اگر اهل تکنولوژی و اینترنت باشید با وجود شرایط تحریم و سختی ها و چالش های مبادلات مالی و پرداخت های انلاین در سایت های خارجی حتما تاکنون با پدیده نو ظهور صرافی های آنلاین آشنا شده اید. اگر از خدمات این شرکت ها استفاده میکنید و یا در نظر دارید که در آینده استفاده کنید بهتر است این مقاله را مطالعه کنید تا با معیارهای انتخاب یک صرافی معتبر و مناسب آشنا شوید.
صرافیهای آنلاین و نحوه کار آنها
فرض کنید شما در بیست سال پیش قرار دارید و صاحب یک لباس فروشی هستید و قصد دارید اجناس فروشگاه خود را از خارج از کشور تهیه کنید. برای این منظور باید پس از سفارش و برآورد هزینه به یک صرافی مراجعه کرده و پول خود را به ارز مورد نظر فروشنده تبدیل کنید و هزینه کالای خریداری شده را با ارز مورد نظر فروشنده پرداخت کنید.
گرچه اکنون نیز پس از بیست سال این فرآیند همچنان پا برجاست اما با گسترش اینترنت و در پی آن توسعه پرداخت های آنلاین سهم خرید و فروش اینترنتی و همچنین پرداخت آنلاین به شدت زیاد شده است.
اینجاست که صرافی ها نیز خدمات خود را به سمت خدمات آنلاین بردند تا از این قافله عقب نمانند.
مشکل اینجاست که با وجود تحریم ها علیه کشورمان سیستم پرداخت های بین المللی به خوبی پرداخت های سنتی نیست و مشکلات زیادی وجود دارد.
از این رو پای صرافی آنلاین ارز دیجیتال به عنوان راه حل این مشکلات به میان میآید.
گرچه سیستم بانکی کشور ما به سیستم بانکی بین المللی وصل نیست ولی هنوز هم راه حل هایی وجود دارد که بتوان با آن پرداخت ها را از طریق صرافی های انلاین انجام داد.سیستم مالی پرفکت مانی یکی از این راه حل هاست. این سیستم علی رغم تحریم های چند ساله هیچگاه کاربران ایرانی را از دریافت خدمات خود محروم نکرده و کاربران ایرانی میتوانند به راحتی پرداخت ها و نقل و انتقالات مالی خود را با این سیستم و توسط صرافی های آنلاین انجام دهند.
برای انجام این کار کافیست از صرافی های آنلاین ووچر پرفکت مانی خرید و در سایت مقصد وارد نمود به همین سادگی.
این تنها یکی از روش ها برای انجام این کار است.روش دیگر که دارای مقبولیتی مشابه در سراسر جهان است سیستم مالی وب مانی است.
این سیستم نیز مانند پرفکت مانی همواره به کاربران ایرانی خدمات خود را ارائه کرده و دارای امنیت بالایی نیز میباشد.برای استفاده از این روش نیز کافیست در سایت وب مانی حساب خود را افتتاح کنید و با پرداخت ریالی به صرافی های آنلاین نسبت به خرید وب مانی و شارژ کیف پول وب مانی خود اقدام نمایید.
پس از این به راحتی میتوانید در سایت های خارجی عضو شوید، پرداخت دلاری داشته باشید و یا به افراد دیگر در سراسر جهان دلار ارسال کنید.
به جز این دو سیستم مالی چندین سیستم مالی دیگر وجود دارند که روش کار یکسانی دارند. پی پال، پاییر، اسکریل و … همه و همه خدمات مشابهی دارند که برخی از آنها مانند پی پال و اسکریل به دلیل تحریم کاربران ایرانی و برخی دیگر به علت پذیرش کمتر در دنیا کمتر مورد اقبال کاربران ایرانی قرار گرفته اند.
روش کار در همه این سیستم ها مشابه و یکسان است. شما با افتتاح حساب در هر یک از این سایت ها یک کیف پول به شما تعلق خواهد گرفت که یک شماره منحصر به فرد دارد.
با پرداخت ریال به صرافی انلاین، صرافی اقدام به شارژ کیف پول شما معادل دلاری وجه پرداختی خواهد نمود.پس از آن شما به راحتی میتوانید در هر کجا که از این کیف پول ها پشتیبانی میشود از اعتبار دلاری کیف پول خود استفاده کنید.
تا اینجا با خدمات صرافی های آنلاین و نحوه کار این شرکت ها آشنا شدیم.اگر قصد استفاده از خدمات از شرکت ها را دارید باید بدانید که انتخاب یک صرافی معتبر معیار هایی دارد که اگر به آنها توجه نکنید ممکن است با وجود فضای نا امن اینترنت با مشکلات جدی رو به رو شوید.
معیارهای انتخاب صرافی معتبر
۱) نرخهای واقعی و لحظهای: ارزهای دیجیتال نوسانات شدیدی را به همراه دارند. صرافیهایی که بتوانند نرخ ارزها را به صورت واقعی و لحظهای به کاربران ارائه دهند، از اعتبار زیادی نزد کاربران برخوردار هستند. همچنین برخی از صرافیها نرخهای غیر واقعی به کاربران نشان داده و پس از اینکه کاربر وجه آن را پرداخت کرد، با نرخ جدیدی سفارش را محاسبه میکنند. کاربران باید در این مورد بسیار دقت کرده و صرافی معتبر را انتخاب نمایند.
۲) داشتن نشانی فیزیکی دفتر و استفاده از تلفن ثابت: با وجود اینکه تمام معاملات به صورت آنلاین انجام میگیرد اما همچنان داشتن نشانی واقعی و داشتن تلفن ثابت برای یک مجموعه میتواند برای کاربران بسیار مهم و قابل اعتماد باشد و اطمینان کاربران را افزایش دهد.
۳) احراز هویت سریع و آسان: چند که ممکن است احراز هویت مرحله ای خسته کننده باشد، اما برای جلوگیری از ورود پولهای کثیف در بازار ارزهای دیجیتال، امر مهمی است. وب سایت منتخب شما باید بتواند احراز هویت را به صورت سریع و آسان انجام دهد.
۴) نداشتن محدودیت خرید و فروش: ارزهای دیجیتال به عنوان یک بازار سرمایه باید قابلیت تبادل مالی در حجم بالا را داشته باشد. از این رو در انتخاب صرافی خود حتما به این موضوع توجه داشته باشید. نکته قابل توجه در این مورد این است که صرافی های آنلاین معمولا سقف خدمات کاربران جدید را پایین تر در نظر گرفته تا به مرور زمان و در صورت سلامت معاملات کاربر سقف خدمات را افزایش دهند.
۵) پشتیبانی: در ارزهای دیجیتال امکان تخصیص خدمات ویژه پس از فروش وجود ندارد. اما خدماتی که میتواند از کاربر پشتیبانی کند، راهنمایی کافی اوست. بدلیل کمبود بسترهای اطلاعاتی در زمینه ارزهای دیجیتال در صورتی که بتوانید با صرافی آنلاین خود ارتباط برقرار کرده و از پشتیبانی و راهنمایی آنها استفاده کنید، صرافی مناسبی انتخاب کرده اید.
۶) تنوع در تعداد ارز: بسیاری از مجموعهها فقط ارزهای بالای جدول رتبهبندی را تامین میکنند. و امکان خرید یا فروش سایر ارزها را ندارند. صرافی خوب و قابل اعتماد امکان خرید ارزهای زیادی را در اختیار شما میگذارد.
۷) کیف پول داخلی و اختصاصی: کیف پول جاییست که شما در آن دارایی خود را نگهداری میکنید. به دلیل تحریمها اکثر کیف پولهای خارجی برای کاربران ایرانی غیرفعال هستند. کاربران باید وب سایتهایی را انتخاب کنند که همیشه در دسترسشان باشد و بتوانند به راحتی از آن استفاده نمایند.
۸) رزومه و سابقه مجموعه: سابقه یک مجموعه و اطلاع از فعالیتهای مجموعه مثل: شرکت در همایشها، نمایشگاهها و هرگونه فعالیت در جهت فرهنگ سازی و ارتقای دانش کاربران، میتواند کاربران را در انتخاب آن مجموعه ترغیب کند.
در صورت وجود هرگونه سوال یا ابهام در مورد خدمات صرافی های آنلاین سوالات خود را به طور رایگان از کارشناسان صرافی آنلاین داماهی پی بپرسید.
نظرات کاربران