پرش به محتوا
Ad

کراکن برای دومین بار ژاپن را ترک کرد

انتشار:
کراکن برای دومین بار ژاپن را ترک کرد

کراکن برای دومین بار ژاپن را ترک کرد

به گزارش زوم ارز، کراکن برای دومین بار ژاپن را ترک کرد و دلیل آن را بازار ضعیف ارزهای دیجیتال دانست. صرافی ارز دیجیتال اعلام کرد که از 31 ژانویه از آژانس خدمات مالی ژاپن به عنوان اپراتور صرافی ارزهای دیجیتال خارج می‌شود.

صرافی جهانی ارزدیجیتال کراکن تصمیم گرفت برای دومین بار فعالیت خود را در ژاپن متوقف کند و دلیل آن فشار بر منابع خود در میان بازار ضعیف ارزهای دیجیتال است. کراکن در یک پست وبلاگی در 28 دسامبر گفت که تصمیم گرفته است فعالیت خود را در ژاپن متوقف کند و تا 31 ژانویه 2023 از آژانس خدمات مالی خارج شود، که به گفته او بخشی از تلاش‌ها برای اولویت بندی منابع و سرمایه گذاری است، و بیان کرد: “شرایط کنونی بازار در ژاپن در ترکیب با بازار ضعیف ارز دیجیتال در سطح جهانی به این معنی است که منابع مورد نیاز برای رشد بیشتر کسب و کار ما در ژاپن در حال حاضر توجیه‌پذیر نیست.”

در نتیجه، کراکن دیگر از طریق Payward Asia به کاربران ژاپن خدمات نخواهد داد. صرافی ژاپنی کراکن توسط شرکت تابعه آن Payward Asia Inc اداره می‌شود. همین شرکت تابعه از سال 2014 تا 2018 در ژاپن فعالیت می‌کرد، قبل از اینکه در آپریل 2018 خارج شود تا بتواند بهتر منابع خود را بر روی رشد در مناطق جغرافیایی دیگر متمرکز کند.

در اکتبر 2020، این شرکت فرعی تصمیم گرفت تا با یک دفتر مرکزی در توکیو راه اندازی مجدد کند و معاملات نقدی پنج دارایی اصلی را با برنامه‌هایی برای توسعه ارائه دهد. تکرار دوم اکنون به پایان رسیده است و کراکن متعهد می‌شود که به همه کاربران آسیب دیده اجازه می‌دهد حداکثر تا 31 ژانویه وجوه خود را از صرافی برداشت کنند.

🟢زوم ارزی عزیز شما می توانید قیمت لحظه ای ارز های دیجیتال 📈 را در پایگاه خبری زوم ارز مشاهده نمایید🟢

منبع: Cointelegraph 


سر تیتر اخبار:

تاریخ انتشار:

این خبر صرفاً جنبهٔ اطلاع‌رسانی دارد و توصیهٔ سرمایه‌گذاری نیست؛ معامله در بازارهای مالی با ریسک از دست رفتن سرمایه همراه است. برخی لینک‌های این صفحه لینک همکاری (افیلیت) هستند.

  1. آپتوس استخر تراکنش رمزگذاری شده را روی شبکه اصلی فعال کرد
  2. لیکویید شدن سندیسک در کریپتو از ریپل پیشی گرفت
  3. بیت کوین با تشدید تنش های خاورمیانه ۲٫۲ درصد افت کرد
  4. بیت کوین با خروج ۶۸۱ میلیون دلاری از ETF بالای ۸۴ هزار دلار ماند
  5. استارکنت گزینه تبدیل شدن به لایه یک مستقل را بررسی می کند
  6. استراتژی با خرید ۲۵۰ بیت کوین به ۸۴۸٬۲۵۰ سکه رسید

دربارهٔ نویسنده

فرهاد دیوی نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال در زوم ارز است و تمرکز او بر پوشش تحولات روز بازار کریپتو، اخبار پروژه‌ها و رویدادهای تاثیرگذار بر دارایی‌های دیجیتال می‌باشد. او بیش از یک سال است بازار رمزارز را دنبال می‌کند و به تازگی فعالیت خود… ادامه در صفحهٔ نویسنده ←

نظرات (۰ نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای ضروری با * مشخص شده‌اند.

100 دلار پاداش ثبت‌نام ویژه کاربران جدید · جشنوارهٔ پاییزی ثبت‌نام←