پرش به محتوا
Ad

بنیان‌گذار سولانا با طرفدار اتریوم وارد بحث شد

انتشار:
بنیان‌گذار سولانا با طرفدار اتریوم وارد بحث شد

بنیان‌گذار سولانا با طرفدار اتریوم وارد بحث شد

یاکوونکو در بحث توییتری اخیر، اعتبار خنثی و جنبه‌های اساسی اتریوم را زیر سوال برد.

به گزارش زوم ارز، آناتولی یاکوونکو، بنیان‌گذار سولانا، ادعا کرده است که اتریوم، دومین رمز ارز بزرگ جهان، فاقد اعتبار خنثی و جنبه‌های اساسی مورد نیاز برای محسوب شدن به عنوان پلتفرم بلاکچین لایه1 قابل اعتماد است.

این اظهارات در پاسخ به توییتی از سوی ابدل باکتا، کسی که سولانا را برای مدیریت، تمرکزگرایی و سخت‌افزار مورد نیاز رده‌بالای آن مورد انتقاد قرار داد، مطرح شد.

به نظر می‌رسد که انتقاد یاکوونکو آمیخته به کنایه باشد؛ چرا که پاسخ وی تقریبا توییت اولیه‌ی باکتا را بازتاب می‌کند. وی اذعان کرد که استخراج ارزش اتریوم بسیار زیاد است و در هماهنگی با جایگاه سولانا شکست خورده است.

یاکوونکو در توییت دیگری از سولانا دفاع کرد و گفت که مدیریت این پروژه تفاوت خاصی با مدیریت اتریوم ندارد؛ چرا که هر دوی آن‌ها منبع باز بوده و می‌توانند توسط تمامی افراد فورک شوند و به جهت مد نظر هدایت شوند.

همچنین، وی نگرانی‌های پیرامون پیش‌نیازهای سخت‌افزاری سولانا را بی‌مورد دانست و گفت که اگر این موضوع یک معضل اساسی محسوب میشد، تعداد نُدهای کامل بر روی شبکه بسیار کمتر بود.

این بحث علنی واکنش‌های گوناگونی را از جامعه رمز ارزی دریافت کرد؛ برخی از کاربران از موضع یاکوونکو حمایت کردند، در حالی که بقیه وی را به فراهم آوردن شرایط برای تمسخر اتریوم و ورود به بحثی بیهوده متهم کردند.

نبرد میان طرفداران سولانا و اتریوم بر رقابت فعلی میان پلتفرم‌های بلاکچینی تاکید دارد.

🟢زوم ارزی عزیز شما می توانید قیمت لحظه ای ارز های دیجیتال 📈 را در پایگاه خبری زوم ارز مشاهده نمایید🟢 

Source: https://u.today/solana-co-founder-claps-back-at-ethereum-fan


سر تیتر اخبار:

تاریخ انتشار:

این خبر صرفاً جنبهٔ اطلاع‌رسانی دارد و توصیهٔ سرمایه‌گذاری نیست؛ معامله در بازارهای مالی با ریسک از دست رفتن سرمایه همراه است. برخی لینک‌های این صفحه لینک همکاری (افیلیت) هستند.

  1. استارکنت گزینه تبدیل شدن به لایه یک مستقل را بررسی می کند
  2. استراتژی با خرید ۲۵۰ بیت کوین به ۸۴۸٬۲۵۰ سکه رسید
  3. هیات ثبات مالی نسبت به ریسک فراملی استیبل کوین ها هشدار داد
  4. بانک جئونبوک کره جنوبی وام بیت کوین محور را آغاز کرد
  5. فرانسه گزارش دهی کیف پول کریپتویی بالای ۱۰۰ هزار یورو را تصویب کرد
  6. انتقال ۴٬۳۹۳ ETH از کیف های مرتبط با بنیاد اتریوم به کریکن

دربارهٔ نویسنده

فرهاد دیوی نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال در زوم ارز است و تمرکز او بر پوشش تحولات روز بازار کریپتو، اخبار پروژه‌ها و رویدادهای تاثیرگذار بر دارایی‌های دیجیتال می‌باشد. او بیش از یک سال است بازار رمزارز را دنبال می‌کند و به تازگی فعالیت خود… ادامه در صفحهٔ نویسنده ←

نظرات (۰ نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای ضروری با * مشخص شده‌اند.

100 دلار پاداش ثبت‌نام ویژه کاربران جدید · جشنوارهٔ پاییزی ثبت‌نام←