پرش به محتوا
زوم ارز

رشد 87 درصدی پروژه هوش مصنوعی رمز ارزی Fetch.ai

۱۹آذر۱۴۰۱ 3 سال پیش نویسنده: تیم خبری
پس از شکست 3.4 دلار قیمت FET هدف گذاری می کند

رشد 87 درصدی پروژه هوش مصنوعی رمز ارزی Fetch.ai

طی این هفته، یک پروژه‌ی رمز ارزی کم سروصدا مرتبط با هوش مصنوعی با وجود راه اندازی ارتقا جدید برای کیف پول خود، حدود 87 درصد رشد را تجربه کرده است.

به گزارش زوم ارز، Fetch.ai، پلتفرمی که به دنبال گردآوری فناوری‌هایی همچون یادگیری ماشینی، هوش مصنوعی و بلاکچین است، از سطح قیمت 0.064 دلار در هفت روز پیش، به اوج هفتگی 0.12 دلار رشد پیدا کرد.

از آن زمان تاکنون این رمز ارز که از حیث ارزش کل در جایگاه 350 قرار دارد، کمی افت پیدا کرده است و حدود 0.1 دلار قیمت دارد.

هفته گذشته، Fetch.ai نسخه‌ای جدید از کیف پول خود عرضه کرد. این پروژه به سهولت بیشتر در پیام رسانی، تعامل کمتر با سرور و سرعت بارگذاری بیشتر به عنوان ویژگی‌های جدید این نسخه اشاره کرد.

با توجه به داده‌های ارائه شده توسط پروژه Fetch.ai، طی پنج روز پس از عرضه‌ی این کیف پول جدید از این پروژه، این کیف پول بیش از 10000 دانلود و بیش از 5000 کاربر هفتگی را به خود دید.

همچنین، این امکان وجود دارد که Fetch.ai از توجه ایجاد شده پیرامون هوش مصنوعی در ماه جاری بهره گرفته باشد. در روز 30 نوامبر، شرکت تحقیقات هوش مصنوعی OpenAI ربات ChatGPT، یک ربات چت هوش مصنوعی را راه اندازی کرد، نرم افزاری که به دلیل دارا بودن توانایی صحبت گسترده و مشابه به انسان، به سرعت محبوبیت یافت.

این حجم از توجه، منجر به پرداختن رسانه‌ها به این ربات چت و در کل هوش مصنوعی شد و بر اساس سخنان مدیرعامل OpenAI، خود ChatGPT در هفته اول عرضه، به بیش از یک میلیون کاربر دست یافت.

علی‌رغم رشد قیمت Fetch.ai در هفته جاری، این پروژه نسبت به اوج تاریخی خود در سپتامبر 2021 در سطح قیمت 1.17، هنوز 90 درصد افت دارد.

منبع: The Daily Hodl


سر تیتر اخبار:

اخبار مرتبط

  1. ۰۳/۱۶
    پیش بینی روند بازارهای سهام در مقابل اوراق قرضه سال 2026 2 روز پیش
  2. ۰۳/۱۶
    ارز رندر چیست؟ 2 روز پیش
  3. ۰۳/۱۶
    آغاز مسابقات «یک قدم تا فتح جهان» Toobit با جایزه 1 میلیون USDT و جام جهانی طلا 2 روز پیش
  4. ۰۳/۱۶
    صرافی تبدیل یا توبیت؟ مقایسه کامل 2 روز پیش
  5. ۰۳/۰۲
    چرا همزمان با تنش های نفتی، باید منتظر رکوردشکنی طلا باشیم؟ 2 هفته پیش
تیم خبری

فرهاد دیوی نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال در زوم ارز است و تمرکز او بر پوشش تحولات روز بازار کریپتو، اخبار پروژه‌ها و رویدادهای تاثیرگذار بر دارایی‌های دیجیتال می‌باشد. او بیش از یک سال است بازار رمزارز را دنبال می‌کند و به تازگی فعالیت خود را در حوزه تولید محتوای این حوزه آغاز کرده است. فرهاد دیوی در کنار فعالیت رسانه‌ای، دانشجوی رشته آموزش زبان انگلیسی در دانشگاه فرهنگیان است و در نگارش مطالب تلاش می‌کند با اتکا به منابع معتبر و لحن شفاف، اطلاعات را بدون بزرگ نمایی یا القای قطعیت در اختیار کاربران قرار دهد. محتوای منتشر شده توسط فرهاد دیوی صرفا جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد و توصیه سرمایه گذاری یا پیشنهاد خرید و فروش محسوب نمی‌شود.

نظرات (0 نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار لحظه‌ای

مشاهده همه