پرش به محتوا
زوم ارز

صندوق ETF بیت کوین حتی تا سال 2022 نیز راه اندازی نخواهد شد

۲۴تیر۱۴۰۰ 5 سال پیش نویسنده: دبیر خبری
صندوق ETF بیت کوین حتی تا سال 2022 نیز راه اندازی نخواهد شد

ویلیام کای بنیانگذار شرکت خدمات مالی ویلشیر فونیکس که در نیویورک مستقر است اخیراً پیش بینی کرد که صندوق ETF بیت کوین حتی تا سال 2022 نیز در ایالات متحده تصویب نخواهد شد.

وی هنوز هم معتقد است که در نهایت چنین صندوقی با چراغ سبز از سوی کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده رو به رو خواهد شد.

وی افزود:
ما معتقدیم که صندوق ETF بیت کوین سرانجام در ایالات متحده راه اندازی خواهد شد اما بعید است که این اتفاق امسال یا سال دیگر رخ دهد.

شرکت ویلشیر فونیکس در ژوئن 2019 با همکاری NYSE Arca درخواست راه اندازی صندوق ETF بیت کوین را ارائه و پرونده ای را باز کرد و این پرونده و درخواست آنها در فوریه 2020 به دلیل نگرانی ها در مورد دستکاری بازار از سوی کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات  متحده رد شد.

این شرکت در واکنش به اقدام کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده در آن زمان با انتقاد از این تصمیم اعلام کرد که رد شدن درخواست آنها یک ضرر بزرگ برای عموم مردم خواهد بود.

ویلیام کای معتقد است که بیت کوین مجدداً روند صعودی خود را از سر خواهد گرفت اما باور دارد که دامیننس بیت کوین کم خواهد شد و به همین دلیل نمی‌توان آنرا با طلا مقایسه کرد.

در حالی که صندوق ETF بیت کوین قبلاً در کانادا، اروپا و آمریکای لاتین راه اندازی شده است اما مقامات ایالات متحده هنوز هیچ یک از درخواست هارا قبول نکرده اند.

در حال حاضر 12 شرکت درخواست خود مبنی بر راه اندازی صندوق ETF بیت کوین را به کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده ارائه کرده اند.

کارشناسان باور دارند که با راه اندازی چنین صندوقی در ایالات متحده، بیت کوین دچار افزایش قیمت شدید خواهد شد و باید دید که در آینده چه چیزی رخ خواهد داد.

برای اطلاع از تمامی اخبار دنیای ارز دیجیتال به کانال تلگرامی ما به نشانی @zoomarz98 بپیوندید.

منبع: U.Today


بیشتر بخوانید

اخبار مرتبط

  1. ۰۳/۱۶
    پیش بینی روند بازارهای سهام در مقابل اوراق قرضه سال 2026 4 روز پیش
  2. ۰۳/۱۶
    ارز رندر چیست؟ 4 روز پیش
  3. ۰۳/۱۶
    آغاز مسابقات «یک قدم تا فتح جهان» Toobit با جایزه 1 میلیون USDT و جام جهانی طلا 4 روز پیش
  4. ۰۳/۱۶
    صرافی تبدیل یا توبیت؟ مقایسه کامل 4 روز پیش
  5. ۰۳/۰۲
    چرا همزمان با تنش های نفتی، باید منتظر رکوردشکنی طلا باشیم؟ 2 هفته پیش
دبیر خبری

امیرعلی فرجی نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال در زوم ارز است و بیش از دو سال تجربه فعالیت در بازار کریپتو دارد. تمرکز او بر پوشش تحولات روز بازار، اطلاعیه‌های پروژه‌های بلاکچینی و رویدادهای اثرگذار بر دارایی‌های دیجیتال است. او دانشجوی رشته آموزش زبان انگلیسی در دانشگاه فرهنگیان است و در تولید محتوا تلاش می‌کند با بررسی منابع معتبر خارجی و داخلی، اخبار را با دقت و بی طرفی در اختیار مخاطبان فارسی زبان قرار دهد. پرهیز از بزرگ نمایی و ارائه اطلاعات مبتنی بر داده‌های رسمی از اصول حرفه‌ای او در نگارش مطالب است. مقالات منتشر شده توسط امیرعلی فرجی صرفا با هدف اطلاع رسانی و افزایش آگاهی کاربران تهیه می‌شود و توصیه سرمایه گذاری یا پیشنهاد خرید و فروش محسوب نمی‌شود.

نظرات (0 نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار لحظه‌ای

مشاهده همه