پرش به محتوا
زوم ارز

با سبد دارایی های مدیرعامل بایننس آشنا شوید!

۱۱خرداد۱۴۰۰ 5 سال پیش نویسنده: دبیر خبری
با سبد دارایی های مدیرعامل بایننس آشنا شوید!

آقای وو روزنامه نگار مشهور چینی در یک مصاحبه بزرگ با چنگ پنگ ژائو مدیرعامل بایننس که یکی از شناخته شده ترین کارآفرینان در دنیای ارز های دیجیتال است در مورد اینکه وی چه دارایی هایی را نگهداری می‌کند سوال پرسید.

بنا به متن این مصاحبه، آقای ژائو در سال 2013 وایت پیپر بیت کوین را خوانده است و پس از آن یک سال بعد او خانه ی خود را در شانگهای فروخت و با آن پول بیت کوین خرید.
آقای ژائو گفت که طی 12 ماه قیمت خانه او دو برابر شد ولی قیمت بیت کوین 66 درصد کاهش قیمت یافت ولی با این حال او هیچوقت هیچ یک از بیت کوین های خود را به فروش نرساند.

سپس آقای ژائو کمی فعالیت های بایننس کوین (BNB) را روشن تر کرد و گفت که بزرگترین کیف پول آن برای تأیید مجوز به 15 کلید نیاز دارد.

فقط بیت کوین و بایننس کوین

چنگ پنگ ژائو در حال حاضر 99 درصد از سرمایه ی خود را در دارایی های دیجیتال سرمایه گذاری کرده است که بیشتر آنها بایننس کوین هستند و او چند درصد از دارایی خود را نیز به بیت کوین اختصاص داده است.

او همچنین به موضوع بسیار حساس مقایسه ی چندین ساله بایننس اسمارت چین و اتریوم اشاره کرد، بایننس اسمارت چین اغلب متهم به کپی برداری از اتریوم می‌شود.
چنگ پنگ ژائو گفت اگرچه که اتریوم را می‌توان با یک مرسدس بنز مقایسه کرد اما پلتفرم قرارداد های هوشمند بایننس یعنی بایننس اسمارت چین نیز همان مرسدس بنز است اما تقویت شده و 10 برابر سریعتر از آن مرسدس بنز است.

برخی از کارشناسان پیش بینی می‌کنند که طی سال های آتی بایننس کوین از اتر پیشی خواهد گرفت و به پادشاه آلت کوین ها تبدیل می‌شود.

برای اطلاع از تمامی اخبار دنیای ارز دیجیتال به کانال تلگرامی ما به نشانی @zoomarz98 بپیوندید.

منبع: U.Today


گزیده اخبار :

اخبار مرتبط

  1. ۰۴/۰۹
    بهترین صرافی های جایگزین انتقال دارایی CoinEx | فرصت ویژه کارمزد صفر 6 روز پیش
  2. ۰۴/۰۹
    Toobit معاملات اسپات بدون کارمزد را راه‌اندازی کرد 6 روز پیش
  3. ۰۴/۰۹
    مروری بر عملکرد Toobit در نیمه نخست سال 2026: TradFi، فیوچرز و ارتقاهای معاملاتی مبتنی بر هوش مصنوعی 6 روز پیش
  4. ۰۴/۰۹
    معرفی بهترین صرافی با کارمزد صفر در بازار اسپات | کارمزد معاملات اسپات 6 روز پیش
  5. ۰۴/۰۵
    چرا کوینکس به دور زدن تحریم‌های ایران متهم شد؟ 1 هفته پیش
دبیر خبری

امیرعلی فرجی نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال در زوم ارز است و بیش از دو سال تجربه فعالیت در بازار کریپتو دارد. تمرکز او بر پوشش تحولات روز بازار، اطلاعیه‌های پروژه‌های بلاکچینی و رویدادهای اثرگذار بر دارایی‌های دیجیتال است. او دانشجوی رشته آموزش زبان انگلیسی در دانشگاه فرهنگیان است و در تولید محتوا تلاش می‌کند با بررسی منابع معتبر خارجی و داخلی، اخبار را با دقت و بی طرفی در اختیار مخاطبان فارسی زبان قرار دهد. پرهیز از بزرگ نمایی و ارائه اطلاعات مبتنی بر داده‌های رسمی از اصول حرفه‌ای او در نگارش مطالب است. مقالات منتشر شده توسط امیرعلی فرجی صرفا با هدف اطلاع رسانی و افزایش آگاهی کاربران تهیه می‌شود و توصیه سرمایه گذاری یا پیشنهاد خرید و فروش محسوب نمی‌شود.

نظرات (0 نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار لحظه‌ای

مشاهده همه