پرش به محتوا
زوم ارز

بهروز محبی: ارز های دیجیتال توانایی خنثی کردن تأثیر دلار بر اقتصاد ایران را دارند

۱۷فروردین۱۴۰۰ 5 سال پیش نویسنده: دبیر خبری
ارز های دیجیتال توانایی خنثی کردن تأثیر دلار بر اقتصاد ایران را دارند

بهروز محبی نجم آبادی در گفتگویی در رابطه با راهکارهای کاهش تاثیر منفی دلار بر اقتصاد ایران، اظهار کرد: یکی از مسائل مهم در اقتصاد ایران که در رتبه اول قرار دارد دلار و قیمت آن است، زیرا این مورد می‌تواند با اقتصاد ایران بازی کند که این موضوع مورد تایید کارشناسان اقتصادی هم قرار دارد.
ناینده‌ مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی افزود:
بنابراین متاسفانه دلار و اتصال آن به ارزش پول ملی یک فاکتور مهم و تاثیرگذار است که می‌تواند اقتصاد و پول کشور را در دست خود نگه دارد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: زمانی در کشور دچار گرانی قیمت ارز می‌شویم که عرضه با تقاضا با هم فاصله پیدا می‌کند. یعنی هر چه تقاضای دلار بیشتر باشد، دلار کمیاب‌تر می شود و قیمت آن افزایش پیدا می‌کند که این خود اثر منفی بر اقتصاد دارد.
بهروز محبی نجم آبادی تصریح کرد:
حال سوال این است که چطور باید نقش دلار را در اقتصاد کم کرد؟ یکی از این راهکارها این است که تولید داخل را گسترش دهیم، مثلا باید کشور در نهاده ‌های دامی خودکفا شود تا شاهد خروج ارز برای این کالای استراتژیک نباشیم.
وی افزود:
برای آنکه بتوانیم دلار را از اقتصاد جدا کنیم باید به سمت پیمان‌های دوجانبه پولی با کشورهای مختلف برویم. یعنی تهیه پول ملی چین برای ایران راحت‌تر از دلار آمریکاست که حتما باید به آن سمت رفت.
محبی افزود:
موضوع بعدی که می‌تواند دلار را از اقتصاد کشور حذف کند بحث ارزهای دیجیتال است که اگر به آن ورود شود می‌توانیم از طریق ارز دیجیتال قسمتی از کارها را انجام دهیم.
این نماینده مجلس شورای اسلامی در پایان سخنان خود تأکید کرد:
باید اقدامات متعددی صورت بگیرد تا این موجود مزاحمی به نام دلار از اقتصاد کشور خارج شود، زیرا این مورد ابزاری در دستان ایالات متحده آمریکا شده است تا ایران را تحت فشار قرار دهد.

برای اطلاع از تمامی اخبار دنیای ارز دیجیتال به کانال تلگرامی ما به نشانی @zoomarz98 بپیوندید.

منبع: IBENA


گزیده اخبار

اخبار مرتبط

  1. ۰۳/۱۶
    پیش بینی روند بازارهای سهام در مقابل اوراق قرضه سال 2026 4 روز پیش
  2. ۰۳/۱۶
    ارز رندر چیست؟ 4 روز پیش
  3. ۰۳/۱۶
    آغاز مسابقات «یک قدم تا فتح جهان» Toobit با جایزه 1 میلیون USDT و جام جهانی طلا 4 روز پیش
  4. ۰۳/۱۶
    صرافی تبدیل یا توبیت؟ مقایسه کامل 4 روز پیش
  5. ۰۳/۰۲
    چرا همزمان با تنش های نفتی، باید منتظر رکوردشکنی طلا باشیم؟ 2 هفته پیش
دبیر خبری

امیرعلی فرجی نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال در زوم ارز است و بیش از دو سال تجربه فعالیت در بازار کریپتو دارد. تمرکز او بر پوشش تحولات روز بازار، اطلاعیه‌های پروژه‌های بلاکچینی و رویدادهای اثرگذار بر دارایی‌های دیجیتال است. او دانشجوی رشته آموزش زبان انگلیسی در دانشگاه فرهنگیان است و در تولید محتوا تلاش می‌کند با بررسی منابع معتبر خارجی و داخلی، اخبار را با دقت و بی طرفی در اختیار مخاطبان فارسی زبان قرار دهد. پرهیز از بزرگ نمایی و ارائه اطلاعات مبتنی بر داده‌های رسمی از اصول حرفه‌ای او در نگارش مطالب است. مقالات منتشر شده توسط امیرعلی فرجی صرفا با هدف اطلاع رسانی و افزایش آگاهی کاربران تهیه می‌شود و توصیه سرمایه گذاری یا پیشنهاد خرید و فروش محسوب نمی‌شود.

نظرات (0 نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار لحظه‌ای

مشاهده همه