پرش به محتوا
زوم ارز

بایننس دیگر از دلار سنگاپور پشتیبانی نخواهد کرد.

۱۵شهریور۱۴۰۰ 5 سال پیش نویسنده: دبیر خبری
بایننس دیگر از دلار سنگاپور پشتیبانی نخواهد کرد

به گزارش زوم ارز، بزرگترین صرافی دیجیتال جهان در تاریخ 10 سپتامبر پشتیبانی از جفت های معاملاتی با دلار سنگاپور یعنی SGD را متوقف کرد.

علاوه بر آن، این صرافی دیگر از این ارز فیات پشتیبانی نکرده و تمامی پرداخت ها با این ارز مورد موافقت این صرافی واقع نخواهند شد.

همچنین این شرکت برنامه خود را از گوگل پلی و اپ استور دس سنگاپور حذف کرد.

در اوایل هفته جاری مقامات اداره مالی سنگاپور یعنی (MAS) به این غول رمزنگاری دستور داند که به دلیل نقض قوانین محلی، خدمات پرداخت را متوقف کنند.

باید دید که آیا با انجام دادن این کار های ساده و کوچک مثل حذف کردن برنامه از گوگل پلی رضایت قانون گذاران سنگاپوری را جلب خواهد کرد یا خیر.

در اواخر ماه آگست معاملات کرون نروژ نیز توسط بایننس حذف شد و آنها دیگر از جفت ارز هایی که با این ارز فیات فعال بودند را پشتیبانی نکرده و علاوه بر آن گزینه زبان نروژی را نیز از وبسایت خود حذف کردند.

بایننس در اوایل سال جاری و تاکنون دچار مشکلات شدیدی شده و قانونگذارانی از سرتاسر دنیا از سر جنگ با این صرافی وارد شده و به آنها فشار هایی وارد کردند به عنوان مثال این شرکت از ایالت اونتاریو کانادا نیز خداحافظی کرده چرا که کمیسیون بورس و اوراق بهادار این ایالت اجازه فعالیت به این صرافی را نداده و نخواهد داد و علاوه بر آن کشور های دیگری از جمله ژاپن، آفریقای جنوبی و بریتانیا نیز با این صرافی به مشکل خورده و این صرافی پیشرو مجبور به اتخاذ رویکردی پیشگیرانه برای رعایت قوانین شده است.

به طرز جالبی این اخبار تأثیر منفی بر روی رمز ارز بایننس کوین نگذاشته و این رمز ارز با 1.5 درصد رشد طی شبانه روز اخیر هم اکنون در سطح قیمت 498 دلار قرار دارد.

برای اطلاع از تمامی اخبار دنیای ارز دیجیتال به کانال تلگرامی ما به نشانی @Zoomarz98 بپیوندید.

منبع: U.Today


بیشتر بخوانید: 

اخبار مرتبط

  1. ۰۳/۱۶
    پیش بینی روند بازارهای سهام در مقابل اوراق قرضه سال 2026 4 روز پیش
  2. ۰۳/۱۶
    ارز رندر چیست؟ 4 روز پیش
  3. ۰۳/۱۶
    آغاز مسابقات «یک قدم تا فتح جهان» Toobit با جایزه 1 میلیون USDT و جام جهانی طلا 4 روز پیش
  4. ۰۳/۱۶
    صرافی تبدیل یا توبیت؟ مقایسه کامل 4 روز پیش
  5. ۰۳/۰۲
    چرا همزمان با تنش های نفتی، باید منتظر رکوردشکنی طلا باشیم؟ 2 هفته پیش
دبیر خبری

امیرعلی فرجی نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال در زوم ارز است و بیش از دو سال تجربه فعالیت در بازار کریپتو دارد. تمرکز او بر پوشش تحولات روز بازار، اطلاعیه‌های پروژه‌های بلاکچینی و رویدادهای اثرگذار بر دارایی‌های دیجیتال است. او دانشجوی رشته آموزش زبان انگلیسی در دانشگاه فرهنگیان است و در تولید محتوا تلاش می‌کند با بررسی منابع معتبر خارجی و داخلی، اخبار را با دقت و بی طرفی در اختیار مخاطبان فارسی زبان قرار دهد. پرهیز از بزرگ نمایی و ارائه اطلاعات مبتنی بر داده‌های رسمی از اصول حرفه‌ای او در نگارش مطالب است. مقالات منتشر شده توسط امیرعلی فرجی صرفا با هدف اطلاع رسانی و افزایش آگاهی کاربران تهیه می‌شود و توصیه سرمایه گذاری یا پیشنهاد خرید و فروش محسوب نمی‌شود.

نظرات (0 نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار لحظه‌ای

مشاهده همه