوست یک متخصص و نویسنده در زمینه مسابقات زیبایی میباشد.
شاید دنبال کردن این اخبار برای شما مفید باشد: |
“Miss AI” اولین مسابقه مدل هوش مصنوعی است که توسط سازمان رسمی خود متمایز شده است، اما این مسابقه به دور از حضور داوران هوش مصنوعی برگزار شده است. مسابقات کوچک دیگری نیز برگزار شده که عمدتا غیر رسمی بوده و هدف آن تولید زیباترین مدل هوش مصنوعی بوده است. به عنوان مثال، در سال ۲۰۱۶، مسابقه Beauty.AI 2.0 بیش از ۶۰۰۰ عکس سلفی ارسال شده توسط کاربران (زن و مرد) را بررسی کرد و زیباترین آنها را انتخاب کرد. در این مسابقه، داوران بر اساس جوانی، کیفیت پوست، تقارن و ظاهر نسبت به پایگاه داده مدلها و بازیگران ارزیابی انجام دادند.
استفاده از مدلهای هوش مصنوعی بدون شک یک موضوع جالب و بحثبرانگیز است، بهویژه با توجه به تنوع و تعارضهای موجود در صنعت بهداشت و زیبایی و نیز مبارزه با استانداردها و اطلاعات غیر واقعی. یک مطالعه اخیر در انگلستان نشان داد که ۶۰٪ از مصرفکنندگان در زمینه تبلیغات محصولات بهداشت و زیبایی احساس میکنند که تبلیغات به آنها واقعیت را منعکس نمیدهند، بهویژه ۷۹٪ از افراد بالای ۵۵ سال، و ۴۳٪ از آنها ترجیح میدهند تبلیغاتی را مشاهده کنند که واقعیت واقعی زندگی مردم را به خوبی نشان دهند.
بعضی از برندهای معتبر در صنعت زیبایی به طور صریح مدلهای هوش مصنوعی را نپذیرفتهاند.
Dove، یکی از برندهای تحت لوای شرکت جهانی یونیلور است، اعلام کرده است: «هر چند که به سمت دورانی پیش میرویم که ۹۰ درصد محتوا توسط هوش مصنوعی تولید خواهد شد تا سال ۲۰۲۵، اما پیام ما همچنان قاطع است: زیبایی واقعی را حفظ کنید. یکی از هر ۳ زن، به دلیل تاثیرات منفی تصاویر اینترنتی، فشار میآورد تا ظاهر خود را تغییر دهد، حتی اگر بداند که این تصاویر مصنوعی یا توسط هوش مصنوعی ایجاد شدهاند.
این شرکت اظهار کرد که ظهور هوش مصنوعی یکی از بزرگترین تهدیدها برای زیبایی واقعی در ۲۰ سال گذشته است، به این معنی که نمایندگی همیشه از اهمیت بالاتری برخوردار است.
با این حال، به نظر میرسد توجه به محبوبیت اینفلوئنسرها و مدلهای هوش مصنوعی در عرصه مد و رسانه، روندی است که در آینده قریب منتظر خواهد بود. گزارش بازاریابی اخیر نشان داد که تقریباً نیمی از جوانان نسل Z، علاقهمند هستند که به برندهایی که تحت تأثیر هوش مصنوعی هستند، اعتماد کنند.
نظرات کاربران