پرش به محتوا
زوم ارز

قانون‌گذاری مالی بلژیک: بیت کوین، اوراق بهادار نیست

۶آذر۱۴۰۱ 4 سال پیش نویسنده: تیم خبری
قانون‌گذاری مالی بلژیک: بیت کوین، اوراق بهادار نیست

قانون‌گذاری مالی بلژیک: بیت کوین، اوراق بهادار نیست

با توجه به بیانیه نهاد نظارت مالی بلژیک، بیت کوین و اتریوم، به عنوان اوراق بهادار یا ابزار سرمایه گذاری دسته بندی نمی‌شوند.

به گزارش زوم ارز، مرجع بازارها و خدمات مالی بلژیک (FSMA)، در پاسخ به درخواست‌هایی متعدد از سوی شهروندان و کسب‌‍وکارها برای شفافیت، توضیح داد که چرا باور دارد بیت کوین، اتریوم و بقیه رمز ارزهای مشابه، نمی‌توانند به عنوان اوراق بهادار یا ابزارهای سرمایه گذاری در نظر گرفته شوند.

با توجه به مقاله منتشر شده در روز پنجشنبه، قوانین اوراق بهادار این کشور، بر روی چنین دارایی‌های دیجیتالی که صادر کننده‌ای ندارند و بر خلاف انجام توافق میان یک صادر کننده و یک سرمایه گذار، توسط کد کامپیوتری خلق می‌شوند، اعمال نمی‌شوند.

هرچند، این نهاد قانون‌گذار اشاره کرد که اگر این رمز ارزها یک عملکرد پرداختی یا مبادلاتی داشته باشند، اگر قابل مبادله یا جایگزین باشند، بقیه نهادهای قانون‌گذاری می‌توانند بر آن‌ها و اشخاصی که سرویس‌های مشخص مرتبط با آن‌ها را ارائه می‌کنند، نظارت داشته باشند.

در ادامه، FSMA اشاره کرد که علی‌رغم نبود قوانین مشخص، در صورتی که رمز ارزها به شکل ابزارهای مالی ارائه شوند و یک صادر کننده همچون یک فرد یا یک نهاد قانونی داشته باشند، می‌توانند معادل اوراق بهادار در نظر گرفته شوند.

این مرجع، جهت کمک به نهادها و افراد ذی نفع که به طور مداوم در حال طرح پرسش‌هایی پیرامون جایگاه مالی ارزهای دیجیتال بوده‌اند، یک طرح گام به گام برای ارائه‌ی دستور العمل‌هایی پیرامون دسته بندی آن‌ها، طراحی کرده است.

مرجع نظارت مالی بلژیک تاکید کرد که این طرح، فارغ از فناوری دارایی طراحی شده است. این مرجع گفت: تشخیص به عنوان اوراق بهادار، ابزار مالی یا ابزار سرمایه گذاری، به فناوری مورد استفاده در دارایی بستگی ندارد.

این مرجع افزود که جهت بازتاب تغییرات قانونی در آینده، آمادگی به‌روزرسانی این طرح را دارد.

زوم ارزی عزیز شما می توانید در صفحه قیمت بیت کوین، در پایگاه خبری زوم ارز قیمت لحظه ای بیت کوین را مشاهده نمایید.

منبع: Bitcoin.com


سر تیتر اخبار:

اخبار مرتبط

  1. ۰۳/۲۳
    تحلیل نتایج فوتبال جام جهانی ۲۰۲۶ | فانتزی توبیت 2 روز پیش
  2. ۰۳/۲۳
    Toobit برای دومین سال متوالی برنده جایزه پلتفرم برتر مشتقات دارایی دیجیتال Hedgeweek شد 2 روز پیش
  3. ۰۳/۲۳
    آموزش کامل بازار پیش بینی (Toobit Prediction) + ثبت نام در صرافی توبیت 2 روز پیش
  4. ۰۳/۲۳
    معاملات کپی‌ترید بدون لغزش قیمت برای 150 جفت‌ارز معاملاتی 2 روز پیش
  5. ۰۳/۲۳
    راه‌اندازی بازار پیش‌بینی Toobit برای معاملات مبتنی بر رویداد 2 روز پیش
تیم خبری

فرهاد دیوی نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال در زوم ارز است و تمرکز او بر پوشش تحولات روز بازار کریپتو، اخبار پروژه‌ها و رویدادهای تاثیرگذار بر دارایی‌های دیجیتال می‌باشد. او بیش از یک سال است بازار رمزارز را دنبال می‌کند و به تازگی فعالیت خود را در حوزه تولید محتوای این حوزه آغاز کرده است. فرهاد دیوی در کنار فعالیت رسانه‌ای، دانشجوی رشته آموزش زبان انگلیسی در دانشگاه فرهنگیان است و در نگارش مطالب تلاش می‌کند با اتکا به منابع معتبر و لحن شفاف، اطلاعات را بدون بزرگ نمایی یا القای قطعیت در اختیار کاربران قرار دهد. محتوای منتشر شده توسط فرهاد دیوی صرفا جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد و توصیه سرمایه گذاری یا پیشنهاد خرید و فروش محسوب نمی‌شود.

نظرات (0 نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار لحظه‌ای

مشاهده همه