پرش به محتوا
Ad

آیا دوج کوین باید به عنوان اوراق بهادار دسته‌بندی شود؟

انتشار:
آیا دوج کوین باید به عنوان اوراق بهادار دسته‌بندی شود؟

آیا دوج کوین باید به عنوان اوراق بهادار دسته‌بندی شود؟

مارشال هینر، مدیرعامل شرکت Metallicus و عضو هیئت مدیره‌ی بنیاد دوج کوین، در مصاحبه‌ی اخیر خود با شبکه Fox Business این ایده که دوج کوین می‌تواند به عنوان اوراق بهادار دسته‌بندی شود را رد کرد.

به گزارش زوم ارز و بنا به سخنان هینر، اوراق بهادار معمولا یک دارایی مالی با انتظار رشد در آینده و داشتن نهاد متمرکز پشت آن است. وی اشاره کرد که هیچ‌کدام از این ویژگی‌ها برای دوج کوین، که اول به عنوان یک شوخی مطرح شده بود و هرگز یک نهاد متمرکز پشت آن وجود نداشت، برقرار نیستند.

هینر توضیح داد که جکسون پالمر و بیلی مارکوس، بنیان‌گذاران دوج کوین، علی‌رغم بقیه‌ی بنیان‌گذاران رمز ارزها از این پروژه جهت اندوختن ثروت چشم‌گیر استفاده نکردند.

پالمر و مارکوس در فعالیت‌های نسبتا کوچک همچون خرید خودروهای کارکرده و برگزاری مهمانی دست داشتند، اما هیچ کیف پول اولیه‌ای یا استخر متمرکز بزرگ از دارایی همانند مواردی که در بقیه‌ی رمز ارزها دیده می‌شود، وجود نداشت.

هینر باور دارد که به این دلیل که دوج کوین در روزهای ابتدایی خود جدی گرفته نمیشد، کسی تمایلی به کنترل آن نداشت و این امر منجر به ذات غیرمتمرکز منحصر به فرد آن شد.

هینر در مقایسه‌ی دوج کوین و بیت کوین، تاکید کرد که دوج کوین یک فورک از بیت کوین محسوب می‌شود و اگر بیت کوین اوراق بهادار در نظر گرفته نشود، پس دوج کوین نیز نباید این‌گونه دیده شود.

بحث و تبادل نظر پیرامون دسته‌بندی رمز ارزها به عنوان اوراق بهادار ادامه دارد، اما دیدگاه‌های هینر، استدلال قوی‌ای را برای وضعیت دوج کوین در دسته‌بندی نشدن به عنوان اوراق بهادار ارائه می‌دهد.

🟢زوم ارزی عزیز شما می توانید قیمت لحظه ای ارز های دیجیتال 📈 را در پایگاه خبری زوم ارز مشاهده نمایید🟢 

منبع: U.today


سر تیتر اخبار:

تاریخ انتشار:

این خبر صرفاً جنبهٔ اطلاع‌رسانی دارد و توصیهٔ سرمایه‌گذاری نیست؛ معامله در بازارهای مالی با ریسک از دست رفتن سرمایه همراه است. برخی لینک‌های این صفحه لینک همکاری (افیلیت) هستند.

  1. بیت کوین با تشدید تنش های خاورمیانه ۲٫۲ درصد افت کرد
  2. بیت کوین با خروج ۶۸۱ میلیون دلاری از ETF بالای ۸۴ هزار دلار ماند
  3. استارکنت گزینه تبدیل شدن به لایه یک مستقل را بررسی می کند
  4. استراتژی با خرید ۲۵۰ بیت کوین به ۸۴۸٬۲۵۰ سکه رسید
  5. هیات ثبات مالی نسبت به ریسک فراملی استیبل کوین ها هشدار داد
  6. بانک جئونبوک کره جنوبی وام بیت کوین محور را آغاز کرد

دربارهٔ نویسنده

فرهاد دیوی نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال در زوم ارز است و تمرکز او بر پوشش تحولات روز بازار کریپتو، اخبار پروژه‌ها و رویدادهای تاثیرگذار بر دارایی‌های دیجیتال می‌باشد. او بیش از یک سال است بازار رمزارز را دنبال می‌کند و به تازگی فعالیت خود… ادامه در صفحهٔ نویسنده ←

نظرات (۰ نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای ضروری با * مشخص شده‌اند.

100 دلار پاداش ثبت‌نام ویژه کاربران جدید · جشنوارهٔ پاییزی ثبت‌نام←