پرش به محتوا
زوم ارز

ایده ی ساخت وان داغ با گرمای بیت کوین از سوی ایلان ماسک

۱۲خرداد۱۴۰۰ 5 سال پیش نویسنده: دبیر خبری
ایده ی ساخت وان داغ با گرمای بیت کوین از سوی ایلان ماسک

به دنبال اخباری که اخیراً از سوی ایلان ماسک منتشر شده بود مبنی بر اینکه او به دنبال ساخت حمامی با گرمای منتشر شده از سوی دوج کوین بود و این ایده را یک کاربر توییتری مشهور مطرح کرده بود ایده ای عالی توصیف کرد حالا کاربری در توییتر با نام Documenting Bitcoin ایلان ماسک را تگ کرد و به او گفت که آنها می‌توانند با گرمای منتشر شده از سوی بیت کوین گرمای یک حمام را تأمین کنند.

برخلاف ایده ی گرم کردن وان با گرمای منتشر شده از استخراج دوج کوین، ایده ی گرم کردن حمام با بیت کوین واقعاً کار می‌کرد.

ایلان ماسک در پاسخ به این کاربر توییتری فقط نوشت: خوب است

در تاریخ 29 می اکانت Blockfolio به میلیاردر مدیرعامل تسلا پیشنهاد داد که حمام هارا با گرمای استخراج دوج کوین گرم کنند و به نظر می‌رسید که این ایده فقط برای طنز و کنایه باشد.

و ماسک در پاسخ به این ایده گفت: بسیار عالی

حتی فیلمی مبنی بر گرم کردن حمام با گرمای منتشر شده از استخراج بیت کوین نیز در فضای مجازی پخش شده است و این ایده کاملاً اجرایی می‌باشد.

چند سال قبل داستانی در فضای مجازی پخش شده بود که ماینر هایی که در مناطق سردسیر زندگی می‌کنند برای گرم نگه داشتن محل زندگی خود از همین گرمای منتشر شده از سوی استخراج بیت کوین استفاده می‌کنند.

در تاریخ 13 می ایلان ماسک مدیرعامل تسلا اعلام کرد که زین پس این شرکت بیت کوین را بخاطر آلودگی های زیست محیطی شدید پذیرش نخواهد کرد.

با این حال چندی بعد ایلان ماسک اعلام کرد که او هنوز هم یکی از حامیان اصلی ارز های دیجیتال است.

تسلا از بیت کوین بخاطر استفاده از الگوریتم PoW که بسیار انرژی بر است انتقاد کرد و به طرز جالبی ایلان ماسک هنوز از دوج کوین که از همین الگوریتم استفاده می‌کند انتقاد نکرده است.

برای اطلاع از تمامی اخبار دنیای ارز دیجیتال به کانال تلگرامی ما به نشانی @zoomarz98 بپیوندید.

منبع: U.Today


گزیده اخبار :

اخبار مرتبط

  1. ۰۳/۱۶
    پیش بینی روند بازارهای سهام در مقابل اوراق قرضه سال 2026 4 روز پیش
  2. ۰۳/۱۶
    ارز رندر چیست؟ 4 روز پیش
  3. ۰۳/۱۶
    آغاز مسابقات «یک قدم تا فتح جهان» Toobit با جایزه 1 میلیون USDT و جام جهانی طلا 4 روز پیش
  4. ۰۳/۱۶
    صرافی تبدیل یا توبیت؟ مقایسه کامل 4 روز پیش
  5. ۰۳/۰۲
    چرا همزمان با تنش های نفتی، باید منتظر رکوردشکنی طلا باشیم؟ 2 هفته پیش
دبیر خبری

امیرعلی فرجی نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال در زوم ارز است و بیش از دو سال تجربه فعالیت در بازار کریپتو دارد. تمرکز او بر پوشش تحولات روز بازار، اطلاعیه‌های پروژه‌های بلاکچینی و رویدادهای اثرگذار بر دارایی‌های دیجیتال است. او دانشجوی رشته آموزش زبان انگلیسی در دانشگاه فرهنگیان است و در تولید محتوا تلاش می‌کند با بررسی منابع معتبر خارجی و داخلی، اخبار را با دقت و بی طرفی در اختیار مخاطبان فارسی زبان قرار دهد. پرهیز از بزرگ نمایی و ارائه اطلاعات مبتنی بر داده‌های رسمی از اصول حرفه‌ای او در نگارش مطالب است. مقالات منتشر شده توسط امیرعلی فرجی صرفا با هدف اطلاع رسانی و افزایش آگاهی کاربران تهیه می‌شود و توصیه سرمایه گذاری یا پیشنهاد خرید و فروش محسوب نمی‌شود.

نظرات (0 نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار لحظه‌ای

مشاهده همه