پرش به محتوا
زوم ارز

قدرت‌نمایی غول‌های بانکی

۹دی۱۴۰۳ 1 سال پیش نویسنده: تیم خبری
قدرت‌نمایی غول‌های بانکی

قدرت‌نمایی غول‌های بانکی

به گزارش زوم ارز، بانک‌های بزرگ آمریکا پس از گذشت یک دهه از یک انفجار رشدی، در صنعت بانکداری بیشترین سود را بدست خواهند آورد.

شاید دنبال کردن این اخبار برای شما مفید باشد:

اخبار ارز دیجیتال

اخبار بیت کوین

اخبار اتریوم

چهار بانک بزرگ در ایالات متحده، یعنی JPMorgan Chase، Bank of America، Citigroup و Wells Fargo، در 9 ماهه اول سال جاری مجموعاً 88 میلیارد دلار سود کسب کرده‌اند. این اطلاعات از منابع معتبر مالی خبری به نام Financial Times و با بررسی ارقام شماره‌گذاری‌شده BankRegData ارائه شده است.

در حال حاضر، غول‌های بانکی 44 درصد از کل سود صنعت را به خود اختصاص می‌دهند. با ادغام “چهار بزرگ” با بانک‌های ایالات متحده، PNC و Truist، سه بانک بزرگ بعدی – هفت موسسه – 56 درصد از کل سود در این زمینه را در اختیار خواهند داشت. این در حالی است که در سال 2023 این رقم 48 درصد بود.

بانک PNC درخواست‌های FT برای نظرات پاسخ نداد، در حالی که شش بانک دیگر به طور کلی از اظهار نظر خودداری کردند.

کریس کوتوفسکی، تحلیلگر بانکی مشهور اوپنهایمر،

می گوید

“زمانی که شما به فاصله‌ی زیادی از بانک‌های بزرگ قرار دارید، استراتژی‌های سرمایه‌گذاری مناسب را انجام دادن و شناخته شدن به خوبی برای شما مشکل‌ساز می‌شود…

ما یک جامعه بسیار پویا هستیم، به خصوص پس از شیوع ویروس کووید-۱۹. به عنوان یک نمونه، بسیاری از افرادی که از شهر نیویورک به ایالت فلوریدا مهاجرت می‌کنند، ممکن است از خود بپرسند آیا واقعاً لازم است که یک حساب بانکی متفاوت در فلوریدا ایجاد کنند یا خیر؟

تقویت قدرت توسط بزرگترین بانک‌های ایالات متحده، نبرد سازمان‌های کوچک‌تر برای پیشروی در مقابله با مقررات، نوسانات نرخ بهره و قابلیت گسترش حضور دیجیتالی بانک‌های بزرگ در سرتاسر کشور را مورد تاکید قرار می‌دهد.

محصول ایجاد شده: سفر نیمه‌راه


منبع : dailyhodl.com


بیشتر بخوانید:

اخبار مرتبط

  1. ۰۳/۱۶
    پیش بینی روند بازارهای سهام در مقابل اوراق قرضه سال 2026 3 روز پیش
  2. ۰۳/۱۶
    ارز رندر چیست؟ 3 روز پیش
  3. ۰۳/۱۶
    آغاز مسابقات «یک قدم تا فتح جهان» Toobit با جایزه 1 میلیون USDT و جام جهانی طلا 3 روز پیش
  4. ۰۳/۱۶
    صرافی تبدیل یا توبیت؟ مقایسه کامل 3 روز پیش
  5. ۰۳/۰۲
    چرا همزمان با تنش های نفتی، باید منتظر رکوردشکنی طلا باشیم؟ 2 هفته پیش
تیم خبری

حامد محمدی فر از نویسندگان حوزه اخبار ارزهای دیجیتال است که بیش از 5 سال در زمینه پوشش تحولات بازار کریپتو فعالیت دارد. تمرکز اصلی او بر رصد روزانه اخبار اقتصادی، سیاست‌های پولی، تصمیمات نهادهای نظارتی و رویدادهای تأثیرگذار بر بازار دارایی‌های دیجیتال است. او با پایش مستمر منابع خبری بین‌المللی، اطلاعیه‌های رسمی پروژه‌ها و داده‌های بازار، تلاش می‌کند اخبار را با رویکردی دقیق، بی طرفانه و مبتنی بر منبع منتشر کند. حوزه فعالیت او شامل پوشش اخبار فاندامنتال، تحولات صرافی‌ها، ETFها، سیاست‌های کلان اقتصادی و تغییرات ساختاری در بازار رمزارزها است. محتوای منتشر شده توسط حامد محمدی فر صرفا با هدف اطلاع رسانی تهیه می‌شود و به منزله توصیه سرمایه گذاری یا پیشنهاد معاملاتی نیست.

نظرات (0 نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار لحظه‌ای

مشاهده همه