پرش به محتوا
زوم ارز

کلاهبرداران، توکن THE راه اندازی کردند

۲۶مهر۱۴۰۱ 4 سال پیش نویسنده: تیم خبری
کلاهبرداران، توکن THE راه اندازی کردند

کلاهبرداران، توکن THE راه اندازی کردند

محققین موسسه‌ی PeckShield دریافتند که ممکن است برخی از توکن‌های THE، با قراردادهای هانی پات ارتباط داشته باشند.

در ادامه، مشکل توکن الهام گرفته شده از خالق اتریوم و دلیل خطرناک بودن آن برای مشتریان خرد را بررسی خواهیم کرد.

به گزارش زوم ارز، در روز 14 اکتبر سال 2022، توکن THE، میم کوین جدید، در پاسخ به پیشنهاد ویتالیک بوترین ایجاد شد. خالق اتریوم در توییتی به این موضوع اشاره کرد که چرا این نام و برچسب جذاب هنوز رایگان است.

بلافاصله پس از این توییت، یک قرارداد توکن میم بر روی اتریوم راه اندازی شد. 100 میلیون THE معادل ده درصد از ذخایر این میم کوین، بلافاصله به آدرس ویتالیک منتقل شد.

طی دو روز پس از راه اندازی، این توکن مانند هر میم کوین دیگری در حال پامپ شدن بود. هرچند، کارشناسان سرویس PeckShield، فاش کردند که در واقع برخی از قراردادهای مرتبط با ذخایر THE، هانی پات هستند؛ در این پروتکل‌ها، کاربران تنها می‌توانند نقدینگی تزریق کنند اما، امکان برداشت وجود ندارد.

تاکنون، توکن THE در صرافی متمرکز MEXC Global لیست شده است.

در حال حاضر، گروه‌های انگلیسی و چینی با عنوان همین میم کوین در تلگرام، به شدت در حال تبلیغ توکن THE هستند. این گروه‌ها تنها آمار خرید THE را ارائه می‌دهند.

همچنین، یک ویدیوی دیپ فیک در پلتفرم تیک تاک در حال انتشار است که نشان می‌دهد ویتالیک بوترین، پروتکل THE و توکن آن را تبلیغ می‌کند. هرچند، ویتالیک چنین سخنانی را نگفته است.

منبع: U.today


سر تیتر اخبار:

اخبار مرتبط

  1. ۰۳/۲۳
    تحلیل نتایج فوتبال جام جهانی ۲۰۲۶ | فانتزی توبیت 5 ساعت پیش
  2. ۰۳/۲۳
    Toobit برای دومین سال متوالی برنده جایزه پلتفرم برتر مشتقات دارایی دیجیتال Hedgeweek شد 5 ساعت پیش
  3. ۰۳/۲۳
    آموزش کامل بازار پیش بینی (Toobit Prediction) + ثبت نام در صرافی توبیت 5 ساعت پیش
  4. ۰۳/۲۳
    معاملات کپی‌ترید بدون لغزش قیمت برای 150 جفت‌ارز معاملاتی 5 ساعت پیش
  5. ۰۳/۲۳
    راه‌اندازی بازار پیش‌بینی Toobit برای معاملات مبتنی بر رویداد 5 ساعت پیش
تیم خبری

فرهاد دیوی نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال در زوم ارز است و تمرکز او بر پوشش تحولات روز بازار کریپتو، اخبار پروژه‌ها و رویدادهای تاثیرگذار بر دارایی‌های دیجیتال می‌باشد. او بیش از یک سال است بازار رمزارز را دنبال می‌کند و به تازگی فعالیت خود را در حوزه تولید محتوای این حوزه آغاز کرده است. فرهاد دیوی در کنار فعالیت رسانه‌ای، دانشجوی رشته آموزش زبان انگلیسی در دانشگاه فرهنگیان است و در نگارش مطالب تلاش می‌کند با اتکا به منابع معتبر و لحن شفاف، اطلاعات را بدون بزرگ نمایی یا القای قطعیت در اختیار کاربران قرار دهد. محتوای منتشر شده توسط فرهاد دیوی صرفا جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد و توصیه سرمایه گذاری یا پیشنهاد خرید و فروش محسوب نمی‌شود.

نظرات (0 نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار لحظه‌ای

مشاهده همه