پرش به محتوا
زوم ارز

آرتور هیس آغاز فصل آلت کوین‌ها را اعلام کرد

۲۵فروردین۱۴۰۲ 3 سال پیش نویسنده: تیم خبری
آرتور هیس آغاز فصل آلت کوین‌ها را اعلام کرد

آرتور هیس آغاز فصل آلت کوین‌ها را اعلام کرد

اخیرا آرتور هیس در توییتر نسبت به بازار رمز ارزها ابراز هیجان کرد.

به گزارش زوم ارز، به تازگی آرتور هیس، مدیرعامل صرافی BitMEX، در توییتر از آغاز یک فصل جدید برای آلت کوین‌ها خبر داد. وی در توییتی نوشت: بگذارید تا خودم را معرفی کنم. نام من ALTSZN است!!!

این اتفاق پس از اینکه اتریوم شاهد رشد قیمت خود بود، رخ داده است. امروز این آلت کوین برجسته در صرافی Bitstamp به اوج 2130 دلار رسید.

همانطور که توسط U.today گزارش شد، رقیب بیت کوین بر اثر ارتقا موفقیت آمیز Shapella و افت غیرمنتظره در میزان تورم PPI از سطح 2000 دلار عبور کرده است.

طی 24 ساعت گذشته بازار آلت کوین‌ها شاهد رشد مطلوبی بوده است؛ اتریوم 6.8 درصد، بایننس کوین 3.3 درصد، کاردانو 6.9 درصد و دوج کوین 4.3 درصد افزایش قیمت را به نمایش گذاشته‌اند.

هیس در توییت دیگری تصویری که در تپه‌ی Victoria Peak در نیمه غربی جزیره هنگ کنگ گرفته شده است را با این توضیح به اشتراک گذاشت: به کمک ساتوشی، من به اوج رسیدم و خرس‌ها را از قله‌ی کوه به پایین انداختم تا آن‌ها در خشم green doji بسوزند.

این توییت خوش‌بینی هیس نسبت به روند مثبت در بازار خصوصا در ارتباط با آلت کوین‌ها با وجود تغییر فعلی به بازار صعودی را نشان می‌دهد.

بنا به داده‌های سایت CoinGecko، در لحظه‌ی نگارش این خبر ارزش کل بازار با رشدی 3.3 درصدی در شبانه روز گذشته در سطح 1.34 تریلیارد دلار قرار دارد.

🟢زوم ارزی عزیز شما می توانید قیمت لحظه ای ارز های دیجیتال 📈 را در پایگاه خبری زوم ارز مشاهده نمایید🟢 

منبع: U.today


سر تیتر اخبار:

اخبار مرتبط

  1. ۰۳/۱۶
    پیش بینی روند بازارهای سهام در مقابل اوراق قرضه سال 2026 2 روز پیش
  2. ۰۳/۱۶
    ارز رندر چیست؟ 2 روز پیش
  3. ۰۳/۱۶
    آغاز مسابقات «یک قدم تا فتح جهان» Toobit با جایزه 1 میلیون USDT و جام جهانی طلا 2 روز پیش
  4. ۰۳/۱۶
    صرافی تبدیل یا توبیت؟ مقایسه کامل 2 روز پیش
  5. ۰۳/۰۲
    چرا همزمان با تنش های نفتی، باید منتظر رکوردشکنی طلا باشیم؟ 2 هفته پیش
تیم خبری

فرهاد دیوی نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال در زوم ارز است و تمرکز او بر پوشش تحولات روز بازار کریپتو، اخبار پروژه‌ها و رویدادهای تاثیرگذار بر دارایی‌های دیجیتال می‌باشد. او بیش از یک سال است بازار رمزارز را دنبال می‌کند و به تازگی فعالیت خود را در حوزه تولید محتوای این حوزه آغاز کرده است. فرهاد دیوی در کنار فعالیت رسانه‌ای، دانشجوی رشته آموزش زبان انگلیسی در دانشگاه فرهنگیان است و در نگارش مطالب تلاش می‌کند با اتکا به منابع معتبر و لحن شفاف، اطلاعات را بدون بزرگ نمایی یا القای قطعیت در اختیار کاربران قرار دهد. محتوای منتشر شده توسط فرهاد دیوی صرفا جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد و توصیه سرمایه گذاری یا پیشنهاد خرید و فروش محسوب نمی‌شود.

نظرات (0 نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار لحظه‌ای

مشاهده همه