پرش به محتوا
زوم ارز

ادامه روند نزولی سختی شبکه بیت کوین

۲۹تیر۱۴۰۰ 5 سال پیش نویسنده: دبیر خبری
ادامه روند نزولی سختی شبکه بیت کوین

سختی شبکه بیت کوین برای چهارمین دفعه متوالی دچار کاهش شد و بنا به داده های ارائه شده از سوی BTC.COM این بار نیز سختی شبکه بیت کوین 4.8 درصد کاهش یافته و به 13.7 ترا هش رسیده که این مقدار پایین ترین سطح از ژوئن 2020 تاکنون است.

هر زمانی که هش ریت یا سختی شبکه بیت کوین دچار افت شدید می‌شود این بدان معناست که استخراج کنندگان بیت کوین ریگ های ماینینگ خود را به طور دسته جمعی خاموش کرده‌اند و سختی شبکه زیاد نیز بدان معناست که سرعت تولید بلاک های جدید به طور قابل توجهی کاهش می‌یابد و از این رو آسان تر کردن استخراج کوین های جدید برای سالم نگه داشتن این شبکه ضروری است.

شایان ذکر است که بدانید این طولانی ترین روند منفی سختی شبکه بیت کوین در کل تاریخ این رمز ارز است.

در تاریخ 3 ژوئن در میان فشار های بی سابقه چین در دنیای ارز های دیجیتال، سختی شبکه بیت کوین با کاهش 27.94 درصدی مواجه شده است.

تعداد زیادی از استان های چین از جمله سین کیانگ و سیچوان، به ماینر های بیت کوین دستور دادند که ریگ های ماینینگ خود را خاموش کرده و آخرین استانی که این دستور را صادر کرد استان آنهویی چین بود.

بنا به تحقیقات دانشگاه کمبریج، سهم چین حتی قبل از این خاموشی ها در استخراج بیت کوین به زیر 50 درصد رسیده بود.

بنظر می‌رسد که ماینر های چینی کم کم با مهاجرت به کشور های دوستدار ارز های دیجیتال همچون قزاقستان و ایران و راه اندازی ریگ های ماینینگ خود سختی شبکه پادشاه ارز های دیجیتال را افزایش خواهند داد.

انتظار می‌رود که طی دو هفته آینده سختی شبکه بیت کوین با افزایش کمی مواجه شود و حتی رقم های پایین نیز برای شروع بسیار خوب هستند.

برای اطلاع از تمامی اخبار دنیای ارز دیجیتال به کانال تلگرامی ما به نشانی @Zoomarz98 بپیوندید.

منبع: U.Today


بیشتر بخوانید:

اخبار مرتبط

  1. ۰۳/۱۶
    پیش بینی روند بازارهای سهام در مقابل اوراق قرضه سال 2026 4 روز پیش
  2. ۰۳/۱۶
    ارز رندر چیست؟ 4 روز پیش
  3. ۰۳/۱۶
    آغاز مسابقات «یک قدم تا فتح جهان» Toobit با جایزه 1 میلیون USDT و جام جهانی طلا 4 روز پیش
  4. ۰۳/۱۶
    صرافی تبدیل یا توبیت؟ مقایسه کامل 4 روز پیش
  5. ۰۳/۰۲
    چرا همزمان با تنش های نفتی، باید منتظر رکوردشکنی طلا باشیم؟ 2 هفته پیش
دبیر خبری

امیرعلی فرجی نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال در زوم ارز است و بیش از دو سال تجربه فعالیت در بازار کریپتو دارد. تمرکز او بر پوشش تحولات روز بازار، اطلاعیه‌های پروژه‌های بلاکچینی و رویدادهای اثرگذار بر دارایی‌های دیجیتال است. او دانشجوی رشته آموزش زبان انگلیسی در دانشگاه فرهنگیان است و در تولید محتوا تلاش می‌کند با بررسی منابع معتبر خارجی و داخلی، اخبار را با دقت و بی طرفی در اختیار مخاطبان فارسی زبان قرار دهد. پرهیز از بزرگ نمایی و ارائه اطلاعات مبتنی بر داده‌های رسمی از اصول حرفه‌ای او در نگارش مطالب است. مقالات منتشر شده توسط امیرعلی فرجی صرفا با هدف اطلاع رسانی و افزایش آگاهی کاربران تهیه می‌شود و توصیه سرمایه گذاری یا پیشنهاد خرید و فروش محسوب نمی‌شود.

نظرات (0 نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار لحظه‌ای

مشاهده همه