پرش به محتوا
زوم ارز

نهنگ‌های بزرگ، 3.5 میلیون اتریوم خریداری کرده‌اند

۲۸مهر۱۴۰۱ 4 سال پیش نویسنده: تیم خبری
نهنگ‌های بزرگ، 3.5 میلیون اتریوم خریداری کرده‌اند

نهنگ‌های بزرگ، 3.5 میلیون اتریوم خریداری کرده‌اند

موجودی نهنگ‌های میلیاردر اتریوم، پس از خرید 3.5 میلیون کوین از روز 11 سپتامبر، به اوج تاریخی جدیدی رسیده است.

به گزارش زوم ارز، نهنگ‌های اتریوم به انباشت دومین رمز ارز بزرگ بازار از حیث ارزش کل، ادامه داده‌اند. داده‌های ارائه شده توسط Santiment نشان می‌دهند که از روز 11 سپتامبر، آدرس‌های نهنگ‌های اتریوم که حداقل 1 میلیون اتریوم هولد می‌کنند، 3.5 میلیون کوین بیشتر خریداری کرده‌اند.

طی دوره زمانی آغاز شده از مرج، این افزایش، منجر به رشد 14 درصدی موجودی اتریوم نهنگ‌های میلیاردر شده است. همچنین، این خرید منجر به رساندن موجودی حدود 132 نهنگی که شرایطی مشابه شرایط مذکور دارند به اوج تاریخی 28.55 میلیون اتریوم، که معادل حدود 36 میلیارد دلار می‌شود، شد،.

در نقطه مقابل، بنا به داده‌های پیشین پلتفرم Santiment، کوسه‌ها و نهنگ‌های اتریوم، گروه سرمایه گذارانی که از 100 تا 1 میلیون اتریوم هولد می‌کنند، در حال فروش موجودی اتریوم خود بوده‌اند. به ویژه، روند توزیع مجدد، مدتی کوتاه پس از انتقال بلاکچین اتریوم به مکانیزم اجماع گواه کار رخ داد.

علی‌رغم فعالیت نهنگ‌ها و پویایی بلاکچین که به دنبال مرج رخ داده‌اند، قیمت اتریوم به حفظ روند نزولی خود ادامه داده است. با توجه به داده‌های سایت Coingecko، طی ماه گذشته، اتریوم حدود 6.5 درصد افت را تجربه کرده است. در حال حاضر، اتریوم با افتی 0.4 درصدی در شبانه روز گذشته، در سطح قیمت حدود 1290 دلار معامله می‌شود.

هرچند، تحلیل‌گران خوش‌بین اشاره کرده‌اند که قیمت اتریوم، با بازگشت برخی نهنگ‌ها به روند انباشت، افزایش خواهد یافت. به طور مشابه، آن‌ها اذعان داشتند که نشانه‌های مثبت در عملکرد شبکه در تولید کارمزد باقی مانده‌اند.

منبع: U.today


سر تیتر اخبار:

اخبار مرتبط

  1. ۰۳/۲۳
    تحلیل نتایج فوتبال جام جهانی ۲۰۲۶ | فانتزی توبیت 5 ساعت پیش
  2. ۰۳/۲۳
    Toobit برای دومین سال متوالی برنده جایزه پلتفرم برتر مشتقات دارایی دیجیتال Hedgeweek شد 6 ساعت پیش
  3. ۰۳/۲۳
    آموزش کامل بازار پیش بینی (Toobit Prediction) + ثبت نام در صرافی توبیت 6 ساعت پیش
  4. ۰۳/۲۳
    معاملات کپی‌ترید بدون لغزش قیمت برای 150 جفت‌ارز معاملاتی 6 ساعت پیش
  5. ۰۳/۲۳
    راه‌اندازی بازار پیش‌بینی Toobit برای معاملات مبتنی بر رویداد 6 ساعت پیش
تیم خبری

فرهاد دیوی نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال در زوم ارز است و تمرکز او بر پوشش تحولات روز بازار کریپتو، اخبار پروژه‌ها و رویدادهای تاثیرگذار بر دارایی‌های دیجیتال می‌باشد. او بیش از یک سال است بازار رمزارز را دنبال می‌کند و به تازگی فعالیت خود را در حوزه تولید محتوای این حوزه آغاز کرده است. فرهاد دیوی در کنار فعالیت رسانه‌ای، دانشجوی رشته آموزش زبان انگلیسی در دانشگاه فرهنگیان است و در نگارش مطالب تلاش می‌کند با اتکا به منابع معتبر و لحن شفاف، اطلاعات را بدون بزرگ نمایی یا القای قطعیت در اختیار کاربران قرار دهد. محتوای منتشر شده توسط فرهاد دیوی صرفا جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد و توصیه سرمایه گذاری یا پیشنهاد خرید و فروش محسوب نمی‌شود.

نظرات (0 نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار لحظه‌ای

مشاهده همه