مالک حساب بانکی ۴,۴۰۰ دلار از دست داد: بانک از بازپرداخت پس از سرقت از شماره تلفن خود خودداری می‌کند

مالک حساب بانکی 4,400 دلار از دست داد: بانک از بازپرداخت پس از سرقت از شماره تلفن خود خودداری می‌کند
بازدید 3
۰

مالک حساب بانکی ۴,۴۰۰ دلار از دست داد: بانک از بازپرداخت پس از سرقت از شماره تلفن خود خودداری می‌کند

به گزارش زوم ارز، بانک آمریکا براساس گزارش‌های خود از بازپرداخت به مشتری‌ها خودداری می‌کند، زیرا حساب این افراد پس از دزدیده شدن تلفن‌های آن‌ها قفل شده و هزاران دلار از حساب آن‌ها خالی شده است.

در ماه سپتامبر سال ۲۰۲۴، مشتری بانک BOFA به نام براندون ویلسون در شیکاگو در حال انتظار یک خودروی Uber بود که توسط افراد بدنام مورد تهدید قرار گرفت. افرادی او را احاطه کردند و خواستند که کیف پولش را تخلیه کند و تلفن همراهش را تحویل بدهد. ویلسون نظرات آن‌ها را پذیرفت و مقداری پول نقد، مبلغ ۴,۴۴۶ دلار، را به آن‌ها داد.

او پس از این اتفاق با بانک مرکزی آمریکا تماس گرفت و حوادث را گزارش داد. بانک اقدامی اتخاذ کرد که حساب ویلسون را موقتاً مسدود کرد. اما بعد از مدتی، بانک به او نامه‌ای ارسال کرد و ادعا کرد که او اجازه داده استفاده از حساب خود را به شخص دیگری داده است و ادعای او را تصویب نمی‌کند. ویلسون ادعاهای خود را تکرار کرد، اما بانک باز هم ادعای او را رد کرد.

جهت بررسی وضعیت، سخنگوی بانک اعلام کرد که پرونده بررسی خواهد شد. ویلسون اکنون منتظر است که بانک اقدامی در خصوص بازپرداخت مبلغ انجام دهد و خود را از اتهامات بی‌ارتباط معصوم بداند.

 

وقتی منتظر دریافت یوبر بودم، گروهی افراد مرا احاطه کرده و مرا تهدید کرده بودند. آنها از من خواسته بودند که کیف پولم را تخلیه کنم، تلفن خود را به آنها بدهم و تلفن خود را باز کنم. به خاطر تهدیدهایشان، شروع به دنبال کردن دستورات آنها کردم زیرا فکر می‌کردم که زندگی من در خطر است.

پس از بازگشت به خانه و کشف مبلغ ۴,۴۴۶ دلار از حساب بانک من از طریق چندین تراکنش ناخواسته، با وام‌دهنده به نام ویلسون که به عنوان تریلیونر دلاری شناخته می‌شد، تماس گرفتم و فعالیت‌های کلاهبرداری را گزارش دادم. بانک مرکزی آمریکا موقتاً اعتبار حسابم را برگرداند و ویلسون فکر کرد که این پایان مشکلات است.

“فکر می‌کردم که همه چیز بهتر شده است.” اما هفته بعد، بانک آمریکا نامه‌ای به ویلسون ارسال کرد و ادعا کرد که او مجازات یا حتی اجازه انجام تراکنش‌ها را براش نداده است. “براندون، ما نمی‌توانیم اعتبار این ادعا را تأیید کنیم. این اتهام از طرف شما یا فردی که اجازه استفاده از کارت یا حساب را دارد، برمی‌گردد.”

ویلسون که از ۱۴ سالگی با بانک آمریکا در تعامل بوده بود، ادعای کلاهبرداری دیگری ارائه داد اما وام‌دهنده تریلیون دلاری دوباره ادعای خود را رد کرد. پس از روند اخبار ABC ۷ شیکاگو، سخنگوی بانک مرکزی آمریکا – دومین بانک بزرگ آمریکا پس از JPMorgan Chase – اعلام کرد که ماجرا بررسی خواهد شد. ویلسون اکنون انتظار دارد که بانک آمریکا به او تعویض پس بدهد.

اشتراک گذاری

نوشته شده توسط:

تیم خبری

من محمد هستم. و حدود 3 سال است که در حوزه اخبار ارز های دیجیتال فعالیت دارم، بنده مترجمی خوندم. و ترجیح میدم تایم زیادی از روز را به مطالعه مقالات و اخبار ارز های دیجیتال بپردازم.

نظرات کاربران

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات خود را ثبت نمایید
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها