پرش به محتوا
زوم ارز

نیمی از پول صندوق Galois در FTX گرفتار شده است

۲۱آبان۱۴۰۱ 4 سال پیش نویسنده: تیم خبری
نیمی از پول صندوق Galois در FTX گرفتار شده است

نیمی از پول صندوق Galois در FTX گرفتار شده است

به گزارش زوم ارز و بر اساس گزارشی از Financial Times، صندوق رمز ارز Galois capital به سرمایه گذاران خود گفته است که تقریبا نیمی از دارایی این صندوق، در صرافی ارز دیجیتال ورشکسته‌ی FTX گرفتار شده است.

گزارش مذکور اعلام کرد که طی روزهای اخیر، کوین ژو، هم‌بنیان‌گذار Galois، به سرمایه گذاران خود گفت که امکان برداشت مقداری پول از این صرافی را داشته است، اما حدود نیمی از این پول، هنوز در صرافی گرفتار است.

ژو نوشت: «ما بدون توقف تلاش خواهیم کرد تا به هر وسیله‌ای، شانس خود برای بازگردانی پول موجود در این صرافی ورشکسته را افزایش دهیم.» وی افزود که اگر این صرافی، درخواست محافظت ورشکستگی ثبت کرده باشد، این صندوق به یک طلبکار از این صرافی تبدیل خواهد شد. در روز جمعه، FTX درخواست محافظت از ورشکستگی فصل 11 را ثبت کرد.

شب گذشته، Galois، یکی از بزرگترین صندوق‌های تامینی رمز ارز، در توییتی نوشت که پول زیادی در این صرافی باقی مانده است و این صندوق، از هیچ روش باهامایی‌ای برای خارج کردن پول استفاده نکرده است.

این شرکت گفت: ما متاسفیم. واقعا انتظار چنین اتفاقی را نداشتیم. انتظار وضعیت صندوق 3AC را نیز نداشتیم. ما از این اتفاقات درس‌هایی آموختیم. تلاش می‌کنیم که در موقعیت‌های بعدی، عملکرد بهتری داشته باشیم.

گزارش Financial Times اعلام کرد که تا تابستان سال جاری، Galois بیش از 200 میلیون دلار دارایی تحت مدیریت خود داشته است.

منبع: The Block


سر تیتر اخبار:

اخبار مرتبط

  1. ۱۱/۲۷
    Toobit و LALIGA پس از نشست مطبوعاتی موفق، از چشم‌انداز مشترک خود برای همکاری‌های منطقه‌ای خبر دادند 3 ماه پیش
  2. ۱۱/۲۷
    Toobit با راه‌اندازی معاملات فیوچرز سهام، پیوندی میان بازار مالی سنتی و رمزارز ایجاد می‌کند 3 ماه پیش
  3. ۱۱/۲۷
    Toobit ولنتاین را با $300,000 جایزه برای تیم‌های دو نفره جشن می‌گیرد 3 ماه پیش
  4. ۱۱/۲۷
    Toobit پس از تکمیل فوری ظرفیت فروش در سکوی پرتاب، نبرد معاملاتی 10 میلیون توکن FWX را آغاز می‌کند 3 ماه پیش
  5. ۱۱/۲۷
    رونمایی Toobit از یکپارچه‌سازی هشدارهای TradingView برای ارائه سیگنال‌های لحظه‌ای بازار 3 ماه پیش
تیم خبری

فرهاد دیوی نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال در زوم ارز است و تمرکز او بر پوشش تحولات روز بازار کریپتو، اخبار پروژه‌ها و رویدادهای تاثیرگذار بر دارایی‌های دیجیتال می‌باشد. او بیش از یک سال است بازار رمزارز را دنبال می‌کند و به تازگی فعالیت خود را در حوزه تولید محتوای این حوزه آغاز کرده است. فرهاد دیوی در کنار فعالیت رسانه‌ای، دانشجوی رشته آموزش زبان انگلیسی در دانشگاه فرهنگیان است و در نگارش مطالب تلاش می‌کند با اتکا به منابع معتبر و لحن شفاف، اطلاعات را بدون بزرگ نمایی یا القای قطعیت در اختیار کاربران قرار دهد. محتوای منتشر شده توسط فرهاد دیوی صرفا جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد و توصیه سرمایه گذاری یا پیشنهاد خرید و فروش محسوب نمی‌شود.

نظرات (0 نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار لحظه‌ای

مشاهده همه