پرش به محتوا
زوم ارز

بایننس 346 میلیون دلار به صرافی Bitzlato انتقال داده است

۶بهمن۱۴۰۱ 3 سال پیش نویسنده: تیم خبری
بایننس 346 میلیون دلار به صرافی Bitzlato انتقال داده است

بایننس 346 میلیون دلار به صرافی Bitzlato انتقال داده است

به گزارش زوم ارز، بنا به گزارش رویترز و بر اساس داده‌های Chainalysis، شرکت پیشتاز جهانی در حوزه معاملات رمز ارز بایننس، حدود 346 میلیون دلار رمز ارز را به صرافی Bitzlato واقع در هنگ کنگ انتقال داده است. Bitzlato تا پیش از اینکه اخیرا به عنوان یک اتفاق بزرگ در اکوسیستم جرائم رمز ارزی خوانده شد، یک صرافی کمتر شناخته شده بود.

هفته گذشته، وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد که هم‌بنیان‌گذار و صاحب اکثریت سهام صرافی Bitzlato، آناتولی لگکودیموف، شهروند روسیه که در چین زندگی می‌کند، در شهر میامی دستگیر و متهم به گرداندن کسب‌وکار مبادله پول بدون مجوز با پردازش 700 میلیون دلار وجه غیر قانونی شده است.

در روز چهارشنبه، شبکه اجرایی جرائم مالی خزانه داری آمریکا (FinCEN) گفت که بایننس، تنها صرافی رمز ارزی بزرگ بود که با Bitzlato تراکنش انجام داد. بقیه‌ی طرفین، بازار دارک وب Hydra، صرافی پایاپای Localbitcoins و طرح کلاهبرداری سرمایه گذاری رمز ارز Finiko، که یکی از بزرگترین طرح‌های هرم مالی روسیه در سال‌های اخیر به شمار می‌رود، بودند.

بر اساس داده‌های FinCEN، صرافی Bitzlato، که در هنگ کنگ ثبت شده است، یک نگرانی برجسته برای پولشویی مرتبط با عملیات مالی غیرقانونی روسیه به شمار می‌رفت. این نهاد از هیچ جزییاتی پیرامون مقیاس تراکنش‌های پلتفرم‌های مذکور با Bitzlato صحبت نکرد، اما بدون اشاره به هیچ نامی، گفت که سازمان‌های مالی را از انتقال پول به این صرافی ممنوع خواهد کرد.

بنا به داده‌های ارائه شده توسط Chainalysis، از ماه می سال 2018 تا زمان تعطیل شدن Bitzlato، بایننس بیش از 20000 بیت کوین به این صرافی انتقال داد. طی این مقطع زمانی، حدود 175 میلیون دلار بیت کوین از صرافی Bitzlato به بایننس انتقال یافت؛ انتقالی که بزرگترین صرافی جهان را به بیشترین دریافت کننده از Bitzlato تبدیل کرد.

🟢زوم ارزی عزیز شما می توانید قیمت لحظه ای ارز های دیجیتال 📈 را در پایگاه خبری زوم ارز مشاهده نمایید🟢 

منبع: Bitcoin.com


سر تیتر اخبار:

اخبار مرتبط

  1. ۰۳/۱۶
    پیش بینی روند بازارهای سهام در مقابل اوراق قرضه سال 2026 2 روز پیش
  2. ۰۳/۱۶
    ارز رندر چیست؟ 2 روز پیش
  3. ۰۳/۱۶
    آغاز مسابقات «یک قدم تا فتح جهان» Toobit با جایزه 1 میلیون USDT و جام جهانی طلا 2 روز پیش
  4. ۰۳/۱۶
    صرافی تبدیل یا توبیت؟ مقایسه کامل 2 روز پیش
  5. ۰۳/۰۲
    چرا همزمان با تنش های نفتی، باید منتظر رکوردشکنی طلا باشیم؟ 2 هفته پیش
تیم خبری

فرهاد دیوی نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال در زوم ارز است و تمرکز او بر پوشش تحولات روز بازار کریپتو، اخبار پروژه‌ها و رویدادهای تاثیرگذار بر دارایی‌های دیجیتال می‌باشد. او بیش از یک سال است بازار رمزارز را دنبال می‌کند و به تازگی فعالیت خود را در حوزه تولید محتوای این حوزه آغاز کرده است. فرهاد دیوی در کنار فعالیت رسانه‌ای، دانشجوی رشته آموزش زبان انگلیسی در دانشگاه فرهنگیان است و در نگارش مطالب تلاش می‌کند با اتکا به منابع معتبر و لحن شفاف، اطلاعات را بدون بزرگ نمایی یا القای قطعیت در اختیار کاربران قرار دهد. محتوای منتشر شده توسط فرهاد دیوی صرفا جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد و توصیه سرمایه گذاری یا پیشنهاد خرید و فروش محسوب نمی‌شود.

نظرات (0 نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار لحظه‌ای

مشاهده همه