پرش به محتوا
زوم ارز

بنکمن-فراید، اعضای خانواده‌ی وی و مقامات سابق FTX احضار شدند

۲۶بهمن۱۴۰۱ 3 سال پیش نویسنده: تیم خبری
یک صندوق دیگر پس از فروپاشی FTX تعطیل شد

بنکمن-فراید، اعضای خانواده‌ی وی و مقامات سابق FTX احضار شدند

به گزارش زوم ارز و بنا به سند دادگاهی در روز سه‌شنبه سم بنکمن-فراید، مدیرعامل سابق FTX، جوزف بنکمن، پدر وی و اعضای خانواده‌ی این فرد به‌عنوان بخشی از روند ورشکستگی FTX احضاریه دریافت کردند. مقامات سابق FTX و Alameda Research از جمله کارولین الیسون، گری وانگ و نشاد سینگ نیز احضار شدند.

بنا به اسناد دادگاهی در دادگاه ورشکستگی آمریکا در منطقه دلاوار، بدهکاران FTX از همه افراد می‌خواهند تا با توجه به داده‌های ارائه شده در دادگاه حاضر شوند و اسناد مربوطه را مطابق اطلاعات مشخص شده در احضاریه، ارائه دهند.

جوزف بنکمن، کارولین الیسون، گری ونگ و نشاد سینگ یا نمایندگان آن‌ها باید در روز 16 فوریه تعدادی از اسناد را ارائه دهند. این احضاریه‌ها بر ارقام مشکوک خرج شده توسط مقامات FTX از جمله 16.7 میلیون دلار صرف شده در ملکی در باهاما توسط والدین بنکمن-فراید و ساختمانی در واشنگتن دی سی که توسط سازمان وکالتGuarding Against Pandemics متعلق به برادران بنکمن-فراید خریداری شد، تمرکز دارد.

هفته گذشته، صرافی رمز ارزی ورشکسته‌ی FTX تاییدیه دادگاه را دریافت کرد تا مدیرعامل سابق FTX و بقیه‌ی مدیران سابق آن را احضار کند.

سم بنکمن-فراید اتهامات فریب کاربران جهت سو استفاده از دارایی آن‌ها و استفاده از آن‌ها برای انجام معاملات در Alameda Research و هزینه‌های شخصی را رد کرده است. هرچند، الیسون، مدیرعامل سابق Alameda Research و ونگ، هم‌بنیان‌گذار FTX، به کلاهبرداری اعتراف کرده‌اند و با دادستان‌های فدرال در حال همکاری هستند.

در همین حال، یکی از قضات به سم بنکمن-فراید دستور داد تا از VPN جهت دسترسی به اینترنت استفاده نکند. این دستور پس از ادعای از دادستان‌ها مبنی بر اینکه وی از VPN جهت دسترسی به اینترنت و ابزارهای ارتباطی استفاده می‌کند، صادر شد.

🟢زوم ارزی عزیز شما می توانید قیمت لحظه ای ارز های دیجیتال 📈 را در پایگاه خبری زوم ارز مشاهده نمایید🟢

منبع: CoinGape


سر تیتر اخبار:

اخبار مرتبط

  1. ۰۴/۰۹
    بهترین صرافی های جایگزین انتقال دارایی CoinEx | فرصت ویژه کارمزد صفر 6 روز پیش
  2. ۰۴/۰۹
    Toobit معاملات اسپات بدون کارمزد را راه‌اندازی کرد 6 روز پیش
  3. ۰۴/۰۹
    مروری بر عملکرد Toobit در نیمه نخست سال 2026: TradFi، فیوچرز و ارتقاهای معاملاتی مبتنی بر هوش مصنوعی 6 روز پیش
  4. ۰۴/۰۹
    معرفی بهترین صرافی با کارمزد صفر در بازار اسپات | کارمزد معاملات اسپات 6 روز پیش
  5. ۰۴/۰۵
    چرا کوینکس به دور زدن تحریم‌های ایران متهم شد؟ 1 هفته پیش
تیم خبری

فرهاد دیوی نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال در زوم ارز است و تمرکز او بر پوشش تحولات روز بازار کریپتو، اخبار پروژه‌ها و رویدادهای تاثیرگذار بر دارایی‌های دیجیتال می‌باشد. او بیش از یک سال است بازار رمزارز را دنبال می‌کند و به تازگی فعالیت خود را در حوزه تولید محتوای این حوزه آغاز کرده است. فرهاد دیوی در کنار فعالیت رسانه‌ای، دانشجوی رشته آموزش زبان انگلیسی در دانشگاه فرهنگیان است و در نگارش مطالب تلاش می‌کند با اتکا به منابع معتبر و لحن شفاف، اطلاعات را بدون بزرگ نمایی یا القای قطعیت در اختیار کاربران قرار دهد. محتوای منتشر شده توسط فرهاد دیوی صرفا جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد و توصیه سرمایه گذاری یا پیشنهاد خرید و فروش محسوب نمی‌شود.

نظرات (0 نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار لحظه‌ای

مشاهده همه