پرش به محتوا
زوم ارز

دو کوان مورد هدف گروه هکری Anonymous قرار گرفت

۶تیر۱۴۰۱ 4 سال پیش نویسنده: تیم خبری
گروه هکری معروف به Anonymous از هدف جدید خود خبر داد: دو کوان، مدیرعامل ترا.

دو کوان مورد هدف گروه هکری Anonymous قرار گرفت

گروه هکری معروف به Anonymous از هدف جدید خود خبر داد: دو کوان، مدیرعامل ترا.

این بنیان‌گذار بدنام حوزه رمز ارز به موضوع ویدیو جدید منتشر شده از سوی این گروه هکری تبدیل شده است.

Anonymous ادعا می‌کند که کوان به تنهایی مسئولیت کلاهبرداری میلیاردها دلار از سرمایه گذاران خرد را به عهده دارد.

این شبکه‌ی هکر، که بسیاری به آن به عنوان رابین هود عصر مدرن نگاه می‌کنند، یادآوری کرد که این هم‌بنیان‌گذار گفته بود که تماشای سقوط بقیه‌ی پروژه‌ها سرگرم کننده خواهد بود و منتقدین را، به دلیل پرسیدن سوالات سخت، ضعیف خوانده بود.

این گروه در ویدیوی منتشر شده گفت: آن‌ها هرچه پر سروصداتر باشند، معمولا سخت‌تر سقوط می‌کنند.

سپس، این گروه اشاره کرد که کوان با اتهامات متعدد کلاهبرداری و کینه‌توزی مواجه است. این ویدیو گفت که علی‌رغم اینکه وی ادعا کرد که خود نیز همراه با بقیه‌ی هولدرهای لونا و TerraUSD همه چیز را از دست داده است، هم‌بنیان‌گذار ترا متهم به برداشت میلیون‌ها دلار از این پروتکل به شکل ماهانه شده است.

در حالی که برخی از مشاغل معمولا شکست می‌خورند، Anonymous اطمینان دارد که ترا از همان ابتدا مقاصد بدی در برنامه‌های خود داشته است. واضح است که کوان رازهای زیادی دارد و این گروه هکری در حال تلاش برای فاش کردن آن‌ها است. این گروه به کوان هشدار داد: هیچ شکی وجود ندارد که جرائم بسیار بیشتری در مسیر نابودی شما فاش خواهد شد.

همانطور که توسط U.today گزارش شده بود و بنا به گزارشات دیگر، سال گذشته، گروه Anonymous ایلان ماسک را به دلیل توییت‌های مرتبط با بیت کوین مورد هدف قرار داد. هرچند، مدتی بعد این گروه هکری توضیح داد که در ایجاد این ویدیو دستی نداشته است.

برای اطلاع از تمامی اخبار دنیای ارزهای دیجیتال به کانال تلگرامی ما به نشانی @Zoomarz98 بپیوندید.

منبع: U.today


سر تیتر اخبار:

اخبار مرتبط

  1. ۰۳/۱۶
    پیش بینی روند بازارهای سهام در مقابل اوراق قرضه سال 2026 3 روز پیش
  2. ۰۳/۱۶
    ارز رندر چیست؟ 3 روز پیش
  3. ۰۳/۱۶
    آغاز مسابقات «یک قدم تا فتح جهان» Toobit با جایزه 1 میلیون USDT و جام جهانی طلا 3 روز پیش
  4. ۰۳/۱۶
    صرافی تبدیل یا توبیت؟ مقایسه کامل 3 روز پیش
  5. ۰۳/۰۲
    چرا همزمان با تنش های نفتی، باید منتظر رکوردشکنی طلا باشیم؟ 2 هفته پیش
تیم خبری

فرهاد دیوی نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال در زوم ارز است و تمرکز او بر پوشش تحولات روز بازار کریپتو، اخبار پروژه‌ها و رویدادهای تاثیرگذار بر دارایی‌های دیجیتال می‌باشد. او بیش از یک سال است بازار رمزارز را دنبال می‌کند و به تازگی فعالیت خود را در حوزه تولید محتوای این حوزه آغاز کرده است. فرهاد دیوی در کنار فعالیت رسانه‌ای، دانشجوی رشته آموزش زبان انگلیسی در دانشگاه فرهنگیان است و در نگارش مطالب تلاش می‌کند با اتکا به منابع معتبر و لحن شفاف، اطلاعات را بدون بزرگ نمایی یا القای قطعیت در اختیار کاربران قرار دهد. محتوای منتشر شده توسط فرهاد دیوی صرفا جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد و توصیه سرمایه گذاری یا پیشنهاد خرید و فروش محسوب نمی‌شود.

نظرات (0 نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار لحظه‌ای

مشاهده همه