پرش به محتوا
زوم ارز

جکسون پالمر: رمز ارز راه کلاهبرداری را هموار می‌کند

۲۳خرداد۱۴۰۱ 4 سال پیش نویسنده: تیم خبری
هم‌بنیان‌گذار دوج کوین: صحبت از ایلان ماسک، ارزشش را نداشت

جکسون پالمر: رمز ارز راه کلاهبرداری را هموار می‌کند

به گزارش زوم ارز، هم‌بنیان‌گذار دوج کوین، جکسون پالمر، در مصاحبه‌ی اخیر با The Project گفت که ارزهای دیجیتال راه را برای کلاهبرداران هموار می‌کنند.

هرچند، این توسعه دهنده‌ی نرم افزار استرالیایی، نخواست با ادعای اینکه خود رمز ارز کلاهبرداری به شمار می‌رود، پا را فراتر بگذارد.

پالمر خاطر نشان کرد که وی باور داشت که رمز ارز تنها یک شوخی بیش نیست، بنابراین، وی هیچ ارز دیجیتالی را حفظ نکرد. وی، مدتی کوتاه پس از اینکه از جامعه‌ی رمز ارز ناامید شد، از پروژه‌ی دوج کوین پا پس کشید.

این توسعه دهنده‌ی نرم افزار اعتراف کرد که وی از اینکه از طریق دوج کوین به ثروت دست نیافته است خوشحال است. پالمر گفت که معمولا، میلیونرهای رمز ارزی بی توجه به این موضوع که بقیه‌ی افراد در حال از دست دادن پول خود هستند، عینک‌هایی سرخ رنگ به چشم دارند.

همانطور که توسط U.today گزارش شد، اخیرا پالمر، پس از بحث و جدل با ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا، سر تیتر اخبار را به خود اختصاص داد.

هم‌بنیان‌گذار دوج کوین، بارها این میلیاردر را به عنوان کلاهبردار خطاب کرد.

طی مصاحبه‌ی اخیر، پالمر از سلبریتی‌هایی که رمز ارزها و پلتفرم‌های معاملاتی رمز ارز را تبلیغ می‌کنند نیز انتقاد کرد. وی ادعا کرد که هرکسی قیمتی دارد.

در حالی که مردم معمولا از طریق سهام نیز، پول زیادی را از دست می‌دهند، پالمر به این امر اشاره کرد که بر این بازارها نظارت و قوانین سخت و قابل اعتمادی وجود دارد.

بزرگترین میم کوین بازار، دوج کوین، 92 درصد نسبت به اوج تاریخی خود افت داشته است.

برای اطلاع از تمامی اخبار دنیای ارزهای دیجیتال به کانال تلگرامی ما به نشانی @Zoomarz98 بپیوندید.

منبع: U.today


سر تیتر اخبار:

اخبار مرتبط

  1. ۰۳/۱۶
    پیش بینی روند بازارهای سهام در مقابل اوراق قرضه سال 2026 2 روز پیش
  2. ۰۳/۱۶
    ارز رندر چیست؟ 2 روز پیش
  3. ۰۳/۱۶
    آغاز مسابقات «یک قدم تا فتح جهان» Toobit با جایزه 1 میلیون USDT و جام جهانی طلا 2 روز پیش
  4. ۰۳/۱۶
    صرافی تبدیل یا توبیت؟ مقایسه کامل 2 روز پیش
  5. ۰۳/۰۲
    چرا همزمان با تنش های نفتی، باید منتظر رکوردشکنی طلا باشیم؟ 2 هفته پیش
تیم خبری

فرهاد دیوی نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال در زوم ارز است و تمرکز او بر پوشش تحولات روز بازار کریپتو، اخبار پروژه‌ها و رویدادهای تاثیرگذار بر دارایی‌های دیجیتال می‌باشد. او بیش از یک سال است بازار رمزارز را دنبال می‌کند و به تازگی فعالیت خود را در حوزه تولید محتوای این حوزه آغاز کرده است. فرهاد دیوی در کنار فعالیت رسانه‌ای، دانشجوی رشته آموزش زبان انگلیسی در دانشگاه فرهنگیان است و در نگارش مطالب تلاش می‌کند با اتکا به منابع معتبر و لحن شفاف، اطلاعات را بدون بزرگ نمایی یا القای قطعیت در اختیار کاربران قرار دهد. محتوای منتشر شده توسط فرهاد دیوی صرفا جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد و توصیه سرمایه گذاری یا پیشنهاد خرید و فروش محسوب نمی‌شود.

نظرات (0 نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار لحظه‌ای

مشاهده همه