پرش به محتوا
Ad

تحلیلگر: نباید نسبت به سولانا بدبین بود

انتشار:
تحلیلگر: نباید نسبت به سولانا بدبین بود

تحلیلگر: نباید نسبت به سولانا بدبین بود

اگرچه سال 2022 برای سولانا سخت رقم خورد، اما بدبینی بیش از حد نسبت به آن می‌تواند اشتباه باشد.

به گزارش زوم ارز، کریس برنیسک، تحلیلگر برجسته و رییس سابق بخش رمز ارزی موسسه Ark Invest، باور دارد که بدبینی بیش از حد نسبت به سولانا اشتباه است و علی‌رغم بازگشت از سطح مقاومت محلی، هنوز شانس پیشرفت دارد.

در ابتدا، برنیسک تاکید کرد که ضعف در جفت معاملاتی اتریوم/بیت کوین، با وجود قدرت در جفت سولانا/اتریوم، سینگالی برای ترویج ریسک در بازار است، اما افتی که از دیروز در بازار آغاز شد می‌تواند طولانی شود، بدین معنا که بازگشتی که اکنون در بیشتر ارزهای دیجیتال شاهد آن هستیم، یک اصلاح کوتاه مدت که در نهایت به ادامه‌ی روند منجر خواهد شد، به شمار نمی‌رود.

هرچند، برنیسک گفت که سرمایه گذاران باید نسبت به بدبینی بیش از حد احتیاط داشته باشند؛ چرا که سولانا و بقیه رمز ارزها در نهایت به سوی بالا باز خواهند گشت. بنا به انتظار وی، تا چند ماه دیگر این اتفاق رخ خواهد داد و با در نظر گرفتن نوسانات صنعت، ممکن است افت فعلی شتاب پیدا کند و خسارت زیادی برای افراد با پوزیشن لانگ به بار آورد.

دیروز، برنیسک گفت که جفت سولانا/اتریوم، می‌تواند توسط سرمایه گذاران به عنوان شاخص ریسک برای بازار رمز ارزها استفاده شود؛ چرا که نشانگر تحمل معامله‌گران در برابر خطر است. با توجه به عملکرد اخیر این جفت معاملاتی، تمایل به ریسک در بازار، به تدریج در حال کاهش است.

از دیدگاه تکنیکال، سولانا با کاهش سرعت رشد خود، در حال دنبال کردن عملکرد بیشتر رمز ارزها در بازار است. اما در عین حال، سولانا به هیچ سطح مقاومت خاصی نرسیده است و در روند صعودی محلی حرکت می‌کند.

در لحظه نگارش این خبر، سولانا در سطح قیمت 23.19 دلار قرار دارد.

🟢زوم ارزی عزیز شما می توانید قیمت لحظه ای ارز های دیجیتال 📈 را در پایگاه خبری زوم ارز مشاهده نمایید🟢

منبع: U.today


سر تیتر اخبار:

تاریخ انتشار:

این خبر صرفاً جنبهٔ اطلاع‌رسانی دارد و توصیهٔ سرمایه‌گذاری نیست؛ معامله در بازارهای مالی با ریسک از دست رفتن سرمایه همراه است. برخی لینک‌های این صفحه لینک همکاری (افیلیت) هستند.

  1. بیت کوین با تشدید تنش های خاورمیانه ۲٫۲ درصد افت کرد
  2. بیت کوین با خروج ۶۸۱ میلیون دلاری از ETF بالای ۸۴ هزار دلار ماند
  3. استارکنت گزینه تبدیل شدن به لایه یک مستقل را بررسی می کند
  4. استراتژی با خرید ۲۵۰ بیت کوین به ۸۴۸٬۲۵۰ سکه رسید
  5. هیات ثبات مالی نسبت به ریسک فراملی استیبل کوین ها هشدار داد
  6. بانک جئونبوک کره جنوبی وام بیت کوین محور را آغاز کرد

دربارهٔ نویسنده

فرهاد دیوی نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال در زوم ارز است و تمرکز او بر پوشش تحولات روز بازار کریپتو، اخبار پروژه‌ها و رویدادهای تاثیرگذار بر دارایی‌های دیجیتال می‌باشد. او بیش از یک سال است بازار رمزارز را دنبال می‌کند و به تازگی فعالیت خود… ادامه در صفحهٔ نویسنده ←

نظرات (۰ نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای ضروری با * مشخص شده‌اند.

100 دلار پاداش ثبت‌نام ویژه کاربران جدید · جشنوارهٔ پاییزی ثبت‌نام←