پرش به محتوا
زوم ارز

پایان پشتیبانی OpenEthereum در شرف به‌روزرسانی مرج

۴خرداد۱۴۰۱ 4 سال پیش نویسنده: تیم خبری
پایان پشتیبانی OpenEthereum در شرف به‌روزرسانی مرج

پایان پشتیبانی OpenEthereum در شرف به‌روزرسانی مرج

به گزارش زوم ارز، یکی از محبوب‌ترین کلاینت‌های اتریوم، OpenEthereum، به پشتیبانی از نرم افزار خود در حوالی آماده شدن برای ارتقا مرج اتریوم، پایان داد.

اوپن اتریوم کلاینت یا نرم افزار استفاده شده جهت تعامل با شبکه‌ی اتریوم ایجاد می‌کند، که به هرکسی اجازه می‌دهد تا یک نود اتریوم با هدف استخراج این رمز ارز، ایجاد کند.

در یک رشته توییت، تیم اوپن اتریوم توضیح داد که با نزدیک شدن به مرج و افزایش سختی مدیریت پایه کد قدیمی، حال زمان خوبی برای پایان دادن به پشتیبانی است.

قبلا این پروژه تحت مالکیت کمپانی زیرساخت بلاکچین Parity Technologies بود، که بعدا، در ماه دسامبر 2019، مالکیت آن به سازمان خودمختار غیرمتمرکز اوپن اتریوم انتقال یافت. در آن زمان، Parity نوشت آن‌ها خواستار اطمینان از نگهداری و ادامه‌ی فعالیت پایه کد، تا زمانی که در نگاه جامعه کاربردی باشد، بوده‌اند.

مرج، نام به‌روزرسانی برنامه ریزی شده برای بلاکچین اتریوم است، که بیکن چین گواه سهام فعلی، که دسامبر 2020 راه اندازی شد را به شبکه اصلی گواه کار، که تراکنش‌ها را روی این شبکه تایید اعتبار می‌کند، انتقال می‌دهد.

این به‌روزرسانی برنامه ریزی شده، از زمانی که اولین بار پیشنهاد شد، یعنی سال 2016، با تاخیرهای متعددی مواجه شده است؛ در ابتدا این به‌روزرسانی برای عرضه در سال 2019 برنامه ریزی شده بود. بعدا این باور پدید آمد که مرج در میانه‌ی سال 2022 رخ خواهد داد، اما در ماه آپریل دوباره با تاخیر مواجه شد.

بنا به سخن توسعه دهنده‌ی شبکه آزمایشی مرج، اگر همه چیز مطابق برنامه پیش رود، این به‌روزرسانی آگوست 2022 رخ خواهد داد.

برای اطلاع از تمامی اخبار دنیای ارزهای دیجیتال به کانال تلگرامی ما به نشانی @Zoomarz98 بپیوندید.

منبع: Cointelegraph


سر تیتر اخبار:

اخبار مرتبط

  1. ۰۳/۱۶
    پیش بینی روند بازارهای سهام در مقابل اوراق قرضه سال 2026 3 روز پیش
  2. ۰۳/۱۶
    ارز رندر چیست؟ 3 روز پیش
  3. ۰۳/۱۶
    آغاز مسابقات «یک قدم تا فتح جهان» Toobit با جایزه 1 میلیون USDT و جام جهانی طلا 3 روز پیش
  4. ۰۳/۱۶
    صرافی تبدیل یا توبیت؟ مقایسه کامل 3 روز پیش
  5. ۰۳/۰۲
    چرا همزمان با تنش های نفتی، باید منتظر رکوردشکنی طلا باشیم؟ 2 هفته پیش
تیم خبری

فرهاد دیوی نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال در زوم ارز است و تمرکز او بر پوشش تحولات روز بازار کریپتو، اخبار پروژه‌ها و رویدادهای تاثیرگذار بر دارایی‌های دیجیتال می‌باشد. او بیش از یک سال است بازار رمزارز را دنبال می‌کند و به تازگی فعالیت خود را در حوزه تولید محتوای این حوزه آغاز کرده است. فرهاد دیوی در کنار فعالیت رسانه‌ای، دانشجوی رشته آموزش زبان انگلیسی در دانشگاه فرهنگیان است و در نگارش مطالب تلاش می‌کند با اتکا به منابع معتبر و لحن شفاف، اطلاعات را بدون بزرگ نمایی یا القای قطعیت در اختیار کاربران قرار دهد. محتوای منتشر شده توسط فرهاد دیوی صرفا جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد و توصیه سرمایه گذاری یا پیشنهاد خرید و فروش محسوب نمی‌شود.

نظرات (0 نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار لحظه‌ای

مشاهده همه