پرش به محتوا
زوم ارز

دزدیده شدن اطلاعات کاربران رابین هود

۱۹آبان۱۴۰۰ 5 سال پیش نویسنده: دبیر خبری
دزدیده شدن اطلاعات کاربران رابین هود

دزدیده شدن اطلاعات کاربران رابین هود

به گزارش زوم ارز، اپلیکیشن رابین هود که یک برنامه موبایلی است اعلامیه ای را در وبلاگ خود منتشر کرد مبنی بر اینکه چهارشنبه گذشته یعنی 3 نوامبر با یک نقض امنیتی مواجه شده و این موضوع بیش از 7 میلیون کاربر آن را تحت تأثیر قرار داده است و در بیانیه آنها آمده است که این حمله مهار شده و تحقیقات نشان می‌دهد که هیچگونه نفوذی بر داده های مالی، دارایی های دیجیتال و یا شماره های تأمین اجتماعی صورت نگرفته است.

حمله سایبری زمانی شروع شد که یک شخص ثالث و تبهکار حساب کارمند پشتیبانی رابین هود را از طریق تلفن دستکاری کرد و با استفاده از تاکتیک های مهندسی اجتماعی، به سیستم های مختلف پشتیبانی مشتری و پایگاه های داده مشتری دسترسی غیرمجاز بدست آورد و کلاهبردار یک پنل داده شامل آدرس ایمیل پنج میلیون نفر و نام کامل دو میلیون نفر دیگر را در یک مجموعه متفاوت دانلود کرد.

مدیر ارشد امنیت پلتفرم رابین هود جناب کالب سیما گفت:
به عنوان یک شرکت که امنیت اولین اولویت آنهاست، ما به مشتریان خود مدیون هستیم که شفاف باشیم و با صداقت عمل کنیم و پس از بررسی دقیق، اطلاع رسانی به کل جامعه رابین هود در مورد این نقص امنیتی، کار درستی است.

تیم امنیت اطلاعات رابین هود فاش کرد که پس از اینکه این کلاهبردار اطلاعات کاربران را بدست آورد بیانیه ای ارسال کرد و خواستار اخاذی از کاربران شد و رابین هود تأیید نکرد که آیا به این فرد باجی پرداخت کرده‌اند یا خیر اما با مقامات مجری قانون تماس گرفتند.

بنظر  شما چنین کلاهبرداری ای در صرافی های ایرانی نیز رخ داده است؟

برای اطلاع از تمامی اخبار دنیای ارز دیجیتال به کانال تلگرامی ما به نشانی @zoomarz98 بپیوندید.

منبع:  U.Today


بیشتر بخوانید:

اخبار مرتبط

  1. ۰۴/۰۹
    بهترین صرافی های جایگزین انتقال دارایی CoinEx | فرصت ویژه کارمزد صفر 6 روز پیش
  2. ۰۴/۰۹
    Toobit معاملات اسپات بدون کارمزد را راه‌اندازی کرد 6 روز پیش
  3. ۰۴/۰۹
    مروری بر عملکرد Toobit در نیمه نخست سال 2026: TradFi، فیوچرز و ارتقاهای معاملاتی مبتنی بر هوش مصنوعی 6 روز پیش
  4. ۰۴/۰۹
    معرفی بهترین صرافی با کارمزد صفر در بازار اسپات | کارمزد معاملات اسپات 6 روز پیش
  5. ۰۴/۰۵
    چرا کوینکس به دور زدن تحریم‌های ایران متهم شد؟ 1 هفته پیش
دبیر خبری

امیرعلی فرجی نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال در زوم ارز است و بیش از دو سال تجربه فعالیت در بازار کریپتو دارد. تمرکز او بر پوشش تحولات روز بازار، اطلاعیه‌های پروژه‌های بلاکچینی و رویدادهای اثرگذار بر دارایی‌های دیجیتال است. او دانشجوی رشته آموزش زبان انگلیسی در دانشگاه فرهنگیان است و در تولید محتوا تلاش می‌کند با بررسی منابع معتبر خارجی و داخلی، اخبار را با دقت و بی طرفی در اختیار مخاطبان فارسی زبان قرار دهد. پرهیز از بزرگ نمایی و ارائه اطلاعات مبتنی بر داده‌های رسمی از اصول حرفه‌ای او در نگارش مطالب است. مقالات منتشر شده توسط امیرعلی فرجی صرفا با هدف اطلاع رسانی و افزایش آگاهی کاربران تهیه می‌شود و توصیه سرمایه گذاری یا پیشنهاد خرید و فروش محسوب نمی‌شود.

نظرات (0 نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار لحظه‌ای

مشاهده همه