پرش به محتوا
زوم ارز

جا به جایی حجم عظیمی از اتریوم از سوی نهنگ ها

۱۴مهر۱۴۰۰ 5 سال پیش نویسنده: دبیر خبری
جا به جایی حجم عظیمی از اتریوم از سوی نهنگ ها

جا به جایی حجم عظیمی از اتریوم از سوی نهنگ ها

به گزارش زوم ارز و بنا به داده های ارائه شده از سوی ربات محبوب دنیای ارز های دیجیتال یعنی Whale Alert که فعالیت نهنگ ها را ردیابی می‌کند، نهنگ های ناشناس و بایننس، مبلغ بسیار عظیم 2.26 میلیارد دلار رمز ارز اتریوم را به حرکت در آوردند.

در این میان اتریوم به بالاترین قیمت خود در دو هفته گذشته رسیده است و موجودی ماینر های اتریوم نیز به بالاترین رقم خود از اواسط سال 2016 رسیده است.

این ربات ردیاب حدود دوازده انتقال بزرگ اتریوم را مشاهده کرد که ارزش آنها در مجموع بیش از 2.2 میلیارد دلار بود.

بزرگترین انتقال 227371 اتریوم معادل بیش از 784 میلیون دلار ایالات متحده را حمل می‌کیرد و معاملات کوچکتر به ترتیب 101 هزار واحد، 60 هزار واحد و 30 و 10 هزار واحد بودند.

این وجوه توسط صاحبان کیف پول های ناشناس اتریوم در صرافی دیجیتال بایننس انجام شده است و برخی از این توده های اتریوم به آربیتروم نیز منتقل شدند که آربیتروم رقیب احتمالی اتریوم 2.0 و کاردانو است.

مقدار کل اتریوم های منتقل شده از سوی نهنگ ها بیش از 675 هزار واحد اتریوم بوده است.

به گفته فروشنده داده های زنجیره ای یعنی سانتیمنت، از آنجا که اتریوم به سطح قیمت 3480 دلار رسیده است، موجودی ماینر های اتریوم همچنان در حال افزایش است.

در حال حاضر تحلیلگران سانتیمنت می‌گویند که 532 هزار واحد اتریوم در اختیار ماینر های این رمز ارز است که بیشترین رقم ممکن طی پنج سال گذشته یعنی از جولای 2016 است.

بنظر شما همراهان زوم ارز اتریوم در چه زمانی به سطح قیمت 5 هزار دلار خواهد رسید؟

برای اطلاع از تمامی اخبار دنیای ارز دیجیتال به کانال تلگرامی ما به نشانی @zoomarz98 بپیوندید.

منبع: U.Today


بیشتر بخوانید:

اخبار مرتبط

  1. ۰۳/۱۶
    پیش بینی روند بازارهای سهام در مقابل اوراق قرضه سال 2026 4 روز پیش
  2. ۰۳/۱۶
    ارز رندر چیست؟ 4 روز پیش
  3. ۰۳/۱۶
    آغاز مسابقات «یک قدم تا فتح جهان» Toobit با جایزه 1 میلیون USDT و جام جهانی طلا 4 روز پیش
  4. ۰۳/۱۶
    صرافی تبدیل یا توبیت؟ مقایسه کامل 4 روز پیش
  5. ۰۳/۰۲
    چرا همزمان با تنش های نفتی، باید منتظر رکوردشکنی طلا باشیم؟ 2 هفته پیش
دبیر خبری

امیرعلی فرجی نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال در زوم ارز است و بیش از دو سال تجربه فعالیت در بازار کریپتو دارد. تمرکز او بر پوشش تحولات روز بازار، اطلاعیه‌های پروژه‌های بلاکچینی و رویدادهای اثرگذار بر دارایی‌های دیجیتال است. او دانشجوی رشته آموزش زبان انگلیسی در دانشگاه فرهنگیان است و در تولید محتوا تلاش می‌کند با بررسی منابع معتبر خارجی و داخلی، اخبار را با دقت و بی طرفی در اختیار مخاطبان فارسی زبان قرار دهد. پرهیز از بزرگ نمایی و ارائه اطلاعات مبتنی بر داده‌های رسمی از اصول حرفه‌ای او در نگارش مطالب است. مقالات منتشر شده توسط امیرعلی فرجی صرفا با هدف اطلاع رسانی و افزایش آگاهی کاربران تهیه می‌شود و توصیه سرمایه گذاری یا پیشنهاد خرید و فروش محسوب نمی‌شود.

نظرات (0 نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار لحظه‌ای

مشاهده همه