پرش به محتوا
زوم ارز

تحریم‌های آمریکا و 30 سال زندان برای متهم روسی در شستشوی 530 میلیون دلار

۲۰خرداد۱۴۰۴ 11 ماه پیش نویسنده: تیم خبری
تحریم‌های آمریکا و 30 سال زندان برای متهم روسی در شستشوی 530 میلیون دلار

تحریم‌های آمریکا و 30 سال زندان برای متهم روسی در شستشوی 530 میلیون دلار

به گزارش زوم ارز،یک فرد روسی با 22 اتهام برای شستشوی 530 میلیون دلار از طریق ارزهای دیجیتال، تحت استفاده از شرکت‌های متعلق به خود برای طی کردن تحریم‌های ایالات متحده و تقلب از سوی مؤسسات مالی مورد اتهام قرار گرفته است.

22 اتهام علیه روسیه ملی در طرح رمزنگاری 530 میلیون دلاری

دولت ایالات متحده آمریکا در تاریخ 9 ژوئن، ایوری گوگنین، شهروند روسیه و ساکن نیویورک، به جرم شستشوی بیش از 500 میلیون دلار از طریق شرکت‌های رمزنگاری شده خود، شامل شرکت Evita Investments و Evita Pay Inc. متهم شد. ایوری گوگنین تحت اتهام استفاده از کسب‌وکارهای خود برای کمک به مشتریان خارجی، به ویژه از روسیه، در دور زدن تحریم‌های ایالات متحده و کنترل صادرات است.

اعلام شده است که او از رموزپول‌ها، به ویژه تتر (USDT)، برای پنهان کردن منشأ پول و انجام تراکنش‌ها با بانک‌های تحریمی روسیه استفاده کرده و در این روند از موسسات مالی ایالات متحده به منظور تقلب استفاده نموده است. طبق اظهارات دولت دادرسی ایالات متحده، ایوری گوگنین در بازه‌ی زمانی بین ژوئن 2023 و ژانویه 2025، تقریباً 530 میلیون دلار از طریق سیستم مالی ایالات متحده از طریق شرکت Evita منتقل کرده که بیشتر آنها را به صورت رمزپولی پایدار معروف به تتر یا “USDT” دریافت نمود. او برای این اقدامات خود از بانک‌ها و تبادل‌های رمزنگاری مختلفی استفاده کرد تا انتقال پول و انجام تراکنش‌ها را تسهیل دهد.

دادستانی که اعلام کرد: «این اقدامات توسط آقای گوگنین شامل تقلب، سرقت بانکی، توطئه برای فریب دولت ایالات متحده، تخلفات قانونی در حیطهٔ تحریم‌های اقتصادی اضطراری بین‌المللی (IEEPA) و پول‌شویی است.» اعلام شد که در صورت محکومیت، ایوری گوگنین تهدید برابر با تا 30 سال زندان خواهد داشت.

گوگنین اتهام‌هایی را به خود جلب کرده که به او متهم می‌شود از فعالیت‌های تجاری خود برای کمک به مشتریان خارجی، به ویژه از کشور روسیه، به سرزنش‌ها ایالات متحده و شرایط کنترل بر روی صادرات چالیانده زده است. او ادعا کرده که از ارزهای دیجیتال، به‌ویژه Tether (USDT)، برای پنهان کردن مبانی مالی و تسهیل انجام تجارت‌ها با بانک‌های تحریمی روسیه استفاده کرده و از نهادهای مالی آمریکایی در این روند سوءاستفاده کرده است. این اطلاعات مبتنی بر اظهارات دادستانی ایالات متحده می‌باشد.

اخبار مرتبط

  1. ۱۱/۲۷
    Toobit و LALIGA پس از نشست مطبوعاتی موفق، از چشم‌انداز مشترک خود برای همکاری‌های منطقه‌ای خبر دادند 3 ماه پیش
  2. ۱۱/۲۷
    Toobit با راه‌اندازی معاملات فیوچرز سهام، پیوندی میان بازار مالی سنتی و رمزارز ایجاد می‌کند 3 ماه پیش
  3. ۱۱/۲۷
    Toobit ولنتاین را با $300,000 جایزه برای تیم‌های دو نفره جشن می‌گیرد 3 ماه پیش
  4. ۱۱/۲۷
    Toobit پس از تکمیل فوری ظرفیت فروش در سکوی پرتاب، نبرد معاملاتی 10 میلیون توکن FWX را آغاز می‌کند 3 ماه پیش
  5. ۱۱/۲۷
    رونمایی Toobit از یکپارچه‌سازی هشدارهای TradingView برای ارائه سیگنال‌های لحظه‌ای بازار 3 ماه پیش
تیم خبری

محمد فرحدل نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال در زوم ارز است و بیش از 3 سال در زمینه پوشش و تحلیل تحولات بازار کریپتو فعالیت داشته است. تمرکز اصلی او بر پیگیری اخبار بین‌المللی، اطلاعیه‌های پروژه‌های بلاکچینی و رویدادهای اثرگذار بر بازار دارایی‌های دیجیتال است. او دارای تحصیلات در حوزه مترجمی زبان است و از این مهارت برای بررسی و ترجمه دقیق منابع معتبر خارجی و انتقال صحیح اطلاعات به مخاطبان فارسی زبان استفاده می‌کند. دقت در انتقال مفاهیم، پرهیز از بزرگ نمایی و ارائه اطلاعات مبتنی بر منابع رسمی از اصول حرفه‌ای او در تولید محتواست. مقالات منتشر شده توسط محمد فرحدل با هدف اطلاع رسانی و افزایش آگاهی کاربران تهیه می‌شود و توصیه سرمایه گذاری یا پیشنهاد خرید و فروش محسوب نمی‌شود.

نظرات (0 نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار لحظه‌ای

مشاهده همه