پرش به محتوا
زوم ارز

خرید سهام کوین بیس در بایننس!

۲۶فروردین۱۴۰۰ 5 سال پیش نویسنده: دبیر خبری
خرید سهام کوین بیس در بایننس!

دو صرافی دیجیتال بزرگ جهانی یعنی بایننس و FTX اعلام کردند که آنها حتی قبل از اینکه سهام این صرافی دیجیتال در بازار نزدک لیست شود در صرافی های خود لیست کرده اند.
بنا به اعلامیه ای که روز چهارشنبه منتشر شد بایننس اعلام کرد که امروز آنها توکن سهام کوین بیس (COIN) را لیست می‌کنند و کاربران می‌توانند توکن سهام این صرافی را خریداری نمایند.
این توکن با جفت ارز BUSD که استیبل کوین بایننس است معامله خواهد شد.
بایننس همچنین گفت این توکن ها بدون هیچگونه کارمزدی هستند.
خرید این توکن ها فقط در ساعات رسمی بازار بورس میسر است و مثل بازار ارز های دیجیتال شبانه روزی فعال نیستند پس برای ساکنین کشور های چین، ترکیه و … در دسترس نیستند. این اتفاق اندکی پس از این رخ داد که بایننس اعلام کرد که کاربران توانایی خرید توکن سهام تسلا را خواهند داشت.
صرافی  FTX نیز همانند بایننس بیانیه ای را منتشر کرد و گفت که آنها قبل از اینکه COIN در بازار بورس نزدک لیست شود در صرافی خود لیست کرده اند.
در این اعلامیه آمده است:
در صورتی که سهام صرافی کوین بیس تا اول ژوئن 2022 به طور عمومی لیست نشود، مانده سهام این شرکت با ارزش 8 میلیارد دلار منقضی خواهد شد.
در زمان نوشتن این مقاله قیمت هر واحد سهام کوین بیس در صرافی FTX در حدود 580 دلار است.
کوین بیس اعلام کرد که آنها انتظار دارند سهام کلاس  A این شرکت در بازار بورس نزدک به صورت عمومی عرضه شود.
در یک پست اینستاگرامی بنیان گذار و مدیرعامل کوین بیس گفت که لیست شدن سهام این شرکت بخشی از ماموریت این شرکت برای افزایش آزادی اقتصادی است، وی همچنین گفت:
لیست شدن سهام کوین بیس یک نقطه عطف است، هرکسی سزاوار دسترسی به خدمات مالی است که بتواند با آنها زندگی بهتری برای خود و یا خانواده خود بسازد، ما برای تحقق بخشیدن به این امر باید کار های زیادی انجام دهیم.

برای اطلاع از تمامی اخبار دنیای ارز دیجیتال به کانال تلگرامی ما به نشانی @zoomarz98 بپیوندید.

منبع: CoinTelegraph


گزیده اخبار

اخبار مرتبط

  1. ۰۳/۲۳
    تحلیل نتایج فوتبال جام جهانی ۲۰۲۶ | فانتزی توبیت 2 روز پیش
  2. ۰۳/۲۳
    Toobit برای دومین سال متوالی برنده جایزه پلتفرم برتر مشتقات دارایی دیجیتال Hedgeweek شد 2 روز پیش
  3. ۰۳/۲۳
    آموزش کامل بازار پیش بینی (Toobit Prediction) + ثبت نام در صرافی توبیت 2 روز پیش
  4. ۰۳/۲۳
    معاملات کپی‌ترید بدون لغزش قیمت برای 150 جفت‌ارز معاملاتی 2 روز پیش
  5. ۰۳/۲۳
    راه‌اندازی بازار پیش‌بینی Toobit برای معاملات مبتنی بر رویداد 2 روز پیش
دبیر خبری

امیرعلی فرجی نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال در زوم ارز است و بیش از دو سال تجربه فعالیت در بازار کریپتو دارد. تمرکز او بر پوشش تحولات روز بازار، اطلاعیه‌های پروژه‌های بلاکچینی و رویدادهای اثرگذار بر دارایی‌های دیجیتال است. او دانشجوی رشته آموزش زبان انگلیسی در دانشگاه فرهنگیان است و در تولید محتوا تلاش می‌کند با بررسی منابع معتبر خارجی و داخلی، اخبار را با دقت و بی طرفی در اختیار مخاطبان فارسی زبان قرار دهد. پرهیز از بزرگ نمایی و ارائه اطلاعات مبتنی بر داده‌های رسمی از اصول حرفه‌ای او در نگارش مطالب است. مقالات منتشر شده توسط امیرعلی فرجی صرفا با هدف اطلاع رسانی و افزایش آگاهی کاربران تهیه می‌شود و توصیه سرمایه گذاری یا پیشنهاد خرید و فروش محسوب نمی‌شود.

نظرات (0 نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار لحظه‌ای

مشاهده همه