۲۴ درصد از سرمایهگذاران مستقل فرانسوی ترجیح میدهند در ETFها سرمایه گذاری کنند.
به گزارش زوم ارز، فضای سرمایهگذاری در فرانسه شاهد روندهای جدیدی است که ورود سرمایهگذاران جوان تر و پویاتری به بازار را به همراه دارد. بر اساس یک مطالعه، ۴۰٪ از سرمایهگذاران فرانسوی در چهار سال گذشته اقدام به اولین سرمایهگذاری خود کردهاند.
برای اطلاع از تمامی اخبار کانال تلگرام ما را دنبال کنید
بررسی AMF و OECD نیز به تاکید بر ظهور سرمایه گذاران مستقل و خودگردان پرداخته است. این روند نوین به تغییر از داراییهای سنتی به سوی گزینههای نوآورانهتر، از جمله ETF، داراییهای رمزنگاری، و تامین مالی جمعی اشاره دارد.
یک نسل جدید از سرمایه گذاران
با توجه به تحقیق انجام شده، ۲۴ درصد از افراد فرانسوی به عنوان سرمایهگذاران مستقل و فعال شناخته میشوند. این گروه از سرمایهگذاران تمایل دارند کنترل کامل بر پرتفوی خود را داشته باشند و از واگذاری مدیریت خودداری میکنند. اکثر اعضای این گروه مرد، جوانتر و با پیشینههای اجتماعی-اقتصادی بالاتری هستند.
جالب است که بیش از نیمی از این سرمایهگذاران در چهار سال اخیر به بازارها وارد شدهاند، و اکثر آنها افراد جوان زیر ۳۵ سال هستند که ETFها را به عنوان راهی برای سرمایهگذاری ترجیح میدهند.
این تحقیق همچنین نشان داد که روشهای سرمایهگذاری به غیر از سهام و اوراق قرضه سنتی در حال ترقی و پیشرفت میباشد. تنها ۱۸ درصد از سرمایهگذاران تنها سهام ارزشگذاری شده را در داراییهای خود دارند، در حالی که بسیاری از آنها ترجیح میدهند تنوع داشته باشند و به داراییهای مانند صندوقها، شرکتهای سرمایهگذاری باز، داراییهای رمزنگاری شده و اوراق بهادار تامین مالی جمعی نیز سرمایهگذاری کنند.
صندوقهای معاملاتی قابل معامله در بورس (ETF) در کشور فرانسه به سرعت به محبوبیت رسیدهاند، بهویژه در میان سرمایهگذاران جوان. اکنون، نیمی از سرمایهگذاران در ETFها با سرمایه کمتر از ۱۰,۰۰۰ یورو، بر روی سهام میانمدت تا طولانیمدت و ETFهای پایدار سرمایهگذاری میکنند.
شاید دنبال کردن این اخبار برای شما مفید باشد: |
توانایی جذابیت ETF ها در قابلیت ارائه قرار گرفتن در معرض بازارها و بخش های مختلف با هزینه کمتر نسبت به صندوقهای مشترک سنتی، یکی از ویژگیهای مهم آنهاست. به اضافه از این، اطلاعات نشان میدهد که ۶۰ درصد از سرمایهگذاران ETF ترجیح میدهند سرمایهگذاریهای خود را در چندین بازار پخش کنند. این انتخاب نشاندهنده اشتیاق آنها برای قرار گرفتن در معرض فرصتهای جهانی و افزایش تنوع سرمایهگذاری است.
پلتفرمهای رسانه اجتماعی، اعم از یوتیوب و اینستاگرام، به نحوی شکل گرفتهاند که جذب نظرات سرمایهگذاران جوانتر را تسهیل میکنند، در حالی که نسلهای قدیمیتر به رسانههای سنتی مانند رسانههای پوشش بازار سهام علاقه دارند.
پلتفرمهای جمعی برای تامین مالی نیز در حال افزایش مشارکت قرار دارند، بهویژه در بین سرمایهگذاران میانسال (با سن ۳۵ تا ۴۹ سال). این گروه افراد تمایل دارند به دنبال فرصتهای سرمایهگذاری دیگری جز سهام شرکتهای فهرست شده بگردند. برنامههای سرمایهگذاری در زمینه املاک و مستغلات و سرمایهگذاریهای اجتماعی محلی از تقاضای ویژهای برخوردار هستند.
دارایی های رمزنگاری شده
هر چند امروزه اطلاعات رمزنگاری شده به طریق گستردهای محافظت نمیشوند، داراییهای رمزنگاری شده نیز هدف حملات هستند. سرمایهگذاران جوانتر، این داراییهای دیجیتال را به عنوان فرصتهایی خطرناک ولی با پاداش بالا میبینند.
برای اکثر افراد، سرمایهگذاری در فعالیتهای مرتبط با ارزهای دیجیتال به عنوان یک راه برای افزایش تنوع در سبدهای سرمایهگذاری و به دست آوردن مزایای بالقوه خارج از محدوده بازارهای سنتی مطرح است.
ظهور فناوری تا حد زیادی سبب افزایش دسترسی به سرمایه گذاری شده و سرمایهگذاران اکنون بیشتر از هر زمان دیگری به این فعالیت پرداختهاند. بیشتر افراد حداقل هفته ای یکبار به حسابهای سرمایهگذاری خود مراجعه کرده و از گوشیهای هوشمند به عنوان ابزار اصلی برای مدیریت پرتفوی خود استفاده میکنند.
سرمایهگذاریهای کپی تجارتی، که در آن افراد سرمایهگذار عملکرد دیگران را تقلید میکنند، به طور روزافزون محبوبیت پیدا میکنند و راههای نوینی را برای سرمایهگذاران تازه کار یا با سرمایهگذاری کمتر فراهم میسازند تا بازار را تجربه کنند.
منبع: financemagnates.com
نظرات کاربران