پرش به محتوا
زوم ارز

هاسکینسون به شدت از وضعیت ربات‌های توییتر ناراضی است

۱۴مهر۱۴۰۱ 4 سال پیش نویسنده: تیم خبری
هاسکینسون به شدت از وضعیت ربات‌های توییتر ناراضی است

هاسکینسون به شدت از وضعیت ربات‌های توییتر ناراضی است

چارلز هاسکینسون، مدتی کوتاه پس از اینکه وی از یکی از کارکنان تیم توییتر پیامی دریافت کرد، با یک پست عجیب دنبال کنندگان خود را غافلگیر کرد. این پیام گفت که حسابی که وی یا یکی از طرفداران وی گزارش داده است، سیاست‌های این پلتفرم را نقض نکرده است. مشکل اینجاست که حساب گزارش شده، خود را به جای ویتالیک بوترین جا می‌زند و کلاهبرداری رمز ارز تبلیغ می‌کند.

به گزارش زوم ارز، هم‌بنیان‌گذار کاردانو و IOHK به پست وی افزود و گفت که وی نمی‌تواند صبر کند ایلان ماسک این پلتفرم شبکه اجتماعی را تصاحب کند و کسی که مسئولیت کنترل ربات‌های رقت انگیز را بر عهده دارد، را برکنار کند. همچنین، وی اذعان داشت که وی امیدوار است که این شخص، دیگر هرگز در حوزه فناوری فعالیتی نداشته باشد.

این واکنش از سوی این توسعه دهنده قابل درک است؛ چرا که گاهی اوقات، تعداد ربات‌ها یا حساب‌های فیک زیر پست‌های اینفلوئنسرها، بیش از 90 درصد از مجموع تعداد واکنش‌ها یا دیدگاه‌ها پیرامون یک ماجرا را در دست دارند.

پیش‌تر، ایلان ماسک اذعان داشته است که تقریبا هر دیدگاهی که وی می‌بیند، توسط یک ربات، صفحه‌ی فیک یا کسی که خود را جای یکی از اینفلوئنسرهای محبوب رمز ارز جا می‌زند، نوشته شده است. بنا به گزارشات، چند ماه پیش میزان بالای ربات‌ها روی این پلتفرم، دلیل اصلی ماسک جهت کنار کشیدن از معامله‌ی خرید توییتر بوده است.

اخیرا، نظر ماسک برگشت و تصمیم گرفت به معامله‌ی خرید توییتر چراغ سبز نشان دهد و توافق کرد که سهام را به قیمت 54.2 دلار خریداری کند. مجموع حجم این سهام حدود 42 میلیارد دلار خواهد شد. با توجه به بزرگی این پلتفرم، ماسک به کمک مالی از سوی مدیرعاملان شرکت‌های بزرگ از جمله بایننس، نیاز خواهد داشت.

منبع: U.today


سر تیتر اخبار:

اخبار مرتبط

  1. ۰۳/۱۶
    پیش بینی روند بازارهای سهام در مقابل اوراق قرضه سال 2026 2 روز پیش
  2. ۰۳/۱۶
    ارز رندر چیست؟ 2 روز پیش
  3. ۰۳/۱۶
    آغاز مسابقات «یک قدم تا فتح جهان» Toobit با جایزه 1 میلیون USDT و جام جهانی طلا 2 روز پیش
  4. ۰۳/۱۶
    صرافی تبدیل یا توبیت؟ مقایسه کامل 2 روز پیش
  5. ۰۳/۰۲
    چرا همزمان با تنش های نفتی، باید منتظر رکوردشکنی طلا باشیم؟ 2 هفته پیش
تیم خبری

فرهاد دیوی نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال در زوم ارز است و تمرکز او بر پوشش تحولات روز بازار کریپتو، اخبار پروژه‌ها و رویدادهای تاثیرگذار بر دارایی‌های دیجیتال می‌باشد. او بیش از یک سال است بازار رمزارز را دنبال می‌کند و به تازگی فعالیت خود را در حوزه تولید محتوای این حوزه آغاز کرده است. فرهاد دیوی در کنار فعالیت رسانه‌ای، دانشجوی رشته آموزش زبان انگلیسی در دانشگاه فرهنگیان است و در نگارش مطالب تلاش می‌کند با اتکا به منابع معتبر و لحن شفاف، اطلاعات را بدون بزرگ نمایی یا القای قطعیت در اختیار کاربران قرار دهد. محتوای منتشر شده توسط فرهاد دیوی صرفا جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد و توصیه سرمایه گذاری یا پیشنهاد خرید و فروش محسوب نمی‌شود.

نظرات (0 نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار لحظه‌ای

مشاهده همه